şantaj...

ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .

missplayfull..
eski erkek arkadaşım beni facebook'dan bulsa eklese katiyyen kabul etmem.
birşeyler yaşanmış bitmiş tükenmiş ve ben başka bir adamla yuvamı kurmuşum.
bana göre bu davranış ne bir kadına ne bir erkeğe yakışmaz kaldı ki siz cinsel olarak da ilişkiye giriliş bir eski erkek arkadaşı örnek veriyorsunuz.
Benim hayata bakışıma ters.. İş arkadaşımla ,okul arkadaşlarımla vs gayet rahat sıcak bir şekilde konuşurum görüşürüm.ama eski sevgilimle biz yatmıştık ama sen nasıl koca buldun hıı türünde bir sohbet inanın midemi bulandırmaya yetiyor.
Sizin de eski sevgilinizle senin ilkindim ne oldu sorun oldu mu pişman mısın vs sohbeti çok çok özür dilerim ama bence korkunç.yobaz diyebilirsiniz örümcek beyinli de diyebilirsiniz ama bence çok seviyesiz bir sohbet.. ne gerek var? kadını da erkeği de küçük düşürücü bir sohbet ortamı kendimi öye bir ortama asla sokmam.Mecbur musunuz bu sohbete,evliliğe uygun mudur,eşiniz eski kız arkadaşıyla seninle yatmıştık sen de şimdi kocanla mı yatıyorsun ee daha daha ne var ne yok dese ne hissedersiniz..
Evli bir kadın eski sevgilisini sosyal paylaşım sitesinde neden ekler? Amaç nedir..
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum .. ben cevap veremiyorum..
derinss sana katılıyorum
senin sözlerinin üstüne pek bişey söylemeyede gerek yok :46:
benim buraya yazma sebebim de kimseden ahlak dersi (!) almak veya bunları tartışmak değil.. neyin ahlak dışı olup olmadığını ben de biliyorum.. yaşadığım durumu birilerinin onaylayıp onaylamaması da beni ilgilendirmiyor açıkçası. herkes kendi yaşamından mesul. ben sadece içinde bulunduğum durumdan kurtulmak için objektif bakış açılarıyla çözüm yolu bulmak istiyorum.. ve şu an inanın kendimden çok eşimin düşeceği durumu düşünüyorum. onun üzülmemesi için ne yapabilirim benim derdim o.
eğer bu konuyu buraya paylaştıysanız herkez olumlu yada olumsuz düşüncesini söylicektir.
madem konuyu açmasaydınız
hakaret etmeden tabiki,,ama bu konuda olumsuz düşünce bildiren çok olacaktır.

Son düzenleme:
oku oku bitiremedim .. ne denirki bu durumda iş yerinde konuştuklarının ana bilgisayara kaydedileceğini bilmiyormuydun?? ayrıca eski sevgilinin facebookta arkadaşlık teklifini ne diye kabul edip onunla muhattap oluyorsun ki bitmiş gitmiş dava..
eşlerin eski hayatındaki hatalarına anlayış gösterebilinir erkek ya da bayan fark etmez.. yeterki dürüstlükle evlenmeden önce anlatsın.. o zaman eşin seni seviyor ve hatanla kabul ediyorsa amenna.. bu resmen karşındakini aptal yerine koymaktır unutma aldatan aldanır.. yanlış yapmışsın çok yanlış her hatanın bedeli ödenir.. hak ettin demiyorum yanlış anlama bence geç olmadan eşine herşeyi anlat pişmansan dile getir affederse e ala, affetmezse razı ol.. hakettin terkedilmeyi..
kendimi eşinin yerine koyuyorumda benim eşim yapsa bunu ve eski sevgilisiyle hala konuşsa bırak geçmişi selam sabah yapsa çok kızardım.. birde cinsellik yaşamışsın o adamda sana güvenmiş karım diye barındırıyor.. Allah yalancılardan korusun.. ne kadar hata yaparsan yap affedilir belki ama yalancılık asla.. oynama artık eşinle..

derinss sana katılıyorum
senin sözlerinin üstüne pek bişey söylemeyede gerek yok :46:

eğer bu konuyu buraya paylaştıysanız herkez olumlu yada olumsuz düşüncesini söylicektir.
madem konuyu açmasaydınız
hakaret etmeden tabiki,,ama bu konuda olumsuz düşünce bildiren çok olacaktır.

canım benim katılıyorum sana ama yanlış anlaşılan birşey var sanırım.o da şu ki;buraya konu açan arkadaşlar sizden fikir almak için açıyor.yardım bekliyor.olumlu ya da olumsuz düşünceler var tabi ki ama dediğim gibi amaç, fikir alışverişinde bulunup arkadaşa çözüm yolu üretmektir.konu sen yaparmısın, sen yapmaz mısın,ben yaparım ya da asla yapmam değil....

Benim Yorum Yapmama gerek kalmamis.

Derinss Arkadasimizin Yorumlarinin altina imza atsam yeterli olur sanirim..?!

maşallah arkadaş yumruk darbelerine maruz kalmış..konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur zaten... kadını bir sokak kadını yerine koymadığınız kalmış ki bazı arkadaşlar onuda ima etmiş.

arkadaş yazdıklarında da anlatmış, olanlardan son derece rahatsız. eski sevgiliyle yapılan konuşmanın ardından yaptığı hatanın farkında olup o kişiyi silmiş. bekaret konusunuda esine söyleyip söylememe tamamiyle kendi sorunu(doğrudur, yanlıştır demiyorum )

ama ne olursa olsun bu patrona ya da başka kimseye bu arkadaşa şantaj yapma hakkını vermez... Arkadaşın yaşadığı durum gerçekten kötü.. eğer idda ettiğiniz gibi kötü bir kadın olsa bu konuyu açma gereğinde bile bulunmaz, patronla ya beraber olurdu yada umrunda bile olmaz cevap bile vermezdi. arkadaş panik halinde ki bize danışma gereği duymş. ayrıca yaşadığı şu durumda hızlıca karar vermesini beklemek yanlış olur. sebeb göstermeden işinden pat diye nasıl ayrılacak? eşine ne diyecek? sayfaların başında maddi sıkıntıları olduğunu eşinin böyle bir dönemde ayrılmasına anlam veremeyeceğini söyemişti. ha deyince işten ayrılınır mı ?

eşine anlatsa bu durumu... evet etik olarak eb doğrusu bu ama biz arkadaşın eşini tanımıyoruz. her akşam haberlerde eşini kıtır kıtır kesen adamların haberlerini izliyoruz. bu arkadaşta bu durumda kalır, Allah korusun hayatını kaybederse " napalım yaptığının cezasını çekti mi ?" diyeceğiz... biraz sağduyu lütfen ...

arkadaşım eşini tanıyan sensin, sadece üzülür ama atlatır diyebiliyosan anlat. ama işyerinde başını dik tut. sakın prim verme o patrona ya da herkimseye... işyerinden de ayrılabiliyorsan bir yolunu bulup ayrıl. başka iş bak, yada eşine bahane olabilecek bir durum bul. işyerinde de gerekiyorsa patronla konuşup sana abuk subuk mailler geldiğini bunu savcılığa bildireceğini söyle. senin boyun eğmeyeceğini anlasın ... Allah yardımcın olsun....

canım benim katılıyorum sana ama yanlış anlaşılan birşey var sanırım.o da şu ki;buraya konu açan arkadaşlar sizden fikir almak için açıyor.yardım bekliyor.olumlu ya da olumsuz düşünceler var tabi ki ama dediğim gibi amaç, fikir alışverişinde bulunup arkadaşa çözüm yolu üretmektir.konu sen yaparmısın, sen yapmaz mısın,ben yaparım ya da asla yapmam değil....

çok güzel fikir üretenler var diğer sayfalarda canım ama arkadaş yok şunu yapamam yok onu yapamam diyip durmuş. eşime söyleyemem diyo hala arkasından bişeyler çevircek ozaman. Eninde sonunda duymayacakmı eşi hiç bi yalan gizli kalmaz eninde sonunda öğrenir ve konu sahibinin bunu eşinden duyması, ondan bundan daha da abartılmış olarak duymasından iyi.
Başkaları söylerken bire bin katacak
yapacağı basit ve bu fikirleri veren olmuş arkadaşa ama hepsine bahane bulmuş face kapıcak msni kapıcak tehtid maili almıcak he patron başka şekilde tehtid etmeye kalkarsa polise gidecek sanki polise gidince eşi duymayacakmı
eninde sonunda duyacak....
ben zaten fikrimi söyledim derinse katılıyorum diye ama yeterli olmadı galiba.

Son düzenleme:
21 sayfadir "hata yapmissin" i okuyorum tamam orayi anladik:36:hemfikiriz:24:

hatasiz kul olmaz, bi insanin üzerinede bukadar gidilmezki:27:

asil ahlaksiz olan patrondur, illere varda bana yogmu diye firsati degerlendiren.:4:

böyleleri asla gidipte arkadasina anlatmaz anlatamaz, sadece sansini denemek istiyor:57:

ne dicek arkadasin kocasina, senin hanim bakire degilmis :27:eeee sanki kocasi bilmiyo anlamadi:24:

zaten konusahibi o isyerinde fazla duramicak orasi kesin, en azindan ozamana kadar isden ayrilmak icin iyi bir bahane bulur.

bakalim patron yine mail aticakmi:25:

amma ac su türk erkekleri hayret bisey ya:53: en cokda buna sasiyorum:19:

asil ahlaksiz olan patrondur, illere varda bana yogmu diye firsati degerlendiren.:4:

böyleleri asla gidipte arkadasina anlatmaz anlatamaz, sadece sansini denemek istiyor:57:

ne dicek arkadasin kocasina, senin hanim bakire degilmis :27:eeee sanki kocasi bilmiyo anlamadi:24:

zaten konusahibi o isyerinde fazla duramicak orasi kesin, en azindan ozamana kadar isden ayrilmak icin iyi bir bahane bulur.

yok olmaz üstüne gideceğiz,yargılayacağız oh olsun çek cezanı diyeceğiz

ben yapmazdım,etmezdimler başlayacak

öğütler var ee hakaret olmadan olmaz tabi :63:

bekaret yürüyüşten belli olurmuş:60::60:hee canım:60::60:ya erkekleri geçtimde,kadınların kadınlara düşmanlığını anlayamadm gitti:6:

misafirlere slm :3:

bekaret yürüyüşten belli olurmuş:60::60:hee canım:60::60:ya erkekleri geçtimde,kadınların kadınlara düşmanlığını anlayamadm gitti:6:

alemsiniz ya:60::60::60:

:48:

kocasi zaten üstünde durmamiski bakireligin, kadin niye desin senden önce biriyle iliskim oldu diye
adamin umrunda degil söyle düsünmüstür ya esnek yada vardi ama beni ilgilendirmiyo öncesi .
hani bazi üyeler burda yaziyor ya bastan bakire olmadigini saklamayacaktin evlilik bastan yalanlarla baslamis.
ne yalani allahaskina yaaa adam sormamiski:27:
:52: yürüyüsten belli olur:36::60::60: niye bekaret gidince insanin iskelet yapsinimi bozuyo iliski:60::60::86::86:
simdi bide birinin kocasi cikar derki aldatan kadinin yürüyüsündende belli olur , heee ona göre bak beni aldatirsan yürüyüsünden anlarim:37:
erkekler kendilerin cok akilli saniyor:24::24:

:74::74::74::74::74:

umrumda da degil;)

madem konu açınca ya da yorum yazınca yapılan her eleştiriyi kabullenmek zorunda olunuyo şunları yazmadan geçemiycem.

sizin bu düşene bir tekme de ben atıyım tavrınız, zor durumda olan birini adeta sadistçe bi zevkle eleştirmeniz (haraket etmeniz demek daha doğru aslında) çok çirkin. böyle kendinizi ahlak timsali göstererek ya da başkalarına laf söyleyerek kendinizi tatmin ediyosanız bir psikologa görünmenizi öneririm. altında bir takım sorunlar olabilir.

bence siz suçlusunuz. evli olmanıza rağmen eski erkek arkadaşınızla belaltı sohbet yapıyorsunuz. eşiniz sizi bakire sanıyor. eşiniz bekarete önem veren biriyse önceden açmalıydınız konuyu kabul etmezse bunu evlenmezdiniz, eşinizi kandırdığınızı sanıyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz...

çok mantıklı değil anlattıklarınız gizlediğiniz şeyler var.. walla bizde çok güzeliz falan ama kimse bana böyle bir şantaja cesaret edemez...

madem konu açınca ya da yorum yazınca yapılan her eleştiriyi kabullenmek zorunda olunuyo şunları yazmadan geçemiycem.

sizin bu düşene bir tekme de ben atıyım tavrınız, zor durumda olan birini adeta sadistçe bi zevkle eleştirmeniz (haraket etmeniz demek daha doğru aslında) çok çirkin. böyle kendinizi ahlak timsali göstererek ya da başkalarına laf söyleyerek kendinizi tatmin ediyosanız bir psikologa görünmenizi öneririm. altında bir takım sorunlar olabilir.

laylamlom20 arkadaşım tam yazacaktım sen yazmışsın çok doğru bu ego tatminidir

eski sevgiliyle sex sohbetleri... iğrenç yazık. çok şükür bu kadar alçalmadım asla ve bu tarz olaylarlada karşılaşmadım ben (santaj gibi), çünkü karakterim sağlam.. kendimi küçük duruma düşürmem... böyle insanları gördükçe hem midem bulanıyor hemde kendime tapıyorum.. herkes saygı duyulan bir insan olamıyor ne yazıkki...

Çok haklısınız... Size katılıyorum..
Bir de yaptığımız yorumlar yaşam biçimimizi belirleyen diyen arkadaş.... Nasıl yani? Ne demek istediğini anlamadım biraz açarmısın ?
Burada okuduğum kadarıyla olayın hoş bişey olmadığı konusunda herkes hemfikir. Bundan sonra ne yapılacağını tartışıyoruz.
Eşini en iyi sen tanırsın. Yalan yalanı doğurursa işin içinden çıkılmaz bir hal alır. İşte o zaman gerçekten kendini affettirmekte zorlanabilirsin...
Bu konu asla şunu yap bunu yap denebilecek bir konu değil, kendi geçmişin, eşinin yapısı vb. Tüm bunları düşünerek seni bu durumdan çıkarabilecek kararı kendin bulacaksın...

o kadar çok şey yazılmışki oku oku bitiremedim
konu sahibi evet hatalı eski sevgilisiyle görüşmekte
bunun farkında zaten bana görede çok yanlış bir şey yaptığı
şimdi nasıl çıkacak işin içinden hiç bilmiyorum vallahi
o patron olucak ş,,,,,,,size zaten söylenecek bir şey yok ama en mantıklısı eşinizle
açık açık konuşun hiç vakit kaybetmeden yoksa tek başınıza çıkamicaksınız bu işin içinden:50::50:

Back
X