Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

2 yasinda ki cocuga esim mesafe koyabilir diye abiye teklif yapilmasi normal mi?

Soruyorum hatunlar

Hanginiz boyle birsey yaparsiniz.

Ben abi olsam
Kardesim gelip abi esimin kiziniza olan sevgisi rahatsiz ediyorsa
Mesafe koymasini saglayabilirim dese
Suratina bakarim dakikalarca.

Yenge kadar siz de normal degilsiniz.
Yada yengeyi tereddute dusuren tamamen sizin asiri asiri ve de cok asiri olan
Tutumunuz.

Hayir olsun.

Özel alana saygi aslinda cocukluktan baslanabilir. Mesela bebek ve cocuklari mic mic öpmeyerek minciklamayarak vs. Yoksa toplumca niye böyleyiz diye sasirmamak lazim. Ben mesela hickimsenin cocugunu ister yigenim olsun öyle minciklamam..ha minciklamak isterim o ayri ama sirf cocuk diye istedigin gibi kolundan tutup cekip cekistiremezsiniz öpemezsiniz bir insani. Sirf daha akli ermiyor anlamaz vs diyerekten. Kendi geliyorsa rizasi varsa olur anca böyle seyler.
Yinede öyle savurup sapur supur yapisan milletiz bebeklere ve cocuklara. Yani gercekten benim cocugum olsa bende tepki verirdim. Ama yenge burda hakkaatten cirkinlesmis..niye cirkinlesmis orasini bilemem..durduk yere oldugunu sanmiyorum ama belki yanlis anlasilmada vardir aranizda. Sizde kas göz cikarmiyayim derken süpheli duruma sokmus olmus olabilirsiniz kendinizi. Neyse acikliga kavusursunuz umarim...yengeyle veya abinizle iletisime gecin.

Ben de bu konuda hassas bir anneyim. Çocuklarıma sizin rızanız olmadan kimse elinizi dahi tutamaz,rahatsız oluyorsanız mutlaka tepki verin derim.

Zaten özel bölgelerini artık biliyorlar. Yine de tembihliyorum.

Ama yengenizin yaptığı terbiyesizlik resmen. Eşinizi ve sizi sapık konumuna düşürmüş. Madem o kadar rahatsız aynı ortama dahi sokmayacak.

çok hassas bir konu
çocuklarımızı korumak kollamak bizim görevimiz evet neler okuyoruz neler duyuyoruz çocuklara kendine saygıyı bedeninin bilincine varıp benlik bilincine varmayı öğretmeliyiz fakat bunu yaparken çocuğa her dokunanın öcü olmadığını anlatabilmemizde lazım
bana kalırsa bu psikolojiyle büyüyen çocuk tacizin psikolojisini zaten almıştır bir farkındalık insanlara güvensizlik oluşmuştur

banada cok sacma sapan bi detay olarak geldi bu..
ya yenge hep bi paranoya havasi estirdi oyuzden bu sekilde konu sahibi kendini savunmaya aldi ya da aile baglari bi ilginc,bilemedim..

Hic de normal bulmadim. Saçma sapan bir insan o yenge. Annelige bağlayacak bir durum goremedim. Hassasiyet degil bu düpedüz saygısızlık. Terbiyesiz kadin. Ama suc sizde de var. Hadi ilk cümlesine şok oldunuz sonrasinsa susmamaliydiniz isterse tartışma ciksin. Sapik muamelesi yapan bir kisiyle görüşülmese de olur. Abi de bi tuhaf. Ağzının payını verememis kimse densizin.

banada cok sacma sapan bi detay olarak geldi bu..
ya yenge hep bi paranoya havasi estirdi oyuzden bu sekilde konu sahibi kendini savunmaya aldi ya da aile baglari bi ilginc,bilemedim..

Valla yenge bu kadar paranoya bir hava
Verdiyse
O cocugu alip bacaklarina da yatirmazlardi.
Kendisi zaten bir sorun yoktu dedi
Konunun basinda ki yorumlar da.

Konunun basinda baska
Sonun da baska telden calar oldum.

Beni bile tereddute dusuren tamamen konu sahibinin kendisi.

Bu öZen beni işkillendirdi
Ne yalan söyliyim

Sana katılıyorum
En az üç kez abiyle ve eşiyle bu tarz konuşma yapmış.
Hadi bir kez yaparsın, sorarsın.
Üç kez niye ?
Demek ki içine sinmeyen şeyler var

İstemiyoruz demedim, olmayacak dedim.
Rahim olmayınca çocuk da olmuyor kadın bedeninde.
senin yapacağın tekşey yengen ve abinle özel olarakkonuşmak, iyice konuş, sor sorularını oda anlatsın, ondan sonra da kararını verirsin, eğer yenge haksızsa bu olaydan sonra görüşmen hata olur, eğer eşinde sıkıntı varsa ve inanıyorsan boşanırsın,

İstemiyoruz demedim, olmayacak dedim.
Rahim olmayınca çocuk da olmuyor kadın bedeninde.
Himm uzuldum sizin adiniza. Cocuklara karsi bukadar duskun olmaniz demek bu yuzden
Bence evlat edinin cocuklari cok seviyorsunuz.
Cok bakima muhtac cocuk var hem kimsenin tepkisinden korkmadan.
Bu tabiy benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…