Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

İstemiyoruz demedim, olmayacak dedim.
Rahim olmayınca çocuk da olmuyor kadın bedeninde.
sizin bedeninizden bir bebek olmaması çocuğunuz olmayacağı anlamına gelmez
konuya gelince sizin değil annenin problemi bu psikolojiyle yaşamak kolaymı sanıyorsunuz sizin için o gün o olay yaşandı belki üzüldünüz kırıldınız o kadar birde her kıxına dokunanı potansiyel sapık gibi gören bir kadın iki günde kafayı yerdim

Ya sen bakma böyle lambur lumbur konuşanlara
ben teker teker konu sahibininmesajlarını okudum, çok yönlüdüşünebiliyorum, kendisi abisine istersen eşim çocuğa fazla yaklaşmasın tarzında soru sormuş daha bu olay hiçyokken, düşünüyorum ve eleştiriyorum sadece, bence olaylara çok yönlü bak ve sorgula

Konu nerelere gitmiş. Yine dert yanan biri ve yine derde dert katan insanlar.

Yengenizin tepkisi gereksiz olmuş. Benim ablam da çok özenir. Kızı yabancılara alismasin diye babasından başka kimseyle samimi olmasını istemez, mesafe koyar ama bu şekilde degil. Salla gitsin dert etme kendine. Demesi kolay biliyorum da. Herkes kendi gunahindan sorumlu.

Bence yenge uyarmakla geç bile kalmış.
Kimbilir belki de patladı.
Sizi itham etmek için söylemiyorum bunu.
Gerçekten anlamıyorum bebeleri, çocukları sevmek adı altında mıncırmayı.
Anne değilim, olmayı da düşünmüyorum.
Bir bebenin sadece saçı okşanmalı diye düşünüyorum...

Ben bile okurken sakin kalamadim tabiri caizse cok buyuk terbiyesizlik etmis anlattiklariniz ccocuklari severken hepimizin yaptigi seyler. Ama ben diyorumki bu kadin kucuk yasta bi tacize kesin ugramis. Korkuyor ama kendisi ve babasi yanindayken bu kadari fazla kendisi cocugunu koruyamamaktan korkuyor anlasilan

ben teker teker konu sahibininmesajlarını okudum, çok yönlüdüşünebiliyorum, kendisi abisine istersen eşim çocuğa fazla yaklaşmasın tarzında soru sormuş daha bu olay hiçyokken, düşünüyorum ve eleştiriyorum sadece, bence olaylara çok yönlü bak ve sorgula
Konunun hepsini okudum çok yönlüde bakabiliyorum şükür ki sığ düşünceli bir insan değilim ;)

Bir saniye ya yengenize hasta dedim, dayagi hketmis dedim ama yorumunuzu simdi gordum. Kac kere esiniz ve sizin tutumlrinizla ilgili abinizle ve yengenizle konusmussunuz! Neden?! O konusmalar, yanliz kalmamalrini saglama falan? Esiniz kucucuk bebekle odada yanliz kalsa ne olur? Neden mesafe koysun? Kafam cok karisti.

Bugun kuzenimin kizinin altindaki kiyafetin sort mu yoksa etek mi oldugunu anlamak icin popisine dokundum. Sapik miyim ben? Yegenimi de minciklarim popisine de vururum. Benim de oglum yahu o. Ha kendi oglum ha o. Niye mesafe koyayim. Niye bunlari dusuneyim. Sahi siz niye dusundunuz. Yani rahatsiz olursaniz ne demek? Kim kardesinin coxugunu sevmesinden rahatsiz olur ki? En fazla denir ki hani sen yaarsin sorun yok ama bu sefer ona normal gelir baskalarinin da dokunmasina izin verir. Siz sizi pedofiliyle suclayan insana karsi susarak neyi amacladiniz ben anlamadim?

Aklima birsey takiliyor.
Daha biraz once bir hanimin konusunu okudum. 1 aydir kendinde kalan gorumcesini evinden gonderememesi ve esinin tek bir laf soyletmemesi hakkinda.
Hepmi anormal insanlar uste cikar.
Bu da gelin. Ve ne casretse kocasinin, kocanin yaninda sana bagiriyor.
Benim esim olsa boyle bi ithamda kavga ederdi yada ceker giderdik birda asla gorusmek istemezdi herhalde.
Yazik abinde ortada kalmis.
Ama ben erkek olsam, siddete karsiyim ama karim kardesime oyle diyecek hemde halasin sen, konusurken agzinin ortasina carpardim. Resmen sapık ilan etmis.

Ne terbiyesizlik densizlik.

Kendi kız yeğenlerimle yazlıkta beraberken benim de kocamın da gözümüz hep çevrededir.
Bikinili oluyoruz malum.
Allah'ıma emanet inşallah...

kadının çocuğunun olup olmamasının konuyla ilgisi ne? çok mıncırmak istiyorsa kendisi mi doğursun diyorsunuz?

aşağıdaki konuda psikopat olduğu yüzde yüz onaylanmış kocanın yanına karısını itelemeye çalışan üyeler, burada sapık olduğu ile ilgili en ufak bir delil olmayan adam hakkında tuhaf imalar.. toplum olarak sağlam bir cinnet geçiriyoruz ama hayırlısı..

o zaman konu sahibi abisine neden rahatsız oluyorsanız eşim çocukla ilgilenmesin demiş, ben burayı çözemedim, ne düşünüyorsun, ortada henüz bu olay yok
Yengesinin kafadan kırık olduğunu çok iyi anlamış bence en başından beri ondan diye düşünüyorum

Anlamadigim sey su. Polisi doktoru psikologu vs hep bize bunu bunu yapmayin diyor. Biz israrla yok benim dedigim dogru diye diretip milletin beyni var yoku konusuyoruz.
Hani dr sizeyapmayin dedigindede sen ne anlarsin cok abartiyorsunmu diyorsunuz
Gercekten bu mantigi cozemedim
Beynininizi bu islerle ugrasan insanlara yogunlastirin.
Onlar heralde biz bilmiyorsakta dogrusunu biliyorlardir.

Back