- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirim cümle kurmayı öğrenmelisin
Madde 1. Ayy canımmm herkeşlerin başına gelebülürrrr
Madde 2. Hata yapmışsınız olabilir.Hepimiz gün gelir kocamızı aldatabiliriz.Lütfen bu konuyu unut,patronu da korkut hayatına devam et.
Madde 3. Eski sevgiliyle görüşmek gayet sıradan bir durumdur.Herkes eski sevgilisiyle kandırdığı kocasının dedikodusunu yapabilir.
Madde 4. Ahlaksızlık sizin yaptığınız değil size yapılandır.bence suçlu eşiniz terbiyesiz adam yattığı kadının bakire olup olmadığını anlamıyor sizi de bugün sıkıntıya sokuyor.
Madde 5. Patron seks teklif edebülürrrr gayet sıradan bir durumdur bu da herkeşlerin başına gelebülürrrrr . Unut gitsin hatta patronla daha samimi ol,evine gelecekmiş akşam çaya yarın da yemeğe çağır rest çek.İlişkileri daha da yakınlaştır ki adamı daha da tahrik et,senin üstündeki hayalleri artsın.
Madde 6. Eski sevgiliyi facebookdan msnden eklemek medeniyet göstergesidir kadının şanındandır toplumu ileri götürür,bu sebeple sana kimse tek laf edemez.
Madde 7. Eşine gerçekleri açıklamayarak Eşinin şefersiz kankasının gerçek yüzünü görmesini engelle adam bir kazık daha at,bu da hepimizin başına gelebülür..
Madde 8. Her kadın gün gelir eski sevgilisine "seninle yattım ama kocayı da buldum nabeeeeerrr" demek hava atmak ister bu yüzden yaptığından sıkıntı duyma.
Madde 9. Madde 1 tekrar hepimizin başına gelebülürrrr gün gelir hepimiz eski sekslerimizi yeni sekslerimiz hepsini kombinasyon yapıp sohbet edebülürüz...
bunlardan birini yazacaksın arkadaşım.
Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirip cümle kurmayı öğrenmelisin
burda yazılanlar yüzünden mi olcak bütün bunlarÜfürükten prenses senin blogun mu bilmiyorum ...eğer yazarı sen isen seni bu kadar sert mizaçlı biri olarak hayal etmemiştim... biraz şaşkınım ...
Konu sahibinin yaşadıkları ne kadar da sana ve hayat bakışına ters olsa da bence yazdıkların çok ağır. Onu tanımıyoruz, buraya yazdığı iki üç satırlada tanımamız mümkün de değil.
Belki bizim buraya yazdığımız cümleler yüzünden çok daha kötü ve kimsenin istemeyeceği şeyler yapacak, belki gerçekten karektersizin önde gideni ve eşinin arkadaşı ( patronu) ile şantajına boyun eyecek ve yatacak ... Belki çok pişman olup eşine herşeyi açıkca anlatıp herkes kendi yoluna gidecek yada eşine herşeyi anlatacak ve eşi katil olacak ... Varsayımlar o kadar çok ki ... Sevendays bir sosyal ağ da eski erkek arkadaşı ile irtibata geçerek bir hata yapmış.
Bizde burda KK gibi değer verdiğim bir sosyal ağ ortamında benzer bir hatayı yapmayalım
Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirim cümle kurmayı öğrenmelisin
burda yazılanlar yüzünden mi olcak bütün bunlar
çok film izliyorsunuz galiba
burdaki insanların yada tanımadığı insanların sözleriyle haraket etçek değil herhalde
herkezin düşüncesi burdaki insanlar benim düşüncelirime karşı çıktılar diye gidip kendimi camdan atçak değilim dimi
bana hakaret edilmediği sürece yorumlarımla ilgiili düşüncelerini herkez söyleyebilir
bundan doğal bişey yok
gülmekten konuşamıyorum ama tüm saygımla DONALIYORUM size,üstün ahlaki kişiliğiniz ve entellektüel birikiminiz beni hayran bıraktı,ayakta alkışlıyorum
Üfürükten prenses senin blogun mu bilmiyorum ...eğer yazarı sen isen seni bu kadar sert mizaçlı biri olarak hayal etmemiştim... biraz şaşkınım ...
Konu sahibinin yaşadıkları ne kadar da sana ve hayat bakışına ters olsa da bence yazdıkların çok ağır. Onu tanımıyoruz, buraya yazdığı iki üç satırlada tanımamız mümkün de değil.
Belki bizim buraya yazdığımız cümleler yüzünden çok daha kötü ve kimsenin istemeyeceği şeyler yapacak, belki gerçekten karektersizin önde gideni ve eşinin arkadaşı ( patronu) ile şantajına boyun eyecek ve yatacak ... Belki çok pişman olup eşine herşeyi açıkca anlatıp herkes kendi yoluna gidecek yada eşine herşeyi anlatacak ve eşi katil olacak ... Varsayımlar o kadar çok ki ... Sevendays bir sosyal ağ da eski erkek arkadaşı ile irtibata geçerek bir hata yapmış.
Bizde burda KK gibi değer verdiğim bir sosyal ağ ortamında benzer bir hatayı yapmayalım
ben ne hocalar ne proflar gördüm öyle çok okumuş kendini geliştirmiş her konuda bilgi sahibi, o konuşurken yutkunmayı dahi unuttuğum büyük abilerim oldu ama hiç biri hiç bir zaman dememiştir ki ben şöyle bilgiyim ben böyle uzmanım şunları şunları biliyorum şu kadar donanımım var.
maharet söylemekte değil farkettirmektedir. söyleyen değil söyleten olmanız dileğiyle
Ben bu olay olamaz demiyorum evet bir çok haber okuyoruzHaklısın arkadaşım belkide fazla abartıyorum ama nedense hergün yuh o kadar da değil artık dediğimiz yüzlerce haber duyuyoruz , benim ki sadece nazicane bir düşünce :)
Ben kimseye fikirlerinizi yazlayın demedim, daha önce ki sayfalarda kendi adıma konu ile ilgili bende fikrimi yazdım, ben sadece bu kadar ağır şeyler yazmaktan bahsettim.
Bu arada film izlemeyi severim fırsat buldukça da izlerim ...
Yavrum yaşın kaç senin. hayatında hiç kitap okudun mu acaba. Mesela evrim, uzay bilimleri v.s.. Dawkins'i tanır mısın?
Benim hiç boş vaktim yok.. zamanım değerli. hadi çocuk parkına git yaşıtlarınla gülüş. Yaşın büyükse eğer nevroz belirtileri var. psikoloğa görün. çoluk çocukla uğraşıyorum ya!!
Evet benim blogum.
Oradaki üslubumla buradaki üslubumun farklı olması tamamen kitle ile alakalı.
Orada bana hitap eden aynı frekansta olduğum insanlarla muhatap oluyorum.Beni hür iradeleri ile okuyanlar burada anlatmak istediğim yanlışları yemiş yutmuş çoktan aşmış kimseler.
Orada birisi gelip bana küfür etse ,nazikçe bu da sizin düşünceniz diyorum,diyebiliyorum..Orada yalnızım orası bana ait bir alan,karakterimin yansıması.
Kaldı ki orada da sert yazılarım vardır genelde siyasete yönelik.
Burada yapamıyorum buradaki yanlışa övgü olayı beni çileden çıkartıyor
Konu sahibini az kaldı övecek yorumlar beynimin sınırlarını zorluyor.
Benim yorumumla söyledikleriniz gerçekleşecekse ben bu ülke için büyük bir kayıbım..
Beni bir siyasi partinin falan acilen bünyesine katması gerek
Lütfen hassasanız bile kocasını salak yerine koyan kadın kadar hassas olun en azından.çünkü o kendine ve evliliğine pek de hassas değil...
Komuşmayı şöyle kaydeder ; hermen hemen her şirkette bütün bilgisayarları takip eden bir sistem var. Sen hangi sayfayı açarsan aç , bilg1 bil2 bil3.. v.s şeklinde ana bilg.dada açılır..
Tabiiki işten ayrılmayacaksınız. Ve asla patronla bu mmuhabbete girmeyeceksiniz..Sizin telaşlandığınızı görürse daha çok üstünüze gelir.. Madem asla söyleyemem diyorsunuz mecburen sıyırma yollarına bakacaksınız ki ''Kurtuluş doğrudadır..''
'' Benimle birlikte olmazsan eşine söylerim '' şeklinde yazdığı mail sizin elinize geçen en büyük gaf..
Adamın sizde gözü olmasa böyle bir mail atmaz. Buda sizin için bir avantaj.. Eğer söylerse eşinize ki ASLA SÖYLEMEZ , COK EMİNİM. Sizde bu konuşmaları kim yaptı bilmiyorum, haberim yok. Ana bilg. onun elinde , bunu teklif eden bir adam herşeyi yapabilir v.s diyeceksiniz..
Böyle korkarsanız herşey dahada karışır daha çok üstünüze gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?