Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Böyle yazıncaanlamlı oldu, kadın bariz manyak, kendi annesine çocuk bırakıp başka bir ile 1 1.5 ayda bir gitmeyi düşünen kadına ne denir ki, çocuğu sadece sizin taraftan sakınıyo kadın, aksi halde mantıklı insanın düşüneceği şeyler değil, 1 ay çocuğu anneanneye bırak arada bir gör e o eve konu komşu akraba misafir gelmeyecek mi

Cocuklar daha degerlidir bu heryerde nerde egitim alirsaniz alin ne yerde gokte heryerde bu boyledir
Hele kendini savunamayan yanlisi dogruyu bilmeyen yastakiler onlarin haklari daha onemlidir

Yetiskin bir adam dogruyu yanlisi bilir ve bunun sonuclarinada katlanir
O kendisini savunur siz kafaniza takmayin
Hele herseyin erkegin elinde olan tum imkanlarin onlarin ayaklarinin altina serildigi memleketimizde siz bi erkegin hakkini savunmak icin kendinizi cok zorlamayin
Cocuk sapigi bile yeteri ceza almiyor siz adamin hayali taciz varmi yokmu onu koruma pesindesiniz
Gercek olsa herkes bilse bile halialti yapilir yine boyle adamlarin yanina kalir
Siz hic tatli caninizi sikmayin
Ve Bu konunun gercekligi bile umrumda degil zaten konudan bagimsiz geneli konusuyorum

Ve bu kadar manyak bir kadın
Nasıl çocuğunu başka bir ile, ayda bir görebilecek
şekilde bırakmayı düşünür.
Gözünün önündekilerden sakınan
Görmediklerini düşündükçe kafayı yemez miii.

Pff neyse.

Yani özetle bu kadın böyle gelmiş böyle gidecek. Bu ilk olayı değil son da olmayacak. Çok da şaşırılmayacak bir durum bana göre. Hani hep diyoruz kadınlara bunu bile bile neden evlendin, bile bile bir de neden çocuk yaptın. Abinize de demek istedim açıkçası. Bu kadınla hepinizi muhatap eden de o.

annelik koruma kavramı olaylara bakış açısı abartılı olunca kimseye değil korumaya çalıştığız evladınıza zarar verirsiniz
şu konuya yazan sözde herşeyi çok iyi bilen anneler

üslup berbat ben bağrıma taş basar kati surette görüşmezdim bir daha.

Çünkü tüm bu olaylar sonrasında hiç bu laflar söylenmemiş, hiç bu suçlamalar yapılmamış gibi, abimin kızın 2 yıl ablam baktı da ondan!
Yani tepkim size değil yanlış anlamayın.
Öyle bir huyu vardır kendisinin. Söyler söyler, birkaç gün sonra üzdüğü insanın evine gidip hiç bir şey olmamış gibi güler eğlenir vs. O konuda da öyle olmuştu. Ve işte abimle ısrarla konuşmamın sebebi bu ara ara çıkışlardı..

Biz bu konudan bahsediyoruz ama sen ne anlatıyosun cidden anlamıyorum bu konudaki adam tacizci mi yani onu mu diyosun, başka meseleleri bi bırakıp şu konuya yorum yapsan...

Katılıyorum

yazmayacağım yazmayacağım diyorum hop bir gelişme oluyor ben yine yazıyorum :) arkadaşım siz deli misiniz? o kadının kızına hem de 2 sene bakılır mı? kadın ayaklı yalan makinası, iftira atar, yalan söyler zor durumda kalırsınız.. büyük konuşmayayım, erkek kardeşim var ama ben o kadının ağzını burnunu kırar yeğenimle de 18 yaşına kadar görüşmezdim. kadın raporlu deli..

Demek ki seninle de konuşacak ama.mesele sen konuşacak mısın

var da,her baba böyle mi?hepsine potansiyel sapık gözüyle mi bakacağız?en önemlisi,böyle herkesten, herşeyden şüphelenerek yaşanılır mı?

eğer eşimden,bu konuda şüphe duyuyorsam,o eşe, eş demem.anında kapıyı gösteririm.(dede,dayı,amca da dahil buna)

Cocugu annesine birakip size mi demis arada gider görürsünüz diye yoksa kendisi icinmi demis arada gider görürüm vs diye?

hanımefendi günaydın, sizi alıntılamamak için çok direndim ama yenildim.

tacize uğramışsınız, bu ülkede tacize uğramayan kadın şanslıdır. emin olun hepimizin başından geçti. sizin yaşınız küçükmüş sadece. bazılarımız daha bilinçliydi, bazılarımız değildi. ama emin olun hepimiz yaşadık. bi siz değilsiniz yani. onu bi anlayın önce.

bizim anlatmak istediğimiz, evet insanlar kötü, insanlar güvenilmez. ama çocuğu korumak demek sürekli tepesinde olmak değil, yapışık gezmek değil, çocuğu bilinçlendirmek daha öncelikli. yaklaşımı ayırt etmesini sağlamak esas önlem. başına böyle bi şey geldiğinde anlatabilmesini sağlamak. o anlamasa bile bunun anlamını kavramak önlem almak.

anlaşamadığımız nokta burası.

Yalakalikta zirve noktasindasiniz
Dedigim gibi cocuk kelimesi yok bile yazdiginizda ama olsun konu bu degil size ben sen o arkadasiniz bu,
derdimiz birbirimize laf sokmak
Arkadaslarimizi kollamak
digerleride gelsin benimle direk ugrasilsin
Amac bu zaten
Arkadaslarnizla siz birbirinizi begenip durun konumunuz bundan ibaret

Jodi picoult diye bi yazar var yapboz diyede bir romanı...okumayan varsa okusun çok güzel bir roman konuyla ilgili

dert edilecek bi şey yok işte, eserikli. aman sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…