şantaj...

zamanı geriye döndürüp hatalarınızı telafi etme olanağınız yok
şu anki durumda her geçen gün daha ürkek, daha gergin olacaksınız ve eşiniz zaten kaçınılmaz şekilde sizdeki farklılıktan işkillenecek
bazı arkadaşların tahmin yürüttüğü üzere hele de eşiniz tabiri caizse "olta atıyorsa" işler iyice sarpa saracak

her gün ölmektense bir gün ölün, alın eşinizi karşınıza her şeyi olduğu gibi nokta virgül saklamadan eğmeden bükmeden anlatın sonrası hakkınızda hayırlısı

yani herkesin birbirine yaptığı eleştiriler üzücü. yaşananlar üzücü. bir de okuyunca üzülüyor insan. sonuçta hata yapılmış pişman olunmuş ve çırpınan biri var. keşke konu sahibi böyle bir hata yapmasaydı da okumasaydık diyorum ben kendi adıma... :50:

:46: :13:

İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLANINIZ ATSIN
(bilmeyenler google'a kopyala yapıştır yapın o size anlatır)

:60::60::60: Arkadaş konudan orgazm olmuş

Özgür, kendi kararlarını veren, kendisine saygısı olan ve saygı gören, ailesine bağımlı olmayan, kendin ayakları üstünde duran bir kadının. gerçek anlamda modern ve özgür bir kadınım. Merak etme, erkek arkadaşım bana çok zevkli orgazmlar yaşatıyor...

Patronun zekasına hayran kaldım..
Leb demeden leblebiyi anlıyor.
Eşin sorun yapmadı mı yazıyor güya eski sevgili
konu sahibi de hayır diyor.
Patron da şıp diye hobbbaaaaaaaaaaaaa sen bakire değil miydin evlenirken diyor.
Jinekolog olsa bu kadar kısa sürede karar veremezdi tüüü tüüü maşallah :nazar:
konu sahibinin herşeyi ucundan anlattığı aşikar

eski sevgili ; merhaba

konu sahibi ; merhaba

eski sevgili ; kocanla sorun oldu mu

konu sahibi ; yok anlamadı

eski sevgili ; iyi günler

konu sahibi ; iyi günler

bu yani sohbetleri toplamda 45 saniye ,peki :37:

Özgür, kendi kararlarını veren, kendisine saygısı olan ve saygı gören, ailesine bağımlı olmayan, kendin ayakları üstünde duran bir kadının. Modern, özgür bir kadınım. Merak etme, erkek arkadaşım bana çok zevkli orgazmlar yaşatıyor...

:60: :84: :60::84: :60: :60: :60: :60: :60:...................

Özgür, kendi kararlarını veren, kendisine saygısı olan ve saygı gören, ailesine bağımlı olmayan, kendin ayakları üstünde duran bir kadının. Modern, özgür bir kadınım. Merak etme, erkek arkadaşım bana çok zevkli orgazmlar yaşatıyor...

:30: :30: :30:
Burada noluyor yahu? Ne orgazmı kim kime ne yaşatmış?
Hangi ara :95:
Ne alaka?
Konu şantajdı ama :24:

Özgür, kendi kararlarını veren, kendisine saygısı olan ve saygı gören, ailesine bağımlı olmayan, kendin ayakları üstünde duran bir kadının. gerçek anlamda modern ve özgür bir kadınım. Merak etme, erkek arkadaşım bana çok zevkli orgazmlar yaşatıyor...
arkadaşlar konu başka taraflara gidiyor yahuuu:37::37:

Patronun zekasına hayran kaldım..
Leb demeden leblebiyi anlıyor.
Eşin sorun yapmadı mı yazıyor güya eski sevgili
konu sahibi de hayır diyor.
Patron da şıp diye hobbbaaaaaaaaaaaaa sen bakire değil miydin evlenirken diyor.
Jinekolog olsa bu kadar kısa sürede karar veremezdi tüüü tüüü maşallah :nazar:
konu sahibinin herşeyi ucundan anlattığı aşikar

eski sevgili ; merhaba

konu sahibi ; merhaba

eski sevgili ; kocanla sorun oldu mu

konu sahibi ; yok anlamadı

eski sevgili ; iyi günler

konu sahibi ; iyi günler

bu yani sohbetleri toplamda 45 saniye ,peki :37:
evet az önce bende bu tür yorumlamlamarda bulundum bu benimde dikkatimi çekti ama kimse o yazılanları takmadı herkez niye kızın üstüne gidiyorsunuz havasında muhalefet yani

öneri bekliyor konu sahibi hayır burdan öneri alınca ne olcak ki sanki dediklerimizi yapçak :60::60:
ki önerilere de bahane bulmuş :60::60:
bizde yırtıyoz burda kendimizi boşu boşuna
umarım düşündüğüm gibi böyle biri yoktur ortada
ve şantajda yoktur inş konu fakedir:68:

:60: :84: :60::84: :60: :60: :60: :60: :60:...................

Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirim cümle kurmayı öğrenmelisin

evet az önce bende bu tür yorumlamlamarda bulundum bu benimde dikkatimi çekti ama kimse o yazılanları takmadı herkez niye kızın üstüne gidiyorsunuz havasında muhalefet yani

öneri bekliyor konu sahibi hayır burdan öneri alınca ne olcak ki sanki dediklerimizi yapçak :60::60:
ki önerilere de bahane bulmuş :60::60:
bizde yırtıyoz burda kendimizi boşu boşuna
umarım düşündüğüm gibi böyle biri yoktur ortada
ve şantajda yoktur inş konu fakedir:68:
aynen katılıyorum cnm bir şey ekleme gereği bile duymadım:46::46:

yanlış bişi yazdıysam diğer arkadaşlardan özür dilerim ağır tahrik vardı. neyse ciddiye almaya değmez. Sizlere saygımdan özür diliyorum kendi adıma. çoluk çocuk da var burda tabi. düşünemedim..

Son düzenleme:
Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirip cümle kurmayı öğrenmelisin

arkadaşım 1 kerede anlayabiliyoruz donaLımımız buna yeterli!!!

hey allahımm çok büyüksün

Back
X