Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ben sizin sıkı takipçinizim aslında politik yazılarınızıda çok okumuşluğum var özellikle onlar favorim ... Sözün bitti yer adlı yazınızda favorilerim arasında ... Neyse bu konu ile ilgili daha sonra mutlaka konuşmak isterim ve zevk duyarım.
Bu konu üzerinden konuşacak olursak ben hayatta şuna çok inanıyorum , herkesi kendin gibi bileme ... Ben burada yapılacak yorumlar ile hareket edecek ve kararlar verecek biri değilim, belki siz ve bir çokları da öyle ama burada yazılmış öyle şeyler okudum ki kanımı donduran...
Türkiyemin her güzel köşesinden insan var bu sitede hatta yurt dışından katılanlar var sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi frekansı farklı kişilerle dolu burası, az önce başka bir arkadaşa da yazdım nazicane benim fikrim bu, hak verir yada vermezseniz.
Sizinle tanıştığıma sevindim, bu arada bu ülkenin geleceği için konuşan ve muhalefet olmayı bilen kişilerin bir an önce politikaya atılması gerekir... Kayıp olmamak adına :)))
anlamadığım birşey var....tamam her şirkette ana bilgisayar kaydediyor hangi sitelere girdiğini ama face de msnde konuşmaların içeriği ana bilgisayara kaydedilmiyordur herhalde...
sanırım hiç bir zaman baksanıza yazılanlara konu kapanmaya ramak kaldı yaniimillet olarak tartışma adabını ne zaman öğreneceğiz acaba
Keeper beni can evimden vurdun.Çok naziksin teşekkür ederim
İşin bende ki özü ne biliyor musun ?
Samimiyet..
Mesela bir arkadaş bir konu açmıştı.Nişanlı ama hamile kalmış,evleneceği gün belli değiştiremiyor aile izin vermiyor çünkü.çıldıracağım ne yapayım diyor yakında karnım çıkacak
Kimileri çok kızdı yerin dibine soktu,libidosunu alay konusu haline getirdi.ben birçok arkadaşı şaşırtarak anlamaya çalıştım arkadaşı annene itiraf et vs vs dedim herneyse beni biraz tanıyanlar aa çok şaşırdık hiç beklemezdik resmen evlilik öncesi bebeği destekledin vs dediler beni de ayıpladılar. ama işte kriterim şu samimiyet,dürüstlük.. galiba ben bu konu sahibine inanmadım.ifadelerini çelişkili buldum O yüzden bu kadar inat ettim konu hakkındaki yorumlarımda..
Sevgiler..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. içinden çıkılmaz bir durumdayım. sizlerden yardım istiyorum. ben eşimin en yakın arkadaşının bürosunda sekreter olarak çalışıyorum. geçenlerde iş yerindeyken malum sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşımla karşılaştım ve biraz sohbet ettik. bana beni unutamadığını hala sevdiğini yerimi kimsenin doldurmadığını söyledi. bu arada biz onunla cinsel anlamda bişeyler yaşamıştık. ondan bahsetti. ben konuyu geçiştirdim ve hoşçakal deyip sildim onu. aradan iki gün geçti bana tanımadığım birinden mail geldi. eşin bakire olmadığını biliyor muydu diye. kimsiniz yazdım cevap gelmedi. aynı gün bizim patronun (eşimin en yakın arkadaşının ) ofiste olmadığı bir zaman diliminde onun bilgisayarında msn kısmında bana mail gelen adresin yazdığını gördüm ve şok oldum. meğer patronum ben yazışırken okumuş herşeyi. çok sinirlendim konuşmayı düşündüm ama yapamadım utandım. en iyisi konuyu soğutmak diye düşündüm. aradan yaklaşık bir hafta geçti ve bugün bi mail daha geldi. eğer benimle birlikte olmazsan eşine herşeyi anlatırım diye. off kızlar inanın elim ayağım titriyor yazarken bu insanın bu kadar ş...z olduğunu bilmiyordum eşim öğrenirse boşar beni kesin. napıcam bilmiyorum![]()
Entellektüel olarak donalımını belli ediyorsun. anca icon koyarsın. hayatında hiç bilimsel bir kitap okudun mu. profların konferanslarına katıldın mı. modernliğin sana göre ne olduğu belli. modernlik bilgili olmayı, donalımlı olmayı gerektirir... bilimsel kitaplar okumalısın, kendini geliştirim cümle kurmayı öğrenmelisin
arkadaşım 1 kerede anlayabiliyoruz donaLımımız buna yeterli!!!
hey allahımm çok büyüksün
bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.
Bana karşı cevap yazanlar, neden acaba siz bu kadar dert ettiniz de başkası etmedi?
Çünkü siz kendinizi ezik hissediyorsunuz. Diğerlerinden farkınız bu. Yazdıklarım bu yüzden sizi çok rahatsız etti. Yazdıklarımdan rahatsız olmayanlar belli zaten. İki, üç tane ezik ucube bir tane imla hatama takmış. Zaten bana karşı söyleyecek başka bir şeyiniz yok. Adam akıllı bir yorum göremedim. Bu kadar mı düştünüz. "Evet haklısın modernlik sex yapmak değil, kendi ayakların üzerinde özgürce yaşamak" demezsiniz anlıyorum.. Sizler "özgürlük" bilincine erişememişsiniz.. Yoksa herkes sex yapar sonra da "ayyyy kocama ne dicem" diye paçaları tutuşur. Çok üzülüyorum böyle kadınlara. Ben bekaret konusunu dahi açan adamı hayatıma sokmam..
ÇATLIYCAM AMA YAAAAA:84:
bundan sonra size cevap yok
konuyu cok farklı boyutlara tasımayın lutfen!!!!!bana karşı cevap yazanlar, neden acaba siz bu kadar dert ettiniz de başkası etmedi?
çünkü siz kendinizi ezik hissediyorsunuz. Diğerlerinden farkınız bu. Yazdıklarım bu yüzden sizi çok rahatsız etti. Yazdıklarımdan rahatsız olmayanlar belli zaten. Iki, üç tane ezik ucube bir tane imla hatama takmış. Zaten bana karşı söyleyecek başka bir şeyiniz yok. Adam akıllı bir yorum göremedim. Bu kadar mı düştünüz. "evet haklısın modernlik sex yapmak değil, kendi ayakların üzerinde özgürce yaşamak" demezsiniz anlıyorum.. Sizler "özgürlük" bilincine erişememişsiniz.. Yoksa herkes sex yapar sonra da "ayyyy kocama ne dicem" diye paçaları tutuşur. çok üzülüyorum böyle kadınlara. Ben bekaret konusunu dahi açan adamı hayatıma sokmam..
çatlıycam ama yaaaaa:84:
Bundan sonra size cevap yok
Bana karşı cevap yazanlar, neden acaba siz bu kadar dert ettiniz de başkası etmedi?
Çünkü siz kendinizi ezik hissediyorsunuz. Diğerlerinden farkınız bu. Yazdıklarım bu yüzden sizi çok rahatsız etti. Yazdıklarımdan rahatsız olmayanlar belli zaten. İki, üç tane ezik ucube bir tane imla hatama takmış. Zaten bana karşı söyleyecek başka bir şeyiniz yok. Adam akıllı bir yorum göremedim. Bu kadar mı düştünüz. "Evet haklısın modernlik sex yapmak değil, kendi ayakların üzerinde özgürce yaşamak" demezsiniz anlıyorum.. Sizler "özgürlük" bilincine erişememişsiniz.. Yoksa herkes sex yapar sonra da "ayyyy kocama ne dicem" diye paçaları tutuşur. Çok üzülüyorum böyle kadınlara. Ben bekaret konusunu dahi açan adamı hayatıma sokmam..
ÇATLIYCAM AMA YAAAAA:84:
bundan sonra size cevap yok
Eee ne yapmamız gerekiyor şimdi? İki tane afilli kelime öğrenmiş olması dışında, sizin gibi o topik seniiiin bu topik gezip gövde gösterisi yapmaktan başka derdi olmayan kişilere madalya mı takmalıyız? Burda modern olmanın gereklerinin, özgürlük kelimesinin etimolojik kökeninin sorgulanmasının veya konferanslara katılmış olmanızın ne önemi var? Konuya ne katkısı olacak tüm bunların???
konuyu cok farklı boyutlara tasımayın lutfen!!!!!