- Emoji Skoru
- 166.081
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi dreamtheater34
Yok ya bak sen genede belki bi süprüz çıkarAynen, bilmediğim bir sürpriz mi var son sayfalarda hayırdır?![]()
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya bak sen genede belki bi süprüz çıkarAynen, bilmediğim bir sürpriz mi var son sayfalarda hayırdır?![]()
Ciddi ciddi wikipedia'dan mı alıyorsunuz bilgilerinizi
Üzüldüm.
Ama şimdi anlaşıldı.
Wikipedia herkesin - şu an benim bile editleyebileceğim bir sitedir.
Akademik camianın da palyaçosudur, kimse takmaz, hiçbir bilimsel ödevde, tezde kullanılamaz ve özellikle de belirtilir.
Dolayısıyla daha sağlam kaynaklar edinmenizi tavsiye ederim.
Yok ya bak sen genede belki bi süprüz çıkar![]()
Gerçekten Türkiye'de çocuk istismarı yok mu zannediyorsunuz anlamadım ben..
Cidden bu kadar iyimser misiniz yoksa kimsenin bilmediği ıssız bir adada mı yaşıyorsunuz?
Sapık bir zihniyet görüyorum..
Benim yeğenim 3,5 yasında az kaldı karnıma indiricem onu (canım halacım )diyişi yok mu ,seni bize verene kurban diyorum .. ısırıyorum,hatta ver bir dudiş diyorum hemen geliyor..kucagımdan ayrılmıyor.( benmi cok sapıgım yav)
Ben senin yengeni eviree cevire döverdim.. lan yiğenim o benim ...
Sevemedim yengeni asla bir daha görüşmezdim,susmak yerine onu rezil ederdim .aileye kıcını fazla kaldırmışsınız...
Havalanmış yani havasını alırdım bi güzel ..
( ha diyeceksiniz kızına böyle seyler öğretmesi kötü mü hayır degil annemde bana cok seyler ögretti. Ama bu şekilde değil kadının öğretme tarzı cok yanlış ve saçma )
Evet yanagındanda ısırıyorum..doğru mu anlıyorum yeğeninizi dudağından mı öpüyorsunuz?
Evet yanagındanda ısırıyorum..
Yaşı daha 3,5 ki saglık konusunda haklısınız ama yıllar sonra görüyorum yiğenimi ondan cok uzagım hep görüntülü arıyorum uykuda olsa bile göster diyorum bilmiyorum asırı sevgi var içimde ona karşı ilk yiğen olduğundan mı bilmiyorum. Oda öperken suratımızı tükürüğe boguyor,dudaktan öpmeyi ve yanaktan ısırmayı doğru bulmuyorum, kusura bakmayın. öncelikle mikrop kapar sağlık açısından yanlış, ikincisi sevgi bu şekilde gösterilmemeli çocuk gördüğünü uygular.
Yaşı daha 3,5 ki saglık konusunda haklısınız ama yıllar sonra görüyorum yiğenimi ondan cok uzagım hep görüntülü arıyorum uykuda olsa bile göster diyorum bilmiyorum asırı sevgi var içimde ona karşı ilk yiğen olduğundan mı bilmiyorum. Oda öperken suratımızı tükürüğe boguyor,uyguladığını hiç görmedim açıkcası. (Herkesin farklı bir bakış acısı vardır) bu arada söylemeyi unutmuşum yigenim erkek..
Bakın belki siz düşüncelerinizde haklısınız ( haksızsınız demiyorum hak veriyorum) ama herkesin sevgisini gösterme şekli vardır. Yani bilmiyorum bazıları ısırarak,bazıları öperek,bazıları ise hiç öyle hiçbişey yapmadan..erkek veya kız, fark etmiyor.
sağlık konusu diğer konunun yanında önemsiz kalıyor çünkü antibiyotikle tedavi edilebilir. 3.5 yaş yeterince bilinçli bence. size en basitini söyleyeyim, kreşte falan da arkadaşlarını dudağından öpmeye kalkacak, sonra anneleri galeyana gelecek, çocuk dışlanacak. anladığım kadarıyla çocuğu dudağından öpen de tek siz değilsiniz çoğul kullanmışsınız.
Bakın belki siz düşüncelerinizde haklısınız ( haksızsınız demiyorum hak veriyorum) ama herkesin sevgisini gösterme şekli vardır. Yani bilmiyorum bazıları ısırarak,bazıları öperek,bazıları ise hiç öyle hiçbişey yapmadan..
Bu arada çoğul kullanmıssınız yazmıssınız ben o çoğul kelimemde (suratımızı) tükürük yapıyor demişim (agzımızı degil ) öpmeyi bile beceremiyor.
Bakın size kaç kere hak verdiğimi söyliyecem, arkadasım..herkesin sevgisini gösterme şekli var evet, ama bi de toplum kuralları var hanımefendi, siz dudaktan öpmeyi normalleştiriyorsunuz, ve çocuğa taciz böyle başlıyor zaten. dudağından öpüldüğünde "halam/teyzem öpüyor, insanlar beni bu şekilde seviyor, normal" algısı yerleşmiştir çocuğa çoktan. siz taciz ediyorsunuz demiyorum, çocuğun tacizi sevgiden ayırt edeceği algıyı köreltiyorsunuz.
Bakın size kaç kere hak verdiğimi söyliyecem, arkadasım..
Sevme şeklim bu ama ondan uzagım suan .. iyi günler size ..
Ben kötü bişey demedimki dikkate alacagımı söyledim.özel mesajlaşmıyoruz, açık alanda yazışıyoruz, derdim ikili münakaşa değil, iyi niyetli yapılan davranışın olası sonuçları. bilgi olsun diye açıkladım sadece. size de iyi günler.