- Emoji Skoru
- 166.142
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
şu konuya yazmayacağım diyorum ama dayanamayacağım.
arkadaşlar alo kendinize bi gelin rahmi alınan kadına git evlatlık al denilmez
manavdan elma al demiyorsunuz kadın ne alacağını ne almayacağını bilir dimi?
kararını vermek size mi düştü o size git çocuğunu evlatlık ver diyor mu bi kendinize gelin.
ikincisi de tacize uğradığını anlatmayan ne kadar insan varsa iftiraya uğrayan da bi o kadar insan var bu konudan kesinlikle bunu anladım
sabah programlarından öğrendikleri bir de insanlardan nefret eden biriyse
her an herkes bu iftirayı atabilir
dünyada kendinden başka herkesi hatta belki kendini bile tacizci gören kişiler var
allah sadece burada karşılaştırmış olsun bu kişilerle
Bende onu diyorum
O an hosuna gitmeyen bir hareket olduysa
Esini cekersin canim dikkatli ol der gecersin.
Yenge daha hamileyken
Nasil davranacaklarinin muhasebesini yapmislar.
Konusmuslar bunlari yani.
3 kez gidip mesafe koyabiliriz bebeginize denilmis. Yetmemis bak varsa bisey lutfen soyleyin, esimle ilgili bir rahatsizlik olursa
Haberimiz olsun, bak ölümü görün soylemezsenize baglamislar resmen.
Valla ben olsam suphe etmeyecegim varsa da ederim.
Zorla kafalarina sokmus gibiler.
Valla konunun basinda ki yorumlarim duruyor
Yengeye cahil bile dedim yani.
Ama oyle seyler soyluyor ki
Bir noktadan aldi beni bambaska bir noktaya getirdi.
Esini belki bilmeyerek ama bu konuma sokan, suphe edilecek duruma getiren
Tamamen kendisi olmus.
Ben konu sahibin mevzu eşine dönünce böyle olmayan şeyleri olmuş gibi açıkladığını inanıyorum. Yani o kadar hassasım ki bu konuda o yüzden abimle böyle bi konuşma yaptım demek istiyor. Aslında çok hassasım mesajı verirken insanlar da durup dururken neden bu mevzuları gündeme getirdiğini anlamaya çalışıyor. Çok inanmadım açıkçası. Senceshapee
o konu cidden değişik, yani bu çocuk 3.5 yaşında, 3 senede 3 kere abiyle istersen söyle olsun istersen böyle yapalım muhabbeti yapılmış, neden yani, benim hiç aklıma gelmez bana biri sürekli bunları söylese de aklıma düşer açıkçası, esegin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir ya..
İkinci sıkıntı da şu, abi rahatsız değilse bile demek ki yenge baştan beri rahatsızdı, o geceki durumda patlaması oldu
gece bu konuyla yattım,sabah bu konuyla kalktım.çok canım sıkıldı,çok üzüldüm.
birbirine karşı güvensiz bireyler,küçücük çocuğa bile pis elleriyle uzananan sapık zihniyettekiler...nereye gidiyoruz diyorum.
çok eskide kalmış olabilirim ama kapısını bile kilitlemeden yatan bir toplumduk biz.aynı bahçe içinde,gecekondularda,değil dayı,hala, enişte,komşu çocuklarıyla gece yarılarına kadar saklambaç oynayan,kimsenin kimseye kötü gözle bakmadığı,kimsenin kimseyi de potansiyel tecavüzcü olarak görmediği,çok mutlu çocuklardık biz.büyükler bize sarılır öper,biz komşunun çocuğunu,torununu kucağımızdan indirmeden severdik.
geldiğimiz nokta, cidden çok üzücü.kimse çocuğunu kucaktan kucağa dolaştırsın, demiyorum.evet dikkat etmeliyiz.benim de bir torunum olursa,paranoyakça davranabilirim.ama nereye kadar...kimden nasıl koruyabiliriz?konu sahibi mi haklı,yenge mi karar veremedim.ilk defa bir konuda,kararsız kaldım.
Sende mi leylaa :)
Karistin dil mi. Yani karismamak mumkun degil. Konu sahibine ayy ne hassas kadin
Ne kadar dusunceli diyemiyorum.
Hassaslik benim acimdan asla boyle bisey degil.
Reel de boyle birsey yasasam
Bir arkadasim da olabilir bu kim oldugu onemli degil
Yasini doldurmamis cocugumla ilgili
Boyle bir yaklasimda bulunsalar
Tedirgin ve rahatsiz olurum.
Kendilerinden korkuyolar gibi gelir.
Cok ilginc buluyorum.
Konunun basinda farkli, sonunda farkli
Telden caldigim tek konu bu oldu sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?