şantaj...

bencede esıne anlatmalısın ılk senden duyması onemlı ne tepkı verecekse versın konus anlat durumu kac yıllık evlısın bılmıyorum baskasından duyacagı zman ınanmasada evlılıge devam kararı alsada kafasında hep soru ısaretlerı olacaktır gözunu karart anlat yoksa santajların sonu gelmez

benim buraya yazma sebebim de kimseden ahlak dersi (!) almak veya bunları tartışmak değil.. neyin ahlak dışı olup olmadığını ben de biliyorum.. yaşadığım durumu birilerinin onaylayıp onaylamaması da beni ilgilendirmiyor açıkçası. herkes kendi yaşamından mesul. ben sadece içinde bulunduğum durumdan kurtulmak için objektif bakış açılarıyla çözüm yolu bulmak istiyorum.. ve şu an inanın kendimden çok eşimin düşeceği durumu düşünüyorum. onun üzülmemesi için ne yapabilirim benim derdim o.

Umarım bugün işyerinden yazmıyorsundur.Bu sitenin patron tarafından okunması iyi olmaz.

burada bazen ben kendi ahlakımdan şüphe duyuyorum.
ben mi vicdansız insanlıktan yoksun bir insan mıyım diye..
Olabilir.. gittikçe inancım kuvvetleniyor.

Bir kadına eski sevgilisi seninle yatmıştık eşin ne dedi anlamadı mı diyor.
kadın ise "ne terbiyesiz adamsın sen ne cürretle bunu konuşursun" demek yerine..
"hıı farketmedi anlamadı" galiba diyor.. kocasını düşürdüğü iğrenç durumu zerre umursamadan.
bu normal benim bunu normal bulmamam anormal öyle mi..?
Bunu da savunan çıktı ya,bu ülkenin şirazesi kaymış.

Eğer maillerin patronundan geldiğinden eminsen bir bahaneyle ayrılmalısın işten. Sonradan eşin bile bile o işte nasıl çalıştın demezmi? Üstelik belki patronunla da birlikte olmuşsundur diye şüphelenmez mi?
Eşine söylersen çok ama çok rahatlarsın ve yeniden kendine güvenin gelir güçlenirsin. amaaa....
Eşin bundan sonra sana güvenmeyerek ve kafasındaki acabalarla hayatınızı zindan edebilir ve ilişkinizi yıpratabilir.

kadın ise "ne terbiyesiz adamsın sen ne cürretle bunu konuşursun" demek yerine..
"hıı farketmedi anlamadı" galiba diyor.. kocasını düşürdüğü iğrenç durumu zerre umursamadan.

arkadaşım ben burda bu durum normal mi anormal mi diye sordum mu?? ya da içinde bulunduğum durumu etik kurallara göre değerlendirin diye birşey dedim mi?? doğru ya da yanlış.. ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ki neden bu kadar ahlak timsali kesiliyorsunuz.. siz kendinize göre mükemmel tamamen ahlaki kurallara göre bir yaşam sürdürebilirsiniz. herkes sizin gibi olamıyor işte..
lütfen ne ahlaklı bir kişi olduğunuzu başka platformlarda ispatlayın benim buna hiç ihtiyacım yok çünkü...

ARKADAŞIM TEK KELİME İLE ŞUNU SÖYLEYECEĞİM SANA;
SEN DE KABAHAT YOK,AHLAKINDA DA...
TEMİZ AHLAKLI OLAN "ne terbiyesiz adamsın sen ne cürretle bunu konuşursun" DERDİ...
AMA BAZILARI BUNU AHKAM KESMEK OLARAK ALGILIYOR YA PESSS DOĞRUSU!!!!!!

ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .

Tamam yaptığı yanlış doğru bulmuyoruz. Ama Allah ki kullarını en büyük günahlarına ragmen affediyor biz kimiz ki onu yargılıyoruz. O zaten şu an ki durumuyla cezasını cekiyor. Bir yanlış yapmış ş...z tekide gelmiş onu bu konuyla ilgili yanlışa götürmeye çalışıyor.Adamın yaptığı şey bu bayanın yaptığının iki üç misli yanlış ayıp günah. Kolundan tutupda çıkarmayacakmıyız. Bir tekme de biz mi atacağız...Kusura bakma ama Allah kinadığın en küçük şeyi bile dünya hayatın sona ermeden yaşatırmış. Herkesin ayıbı kendine.. Lütfen yardımcı olalım.. Yargılamak şu an onu daha da kötü çıkmazlara ve paniğe sokabilir...

tamam da patron ağ bağlantısı tarafından izlediyse seni, şuan da yazdıklarını da okuyor yazdıklarımızı da ..

Hemen o işinden ayrıl, bence hemen. Sonra baktın bu adam sana şantaja devam ediyor, eşine anlatmalısın canım. Sakın bu şantaja boyun eğme, sakın:20:

arkadaşım açtığın konunun tamamını o kadar sinirlendim ki okuyamadım. o yüzden arkadaşların ne yorum yaptığını tam bilmiyorum. gerçi birkaç ana başlıkta seni suçlayanlar olmuş ama konunun o olmadığını bilmeleri gerekiyor.

Sana söyleyeceğim eğer patronun aynı tavırlarını sürdürürse suç duyurusunda bulunacağını söyle. ve devam ederse de yap. Sen harekete geçmedikçe ısrarları sürecektir. ve o işten ayrılmanı tavsiye ederim. işin ahlaksızlık boyutuna gelmemek için. çünkü bir müddet sonra seni işyerinde tek sıkıştırmaya kalkacaktır.

Eşin evliliğimizden önceki duruma karşı daha yumuşak olacaktır. Bu şantaja boyun edersen inan eşini çok daha kötü durumlara sokacaksın.
Eşine bakirelik konusunu anlatmalısın senden öğrenmesi daha doğru olur. anlatmanın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. taciz şantaj olayını anlatmalı mısın bilmiyorum. Eşinin tavrı ne olur kestirmek zor. Bana kalırsa taciz olayını anlatma eşin başını belaya sokmasın. Bahaneler sunarak ayrıl o işten. inan bana taciz altında çalışmaktansa bir müddet işsiz parasız kalmak daha hayırlı.

umarım bir an önce bu pislikten kurtulursun.

bildiğin ahlaksız teklif adamın yaptığı. savcılığa da haber verseniz iyi olur aslında. işten de zaten bu tarz bi rahatsızlık sebebiyle ayrılırsanız baya bi tazminat alırsınız. adamdaki iğrençliğe bak bi de kocanın arkadaşı di mi bu:47:

Tamam yaptığı yanlış doğru bulmuyoruz. Ama Allah ki kullarını en büyük günahlarına ragmen affediyor biz kimiz ki onu yargılıyoruz. O zaten şu an ki durumuyla cezasını cekiyor. Bir yanlış yapmış ş...z tekide gelmiş onu bu konuyla ilgili yanlışa götürmeye çalışıyor.Adamın yaptığı şey bu bayanın yaptığının iki üç misli yanlış ayıp günah. Kolundan tutupda çıkarmayacakmıyız. Bir tekme de biz mi atacağız...Kusura bakma ama Allah kinadığın en küçük şeyi bile dünya hayatın sona ermeden yaşatırmış. Herkesin ayıbı kendine.. Lütfen yardımcı olalım.. Yargılamak şu an onu daha da kötü çıkmazlara ve paniğe sokabilir...

Yardım edilmiş zaten onlarca insan elinden dilinden geleni söylemiş..

Ne yapmış sorar mısınız ona yardımcı olanların fikirlerinin hangisini yapmış.?

Hala onunla yatmak isteyen adamın yanında çalışıyor,bu da mı şık?

yapılan yanlışdan ziyade yapılan yanlışa yapılan övgüye varan "anlayışlı olma" hali benim canımı sıkan.

arkadaşım ben burda bu durum normal mi anormal mi diye sordum mu?? ya da içinde bulunduğum durumu etik kurallara göre değerlendirin diye birşey dedim mi?? doğru ya da yanlış.. ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ki neden bu kadar ahlak timsali kesiliyorsunuz.. siz kendinize göre mükemmel tamamen ahlaki kurallara göre bir yaşam sürdürebilirsiniz. herkes sizin gibi olamıyor işte..
lütfen ne ahlaklı bir kişi olduğunuzu başka platformlarda ispatlayın benim buna hiç ihtiyacım yok çünkü...

Ben çok ahlaklıyım huu bakın toplaşın benim gibi olun demedim.
sizin rahatlığınız beni şaşırtan.
tehtid edilmeseydiniz eski sevgilinizle eşinizi nasıl uyuttuğunuzu konuşmaya devam edecektiniz.
bu bana iyi niyetli gelmiyor.
konum din ve ya ahlak değil.
iyi niyetli değil yaptığınız. siz bu yanlışı yapmasaydınız size de patronunuz yanlış yapamazdı.
ben bir kadının böyle davranmasından kadın olarak rahatsızlık duyuyorum..
hoşunuza gitmiyorsa yorumlarımı dikkate almayın umursamayan amann saçmalamış diyerek geçiştirin.. hatta kullanıcı adımı görüp okumayın.ben buna inanıyorum.benim inancım bu.

evet çok fazla hata var ama şu an ne yapılabileceğini konuşmamız lazım.
bence en doğrusu herşeyi eşine anlatman. şu an söyleyemem demişsin ama ilerisi de daha kötü olabilir.
ya durumdan kurtulucam derken daha fazla yalana batarsan. hadi diyelim bir şekilde sıyrıldın işten ömür boyu da bunun korkusuyla yaşanmaz ki.yalanlar üzerine kurulu bir evlilikte de ne kadar mutlu olabilirisin. elbette en doğru kararı sen vereceksin kendin için ama ben eşinin tüm doğruları bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun.

İkide bir herkez eşine anlatman gerekir diyerek düşünce beyan etmiş. Allah aşkına soruyorum hangi erkek bu bayanın anlattığını içine sindirebilir. Adamın zaten moralı bozuk kafası allah bullak doğru düzgün düşünemez ve iş daha da kötüye gidebilir. Ya adam sinirle eşini yada o patron denilen adama birşey yaparsa .. Yada eşine kendine yediremezse. Sevgisini bir kenara bırakıp gururuna yenik düşerse.. Bizim türk erkeğimizin yapısımı değişti yoksa biz yabancı diziler izleyerek kafa yapımızımı değiştirdik.Bilemiyorum !!!!!!!!!!1

tehtid edilmeseydiniz eski sevgilinizle eşinizi nasıl uyuttuğunuzu konuşmaya devam edecektiniz.
iyi niyetli değil yaptığınız. siz bu yanlışı yapmasaydınız size de patronunuz yanlış yapamazdı.
hoşunuza gitmiyorsa yorumlarımı dikkate almayın umursamayan amann saçmalamış diyerek geçiştirin.. hatta kullanıcı adımı görüp okumayın.ben buna inanıyorum.benim inancım bu.

kız ben seni seviyorum ya:66::66::66::66::66:

Yardım edilmiş zaten onlarca insan elinden dilinden geleni söylemiş..

Ne yapmış sorar mısınız ona yardımcı olanların fikirlerinin hangisini yapmış.?

Hala onunla yatmak isteyen adamın yanında çalışıyor,bu da mı şık?

yapılan yanlışdan ziyade yapılan yanlışa yapılan övgüye varan "anlayışlı olma" hali benim canımı sıkan.

Bakın bende diyorum yaptığı yanlış... Ama yanlışın üzerine yanlış koymasın diye yargılamadan önce yardımcı olalım diyorum. Zaten o bu durumuyla sıkıntısıyla cezasını cekiyor...Adamın yanında çalışıyor diyorsun ama zaten şuan çıkış yolları arıyor..

Merhaba.
Sizin düşüncelerinizle kendi düşüncelerim o kadar uyuyor ki başka konularda da tam aynı yorumu yazacağım zaman bakıyorum aynısını siz yazmışsınız. Bi insan anca bu kadar doğruları anlatabilir,sizi çok takdir ediyorum.
Ve nedense sizi kendime çok yakın hissediyorum..Bu düşüncelerimizin aynı olduğundan olabilir..Çok harbi bi insan olduğunuz yorumlarınızdan anlaşılıyor.:29:

Back
X