Bakın bende diyorum yaptığı yanlış... Ama yanlışın üzerine yanlış koymasın diye yargılamadan önce yardımcı olalım diyorum. Zaten o bu durumuyla sıkıntısıyla cezasını cekiyor...Adamın yanında çalışıyor diyorsun ama zaten şuan çıkış yolları arıyor..
Yapma canim yaa cok acimasiz bu sozler. Belki arkadasi harekete gecirmek istiyorsun sozlerinle ama gercekten Allah korkun varsa bu kadar acimasiz olamazsin diye dusunuyorum.bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.
Yapma canim yaa cok acimasiz bu sozler. Belki arkadasi harekete gecirmek istiyorsun sozlerinle ama gercekten Allah korkun varsa bu kadar acimasiz olamazsin diye dusunuyorum.
Bir konuya elestiri getirirken inanin iki kere dusunuyorum. Bir oglum var konu sahibinin esi olabilirdi, bir kizim olacak o kadin benim kizim olabilirdi ya da olabilir. Ben Allahtan korkuyorum, acimasizca elestirmiyorum. Ancak kendi adima buyuk konusabilirim, ben yapmazdim diye ama evlatlarimin basina gelmeyecegi ne malum?
Bu arkadasin durumu iki ucu b... degnek. Ayrilsa bir dert ayrilmasa bir dert. isin icinden cikmaya calisiyor, fevri bir karar alirsa ne gibi zararlar alacagini dusunuyor. Her ne kadar eski erkek arkadasiyla konusmasini tasvip etmesem de, bir insanin daha beter bir duruma dusmesine goz yumamam. Ne yani bu kadincagiz intihar falan ederse kina mi yakacaksiniz?
bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.
İkide bir herkez eşine anlatman gerekir diyerek düşünce beyan etmiş. Allah aşkına soruyorum hangi erkek bu bayanın anlattığını içine sindirebilir. Adamın zaten moralı bozuk kafası allah bullak doğru düzgün düşünemez ve iş daha da kötüye gidebilir. Ya adam sinirle eşini yada o patron denilen adama birşey yaparsa .. Yada eşine kendine yediremezse. Sevgisini bir kenara bırakıp gururuna yenik düşerse.. Bizim türk erkeğimizin yapısımı değişti yoksa biz yabancı diziler izleyerek kafa yapımızımı değiştirdik.Bilemiyorum !!!!!!!!!!1
ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .
ben onun bilgisayarını karıştırmadım ya da ondan şüphelenmedim ki.. o gün iş için evrağa bakarken msnde en son girilen adres kalır ya o öylece duruyordu ben açmadım yani.. görünce neye uğradığımı şaşırdım zaten..
eski erkek arkadaşımı ben bulmadım o bana mesaj gönderdi ben de cevap yazdım.. yazmamalıydım hata bende..
Sanirim kararsiz kaldigi icin calisiyor hala. Ben olsaydim ne yapardim diye dusunemiyorum bile. Hakikaten korkunc bir durum ama en dogrusu ese anlatmak gibi geliyor bana. Belki de patronunun oldugu ortaya cikmadan ayrilmasi daha yerinde. Bilmiyorum ki icinden cikilacak gibi degil. Ah keske kocasiyla en basta evlenmeden konussaydi. Temeli huzursuz atilmis bir evlilik malesef.
istedigini soyleyen, istemedigini isitir... konu aciyorsa hele de boyle bir konu, hazirlikli olmali...
bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.
yaptığımız yorumlar bizim yaşam şeklimizi,hayata bakış açımızı gösterir di mi?
başka bi şeyde söylemiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?