Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Ben oğlumu gıdıklıyorum ona da öğrettim o da beni gıdıklıyo sapıksak demek ki ana oğul

Emzirdim bile düşün, hem de 20 ay

o değil de ben baya baya tacize uğramışım kızım.. annem beni hala gıdıklar, yarın ilk iş savcılığa vereceğim annemi :)

E yenge yargılamış işte

Çünkü çocuk yengenin tasarrufunda.Ona nasıl davranılacağının sınırlarını belirleyecek olan o.

Sınırları anlatmanın bin türlü yolu var, çocuğun bir de babası var ayrıca, kişi de kendine nasıl davranılacağının sınırlarını belirler, misal bana sapık imasyla gelmek benim sınırımı fersah fersah aşmaktır

Kadın bu kadar tepkili ise ki geçmişte de bişeyler görmüş diyet oldu, öyleyse gitmeyecek o eve, yiyip içip sigara tüttürmeyecek

Bence çok keskin sınırlarınız var.Hayatta her şey bu kadar siyah ya da beyaz değil.İlk olarak, çok da samimi olmadığımız/sık görüşmediğimiz kişilere yaklaşırken biraz ağırdan almalıyız diye düşünüyorum.Çünkü bu olayda olduğu gibi, gelecek tepkileri bilemeyiz.Ben mesela arkadaşlarımdan vs kimsenin çocuğunu kucağıma almam.Çocuk yanaşmadıkça sevmeye de çalışmam, zorlamam.Bişey de kaybetmedim böyle yaptığım için.Biraz temkinli yaklaşmalıyız özellikle çocuklara karşı.

İkincisi, bence aile ilişkileri böyle yürümüyor.Sevmediğimiz/görmek istemediğimiz insanları da görmek zorunda kalıyoruz.Bunu burda açılan binlerce konudan anlayabiliriz.Öyleyse gitmesin/çıkarsın hayatından demekle olmuyor.Aileden birilerini hayatımızdan ebediyen çıkarmak bu kadar basit olsaydı ben sana diyim, bdv bile olmazdı şimdiye.

e ama o keskin sınırları şimdi siz ortaya koydunuz..
gıdıklamak bilmem neresinden öpmekle dudaktan öpmek arasında bir fark yok diyerek..
hayatta herşey siyah beyaz değilse böyle bir yargıda da bulunmamak lazım o zaman..

1.paragrafa istinaden, kişi çocuğun halası ve çocuk yanaşiyor halasina, hala bile demiyormuş

2.paragrafa istinaden evet ben istemediğim kimseyle görüşmüyorum benim hayatım böyle o çerçevede de yorum yapıyorum ki bu konuda yenge haklı ise ve çocuğunun tacizine uğradığını düşünüyorsa elbette görüşmeyecek aile ilişkisi falan 500.planda kalır böyle bi durumda,bana garip gelende bu, kadın dolmuş tasmis ama daha o evde balkondan sizi izliyorum deminden beri falan diyo

neyse ki çocuk sevmiyorum, bende bu kadar sarılma olayı varken adım tacizciye de çıkardı.. kendi bebişlerime sarılayım yeter, mis gibi..

Cocuklari hic sevmeyeceğiz. Bize gülücük atan çocuklara kaşlarımızı çatacağız. Hatta ortamda çocuk varsa derhal orayi terkedelim en iyisi bu.

Ama siz şöyle bi noktayı atlıyosunuz.Ben her gıdıklayan sapıktır demiyorum.Böyle yapanın ille de kötü niyetle yapması gerekmiyor.Ama bu beni rahatsız etmeye yeter diyorum sadece.Her bunu yapan kötü niyetli değil tabii ki, benim ailem beni böyle büyütmedi.Bu yüzden gıdıklayarak sevmeyi de bir sevgi gösterisi olarak algılamıyorum ben.

Konuyu dünden beri takip ediyorum taciz konusunda bu kadar hassas olup yengeye hak verenlerin hepsi napsin akraba iliskileri görüşmek zorunda diyor. Bu neyin kafasi arkadaş.

İşte o kısım yorum farkı,beni babam annem gıdıklardı öperdi (dudağımdan değil) sarılırdı bana göre de sevgi gösterisi

Konuyu dünden beri takip ediyorum taciz konusunda bu kadar hassas olup yengeye hak verenlerin hepsi napsin akraba iliskileri görüşmek zorunda diyor. Bu neyin kafasi arkadaş.

Ben yazacaktım sen yazmışsın bu inanılmaz bir çelişki, hem çocuk çok önemli hem de konu aile ise napalım görüşmek zorundayız, neden zorunda olayım ki asla zorunda değilim kimden öyle bi şüphe duyarsam gebertirim net.

tamam işte o noktada kişisel farklıklar ortaya çıkıyor ..
bende gıdıklamam mesela .. hiç o şekilde sevmem çocuklarımı ama bana tuhaf gelmiyor..
ama göbeğinden öperim..
ilk alıntıladığım mesajınıza göre ağır sapık olma ihtimalim var belki de size göre ..
demek istediğim bunu sevgimizi gösteriş şeklimize göre değerlendirmek çok zor.. o zaman o dediğiniz siyah beyaz olmamız gerekir..

Annem ve kardeşim birlikte yaşıyolar onlarla aynı apartmandayız arada bırakıyorum eşimle geziyoruz vs,erkek kardeşimden öyle bir şüphe duysam gebertirim annemi silerim eşimi boşar çocuğun tırnaģını göstermem, ama görürsem, çünkü bilirim insan insana lazım, yarın bana eşime birsey olsa evladıma anneannesi dayısı bakar ben o ilişkiyi kurmak zorundayım, ölümü yaşadık belki ondan böyle düşünüyorum, ilişki kurmak demek ne yaparlarsa yapsınlar kulak ardı göz ardı etmek değil,sağlıklı sevgi dolu bir ilişki kurmak

Burada kimse halasi dayisi mahrem yerlerine dokunsun ne var diyen kimse yok. Cocuklari korumak mühim tabiki ama bir sey yokken var gibi göstermek ,cocuk ustunden halaya kini kusmak var.

Benim de 5 yaşında bir kızım var ve mahrem eğitimi tabiki verdim. Ama halasinin da opup koklamasina laf etmem.

Cocuklariniza iyi dokunus kotu dokunusun ne oldugunu ogretin. Böyle korkutup ocu gibi gostererek gelecegin vajinismuslarini yetistiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…