- Emoji Skoru
- 55.303
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Cocuklar daha degerlidir bu heryerde nerde egitim alirsaniz alin ne yerde gokte heryerde bu boyledirMesele de bu zaten, insanlara tepeden bakmamak.
Görüyorum ki konu sahibinin eşini çoktan pedofili etiketine oturtmuş insan sayısı çok fazla burada.
Diyorum ki uzmanlar bir olayı etraflıca değerlendirmek mecburiyetini kendinde hissediyorken, bu insanlar internet üzerinden nasıl bu kadar eminler? Konuda herkes çocukların sıkıştırılmaması, saygı duyulması gerektiğini savundu ancak konu sahibinin eşine yapılan sapık muamelesi beni her şeyden önce bir insan olarak rahatsız etti.
Bu tepeden bakmak değil de nedir?
Bir bireyin (konu sahibinin yeğeni) onurunu korurken, bir diğer insanınkini alaşağı etmek mümkün müdür? Benim gözümde ikisi de değerli, ikisi de insan. Birini sırf yetişkin olduğu için feda edilebilecek konumda görmüyorum.
çok kısa çok net soracağım. bu manyak zamanında eniştenize yeğeninize de sapık muamelesi yapmış, eşinize yapmasın diye önlem almışsınız, yine de yapmış, niye bu kadar olay ettiniz o zaman? karı manyak işte.
Abimle neden 3-5-10 kez bu konu hakkında konuştum?
Kendi abimi ve eşiyle yaşadıklarını, ben biraz uzak kalmakla birlikte ailemle yaşadıklarını dikkate alarak bu konuşmaları yaptıysam benim de bir bildiğim olmalıdır takdir edersiniz ki. Yıllar içindeki gözlemlerim ve verdiği tepkiler, kişiliğiyle ilgili fikirlerim beni bu hassasiyetlere itmişti. Sebeplerden bazılarını şöyle açıklayabilirim:
Yeğenim 6 aylık olduğunda, annesinin doğum izni bittiğinde, çocuğa kimin bakacağı konuşulurken, kendisinin "Ben bakıcıya kadın da olsa güvenmem, el insanıdır, yabancı insanı evime sokmam, çocuğu anneme götüreceğim, o bakacak, biz de 1-1,5 ayda bir görmeye gideriz" diye bir teklifte bulunması. Bu teklif abim tarafından geri çevrilmişti. Çünkü annesi başka bir ilde yaşıyor. Daha önemlisi, ablamın bakması söz konusu olduğunda, "Olmaz, onun evinde koskoca adam var" demesi. Koskoca adam dediğinin, o zamanlar 15 yaşında olan ablamın oğlu yani kendi çocuğunun öz kuzeni olması. Yine aynı konu için "Zaten onun eşi de minibüs şoförü, ben şoför adama güvenmem, eve erken geldiği bir gün kızım evde olursa ne yapacağı belli olmaz, ne de olsa el oğlu" demesi. Bu ve buna benzer cümleler duyunca ve benim eşim de sonuçta bir "el oğlu" olunca, o konuşmaları abimle yapmak, soru işareti bırakmak istememek benim hakkımdı diye düşünmüştüm.
Bana "kendi doğursun elletsin o zaman" dedi, buna hiç takılmadım, sapık muamelesi yapmasına mı takıldım?
O cümleyi, balkonda abimle konuşurken abime kurdu, bana değil. Benim duyduğumun farkında olduğunu sanmıyorum. Bu, duyunca üzülmediğim anlamına gelmiyor, onu savunduğum da düşünülmesin. Ama bu ve bu tarz cümleler onun genel yapısında var. Bizim üzerimizden abimin üzerine gitmek, genelde bizi kötüleyerek abimin kendi tarafında çekmeye çalışmak onun yıllardır yaptığı şeyler ve hiç birimiz şaşırmıyoruz artık neredeyse. Kendisi özellikle kendi eşine nerede nasıl konuşacağını ve davranacağını pek ayarlayamayan biriydi, hep böyle oldu. Bunları nereden biliyorum, ben de arada bir abimle dertleşiyorum fırsat bulunca, oradan biliyorum. Yoksa oradan buradan, ablamdan annemden vs.deen duyduğum dedikodularla kurduğum cümleler, yaptığım tespitler değil bunlar. Buna patavatsızlık mı denir, ayarsızlık mı denir artık adı her ne ise. Belki söylediklerini duyduğumu bile bilmiyordur. Çünkü ben duyup geri dönüp giderken o hala balkon kapısına arkası dönük şekilde saydırmaya devam ediyordu.
Niye çocuğum olmadığını en başta söylemedim?
Konuyla ilgisinin olduğunu pek düşünmedim.
Kaldı ki çocuğum olmamasını da ekleyerek böyle bir hikaye "uydurmak" yakıştırmasına gerçekten üzüldüm. Hala inanmayanlarınız olabilir. Hala aklında soru işareti olanlar olabilir. Seve seve cevaplarım.
Çünkü tüm bu olaylar sonrasında hiç bu laflar söylenmemiş, hiç bu suçlamalar yapılmamış gibi, abimin kızın 2 yıl ablam baktı da ondan!çok kısa çok net soracağım. bu manyak zamanında eniştenize yeğeninize de sapık muamelesi yapmış, eşinize yapmasın diye önlem almışsınız, yine de yapmış, niye bu kadar olay ettiniz o zaman? karı manyak işte.
Cocuklar daha degerlidir bu heryerde nerde egitim alirsaniz alin ne yerde gokte heryerde bu boyledir
Hele kendini savunamayan yanlisi dogruyu bilmeyen yastakiler onlarin haklari daha onemlidir
Yetiskin bir adam dogruyu yanlisi bilir ve bunun sonuclarinada katlanir
O kendisini savunur siz kafaniza takmayin
Hele herseyin erkegin elinde olan tum imkanlarin onlarin ayaklarinin altina serildigi memleketimizde siz bi erkegin hakkini savunmak icin kendinizi cok zorlamayin
Cocuk sapigi bile yeteri ceza almiyor siz adamin hayali taciz varmi yokmu onu koruma pesindesiniz
Gercek olsa herkes bilse bile halialti yapilir yine boyle adamlarin yanina kalir
Siz hic tatli caninizi sikmayin
Ve Bu konunun gercekligi bile umrumda degil zaten konudan bagimsiz geneli konusuyorum
KatılıyorumBen bir annenin hislerine guvenirim. Burda sizin anlattiklariniz kadariyla biliyoruz. Esiniz oldugu icin zaten biseyini gormemeniz normal...
Ama bir anne pislik adam diyorsa bunun altinda bir sebep vardir belki........
Egerki bende birinden huylanirsam, boyle kucuk cocuklarlarla cok iyi anlasan ama hala baba olmamis erkekler benide huylandirir ve istemem...
Bence sizde bu kadar cocuklara duskunse siz ve esiniz cocuk yapin inanin, aile ici cinsel taciz okadar yaygin ki
Problem birileri gozlerini kulaklarini kapatmis benim kocam babam kardesim yapmaz bu anneler neden bu kadar evhamli diye sikayet edilir.
Eeee o yapmaz bu yapmaz neden bu kadar cocuk istismari oluyor
Kimsede kusura bakmasin ama kimsenin kalbi kirilmasin diye minciklama suna buna goz yumuluyor, sonra cocuk da normal karsiliyip tacize olay tasindiginda bile kendisine yapilani bilemiyorrrr
Yapmayin lutfen rica ediyorum su cocuklarin orasini burasini sevme opme dokunma huyunuzdan vazgecin...
Biktim artik bu tur igrenç haberlerden. Bu cocuklar savunmasiz. Bizim cok bilincli olmamiz gerekiyor
CEVRENIZDEKI ERKEKLERE DE BU KADAR GUVENMEYIN en azindan cocuklar acisindan cok daha kuskucu olun bu cocuk tacizlerinin onune gecinnnnn
Bu yorum için ayrıca teşekkür ediyorum size..Biz bu konudan bahsediyoruz ama sen ne anlatıyosun cidden anlamıyorum bu konudaki adam tacizci mi yani onu mu diyosun, başka meseleleri bi bırakıp şu konuya yorum yapsan...
Çünkü tüm bu olaylar sonrasında hiç bu laflar söylenmemiş, hiç bu suçlamalar yapılmamış gibi, abimin kızın 2 yıl ablam baktı da ondan!
Yani tepkim size değil yanlış anlamayın.
Öyle bir huyu vardır kendisinin. Söyler söyler, birkaç gün sonra üzdüğü insanın evine gidip hiç bir şey olmamış gibi güler eğlenir vs. O konuda da öyle olmuştu. Ve işte abimle ısrarla konuşmamın sebebi bu ara ara çıkışlardı..
Çünkü tüm bu olaylar sonrasında hiç bu laflar söylenmemiş, hiç bu suçlamalar yapılmamış gibi, abimin kızın 2 yıl ablam baktı da ondan!
Öyle bir huyu vardır kendisinin. Söyler söyler, birkaç gün sonra üzdüğü insanın evine gidip hiç bir şey olmamış gibi güler eğlenir vs. O konuda da öyle olmuştu. Ve işte abimle ısrarla konuşmamın sebebi bu ara ara çıkışlardı..
Neden şaşırıyorsunuz, babası tarafından tecavüze tacize uğrayan yok mu? Kimsenin alnında sapık yazmıyor. Çok düzgün bir insandı ama denilen çok sapık var.
Ayşe armanın bir röportajı vardı babası ve abisi tarafından düzenli tacize uğrayan küçük bir kız çocuğu vardı.
Cocuklar daha degerlidir bu heryerde nerde egitim alirsaniz alin ne yerde gokte heryerde bu boyledir
Hele kendini savunamayan yanlisi dogruyu bilmeyen yastakiler onlarin haklari daha onemlidir
Yetiskin bir adam dogruyu yanlisi bilir ve bunun sonuclarinada katlanir
O kendisini savunur siz kafaniza takmayin
Hele herseyin erkegin elinde olan tum imkanlarin onlarin ayaklarinin altina serildigi memleketimizde siz bi erkegin hakkini savunmak icin kendinizi cok zorlamayin
Cocuk sapigi bile yeteri ceza almiyor siz adamin hayali taciz varmi yokmu onu koruma pesindesiniz
Gercek olsa herkes bilse bile halialti yapilir yine boyle adamlarin yanina kalir
Siz hic tatli caninizi sikmayin
Ve Bu konunun gercekligi bile umrumda degil zaten konudan bagimsiz geneli konusuyorum
Yalakalikta zirve noktasindasinizOoo yılmaz özdil de gelmiş konuya
Uzun uzun edebiyat yapmışsınız hala diyorsunuz ki insanlar narsist, sevmenin suyunu çıkarıyorlar. Burada mıncıklamak orasını burasını ellemek normaldir demiyoruz ki offf yani insanlar birbirini ancak bu kadar tersten anlayabilir. Valla ben yoruldum yazmayacağım artık. Size iyi ayar vermeler.
Ayrıca mesajını alıntı yaptığınız üye de pek narsist ve ön plana çıkmaya çalışan biri olarak bilinmez bu forumda.
böyle insanların bir şekilde albenisi var yaptıkları yanlarına kar kalabiliyorDemek ki seninle de konuşacak ama.mesele sen konuşacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?