şantaj...

donanım mı o?
..

Üfürükten prenses senin blogun mu bilmiyorum ...eğer yazarı sen isen seni bu kadar sert mizaçlı biri olarak hayal etmemiştim... biraz şaşkınım ...
Konu sahibinin yaşadıkları ne kadar da sana ve hayat bakışına ters olsa da bence yazdıkların çok ağır. Onu tanımıyoruz, buraya yazdığı iki üç satırlada tanımamız mümkün de değil.
Belki bizim buraya yazdığımız cümleler yüzünden çok daha kötü ve kimsenin istemeyeceği şeyler yapacak, belki gerçekten karektersizin önde gideni ve eşinin arkadaşı ( patronu) ile şantajına boyun eyecek ve yatacak ... Belki çok pişman olup eşine herşeyi açıkca anlatıp herkes kendi yoluna gidecek yada eşine herşeyi anlatacak ve eşi katil olacak ... Varsayımlar o kadar çok ki ... Sevendays bir sosyal ağ da eski erkek arkadaşı ile irtibata geçerek bir hata yapmış.
Bizde burda KK gibi değer verdiğim bir sosyal ağ ortamında benzer bir hatayı yapmayalım

Kocasını tanısak gider biz söylerdik değil mi?

Yahu ne alemsiniz resmen herkes ağızına geleni yazıyor

durun durun sakin olun lütfen!Telaş yapmayın...

Birbirinizle didişmeyin,kavga etmeyin

bilgilerinizi,kültürünüzü donanımınızı yarıştırmayın

Tek konu bu değil,diğer konularda buluştuğumuzda

birbirimizle nasıl yazışacağız...

Plaket hazırlıyorlar,kim daha cok yorum yapar agızına geleni sayarsa yönetim ona vericek

hadii bakalım göreyim sizi...

çok hızlı yazıyorum.. bir taraftan ingilizcemi geliştirmek için çeviri yapıyorum. vaktim yok. burayıda bırakmak istemiyorum. Diyeceklerim anlaşılıyor zaten. içerikle ilgilenin şekille değil.

burda yazılanlar yüzünden mi olcak bütün bunlar
çok film izliyorsunuz galiba
burdaki insanların yada tanımadığı insanların sözleriyle haraket etçek değil herhalde

herkezin düşüncesi burdaki insanlar benim düşüncelirime karşı çıktılar diye gidip kendimi camdan atçak değilim dimi

bana hakaret edilmediği sürece yorumlarımla ilgiili düşüncelerini herkez söyleyebilir
bundan doğal bişey yok

Sana gelen mailleri sakla patronundan ileride kullanabilmen için

Ama geçmişe dönük derdini bence anlatman gereksiz

Adam anlamıştır da üzerinde durmamıştır zaten

O adamın yanından hemen ayrıl

Adamın hareketlerinden hoşlanmadım dersin geçer

gülmekten konuşamıyorum ama tüm saygımla DONALIYORUM size,üstün ahlaki kişiliğiniz ve entellektüel birikiminiz beni hayran bıraktı,ayakta alkışlıyorum

Haklısın arkadaşım belkide fazla abartıyorum ama nedense hergün yuh o kadar da değil artık dediğimiz yüzlerce haber duyuyoruz , benim ki sadece nazicane bir düşünce :)
Ben kimseye fikirlerinizi yazlayın demedim, daha önce ki sayfalarda kendi adıma konu ile ilgili bende fikrimi yazdım, ben sadece bu kadar ağır şeyler yazmaktan bahsettim.

Bu arada film izlemeyi severim fırsat buldukça da izlerim ...

ben ne hocalar ne proflar gördüm öyle çok okumuş kendini geliştirmiş her konuda bilgi sahibi, o konuşurken yutkunmayı dahi unuttuğum büyük abilerim oldu ama hiç biri hiç bir zaman dememiştir ki ben şöyle bilgiyim ben böyle uzmanım şunları şunları biliyorum şu kadar donanımım var.

maharet söylemekte değil farkettirmektedir. söyleyen değil söyleten olmanız dileğiyle

gülmekten konuşamıyorum ama tüm saygımla DONALIYORUM size,üstün ahlaki kişiliğiniz ve entellektüel birikiminiz beni hayran bıraktı,ayakta alkışlıyorum

Yavrum yaşın kaç senin. hayatında hiç kitap okudun mu acaba. Mesela evrim, uzay bilimleri v.s.. Dawkins'i tanır mısın?

Benim hiç boş vaktim yok.. zamanım değerli. hadi çocuk parkına git yaşıtlarınla gülüş. Yaşın büyükse eğer nevroz belirtileri var. psikoloğa görün. çoluk çocukla uğraşıyorum ya!!

Evet benim blogum.
Oradaki üslubumla buradaki üslubumun farklı olması tamamen kitle ile alakalı.
Orada bana hitap eden aynı frekansta olduğum insanlarla muhatap oluyorum.Beni hür iradeleri ile okuyanlar burada anlatmak istediğim yanlışları yemiş yutmuş çoktan aşmış kimseler.
Orada birisi gelip bana küfür etse ,nazikçe bu da sizin düşünceniz diyorum,diyebiliyorum..Orada yalnızım orası bana ait bir alan,karakterimin yansıması.
Kaldı ki orada da sert yazılarım vardır genelde siyasete yönelik.
Burada yapamıyorum buradaki yanlışa övgü olayı beni çileden çıkartıyor
Konu sahibini az kaldı övecek yorumlar beynimin sınırlarını zorluyor.
Benim yorumumla söyledikleriniz gerçekleşecekse ben bu ülke için büyük bir kayıbım..
Beni bir siyasi partinin falan acilen bünyesine katması gerek
Lütfen hassasanız bile kocasını salak yerine koyan kadın kadar hassas olun en azından.çünkü o kendine ve evliliğine pek de hassas değil...

Aynen katılıyorum. "tecavüzde kadının suçu var" diyen birisi bile prof ünvanlı. Ama herkes sizin gibi haddini bilmiyor. hadsizlere hadlerini bildirmek gerekli. Size gerçekten katılıyorum..

saygılar

Ben bu olay olamaz demiyorum evet bir çok haber okuyoruz
ama konu sahibininde burda yazılanlar sonucu bunalıma girip bir sürü şey yapacağına inanmak gülünç.

güzel bende film izlerim ama kendimi kaptırmam. Film bitince gerçek hayata geçiş yaparım.

ben bir önceki yorumda bulunurken sadece patronun yaptığı terbiyesizliğin önüne geçmesi açısından birşeyler söyledim. ama tabi kocasına karşıda kötü bir ayıp işlemiş. bakira olduğunu söyleyememsi belki eşinin buna fırsat vermeyişiden kaynaklıdır ki söylemeyi düşünmüş belki hala düşünüyor olabilir.

eski sevgilisiyle karşılaşabilir arkadaş olarak kabul etmesede msj atılabiliyor ayrıntısını bilmiyorm ama mesaja cevap vermesi de hata olmuş, sonuçta önemli ve saklı tutulmuş bir yaşanmışlık varmış...

ortada bu durumu bilen bir patron var ise bu kişi eşinin arkadaşı olmasa bile eşine bu iş döner dolaşır gider muhakkak er ya da geç haberi olacak öğrenecektir eşi bunu. her durumda eşi üzülecektir ve belki ilişkinizde yıpranacaktır bence en az yarayı alacağı şekilde bir çözüm bulması gerek. buda herhalde pişmanlığınızı ve hatanızı kendinizi eşinize söylemenizle olacaktır. çünkü öbür türlü zaman geçtikçe b kadar zaman benden gizledi olacak ve neden bana söylemedi başkalarından duydum olacak ki bu daha ağırdır çünkü sadece eşiniz değil çok daha fazla insanın duyacak olması demektir..

:84: :84: ya çatlıycam artık, biri durdursun beni :84::84::84:

:) ben sizin sıkı takipçinizim aslında politik yazılarınızıda çok okumuşluğum var özellikle onlar favorim ... Sözün bitti yer adlı yazınızda favorilerim arasında ... Neyse bu konu ile ilgili daha sonra mutlaka konuşmak isterim ve zevk duyarım.
Bu konu üzerinden konuşacak olursak ben hayatta şuna çok inanıyorum , herkesi kendin gibi bileme ... Ben burada yapılacak yorumlar ile hareket edecek ve kararlar verecek biri değilim, belki siz ve bir çokları da öyle ama burada yazılmış öyle şeyler okudum ki kanımı donduran...
Türkiyemin her güzel köşesinden insan var bu sitede hatta yurt dışından katılanlar var sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi frekansı farklı kişilerle dolu burası, az önce başka bir arkadaşa da yazdım nazicane benim fikrim bu, hak verir yada vermezseniz.

Sizinle tanıştığıma sevindim, bu arada bu ülkenin geleceği için konuşan ve muhalefet olmayı bilen kişilerin bir an önce politikaya atılması gerekir... Kayıp olmamak adına :)))

Derinss hanım çok güzel yazıyorsunuz. Sadece belirtmek istedim. Maddeler süperdi. Mizahi yoldan güzel yergilemişsiz, kimseyi kırmadan. Artık yüzü kızarmayanlar utansın.

saygılar

anlamadığım birşey var....tamam her şirkette ana bilgisayar kaydediyor hangi sitelere girdiğini ama face de msnde konuşmaların içeriği ana bilgisayara kaydedilmiyordur herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…