- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.121
aynen dün çok mutlu oldum çizgiyi görünce.ama 1 saat sonra kahverengi kanamam oldu.ara ara hala oluyor.çok moralim bozuk
inşallah kızlar güzel haberleri veririm burda size iyiki varsınız..
gidicem hazırlanıyorum yoksa evde duramıcam bugün duvarlar üstüme üstüme geliyor..
Git Git Git Git :)))) hayırlı haberlerini bekliiyoruzz sabah sabahh mutlu et bizi inş. bebişin gelmiştir akıntının gelmesi normal canım benim bi arkadaşımın 3 gün sürmüş o akıntısı şu anda 7 aylık hamile sorunsuz yerleşme lekesiydi onun seninde inş öyledir
ahh canım inşallah..
aile hekimime gittim duramadım büyük ihtimal hamlesin dedi.ama düşük yapıyo olabilirsin hemen kadın doğumcuya git dedi.eşimi bekliyorum.pek hareket etme dedi.kan verdim sağlık ocağına amadoktor akşam sonuç çıkana kadar çok geç olabilir dedi.kanama için zaten onlar bişi yapamıyo eşimi bekliyorum bende..
Cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin moralini de her koşulda iyi tut.Allah a da dua et hayırlısını dile cnm
sen yaptın mı sırf meraktan denedimmm iğne siyahlaştı :) yaaa bu bebiş için neler yapıyorummm yaaaa normal test al yap desen yapamammmmm korkudannnnnnn :)
ahh canım inşallah..
aile hekimime gittim duramadım büyük ihtimal hamlesin dedi.ama düşük yapıyo olabilirsin hemen kadın doğumcuya git dedi.eşimi bekliyorum.pek hareket etme dedi.kan verdim sağlık ocağına amadoktor akşam sonuç çıkana kadar çok geç olabilir dedi.kanama için zaten onlar bişi yapamıyo eşimi bekliyorum bende..
Arkadaşlar ben 3 gün erken olmak suretiyle adet oldum, bebeğimizin niyetine girdik nasılsa inşallah hayırlısıyla ilerleyen zamanda olur.Bu durumda haziran ayına geçiyoruz:))
Anne olacak arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum sağlıkla güzel güzel anneler olursunuz inşallah, adet olan arkadaşlarımın da sabretmelerini ve her ne olursa olsun mutlu ve pozitif olmalarını istiyorum.Gözyaşlarımızı müjdeli haberlerimizi aldığımız sevinçli zamanlar için saklayalım.
Arkadaşlar ben 3 gün erken olmak suretiyle adet oldum, bebeğimizin niyetine girdik nasılsa inşallah hayırlısıyla ilerleyen zamanda olur.Bu durumda haziran ayına geçiyoruz:))
Anne olacak arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum sağlıkla güzel güzel anneler olursunuz inşallah, adet olan arkadaşlarımın da sabretmelerini ve her ne olursa olsun mutlu ve pozitif olmalarını istiyorum.Gözyaşlarımızı müjdeli haberlerimizi aldığımız sevinçli zamanlar için saklayalım.
İNŞALLAH CANIM AMİNNNN HAZİRAN TOPİĞİNE BEKLERİM inşallah senin müjdenide oradan alırız herkezle paylaşırsın canım umudunu yitirme böyle pozitif insanlar görünce mutlu oluyorum nedense :):):):)
Ben haziran topiğine geçtim bile:) umudum hep var, nefes alabilmek için şifa bekleyen insanlar var bu dünyada Allah yardımcıları olsun,biz sağlıklıyız Allah a çok şükür ilk denememizdi bebeğimiz olsun diye,inşallah canım benden de bebek haberleri gelir mutlu mutlu size...kısmet bakalım
Canim bana doktor yumurtlama gerceklesmesi icin bi hap verdi. Sonrada kan alip catlama ignesi vurcak. Ben ilk defa yaptiriyorum. Bana biraz anlatirmisin.
canım bendede öyle olmuştu.. bi kere kahverengi gibi kanamam oldu sadece çamaşırımda gördüm.. sonra bi iki gün de akıntım oldu.. sonuç olarak kan değerime göre hamileyim.. benim adetime baya vardı olduğunda 9 10 gün felan vardı yani..
inş.hamilesindir ve inş.bebeğin sana tutunurahh canım inşallah..
kan testi yapmadın mı
ahh canım inşallah..
sonuç negatif kızlar
haziran ayı artık benim için..
kan testi yapmadım yaa.. bulunduğum yerde yapmıyolar, yakın ilçeye gitmem lazım.. gidince de doktora gitsem mi gitmesem mi diye kararsızım.. ilk haftalarda ultrason zararlı olabilir diyo çevremdeki herkes.. ilk gebeliğimde de 6.haftada gittim doktora, doktordan geldikten 2 gün sonra düşük oldu. o yüzden karar veremiyorum bi türlü..
Hayırlısı olsun allahın bir bildiği vardır canım peki kahverengi akıntın nedenmiş onu öğrendin mi doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?