- Konu Sahibi nagihan_14
- #1.141
dayanamadım idrar testi yaptım kızlar...2. çizgi çıktı, ama çok koyu değil cuma günü kan tahlili yaptırcam....
hayırlısı olsun,,inş. kan tahlilinde cıkan değerle mutluluğnz pekişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanamadım idrar testi yaptım kızlar...2. çizgi çıktı, ama çok koyu değil cuma günü kan tahlili yaptırcam....
tatlımm tebrik ederimm..
günün geçmişti değilmi?
büyük ihtimal hamilesin ozaman canım..
hadi bakalım hayırlısı..
resimden bile baya belli hayırlısı olsun:))))
kan testinin zamanı gelmişş şimdiden hayırlı olsun cnm:13:
İnanki gozlerim doldu acaba bende bigun iki cizgiyi gorebilcekmiyim. Tebrikler cnm
Kizlat maleseff hazirana kaldi umutlarim cok bozuldum ya
Kizlar acil.. Aranizda ovulasyon icin hap kullanan oldumu. Doktor adetin ilk gunu icilcek 3 gun ara verilcek dedi. Ama doktordan ciktim adetim kesildi adetim 1 gun bile surmedi. Simdi iciy
immi yardim edin
Ben haziran topiğine geçtim bile:) umudum hep var, nefes alabilmek için şifa bekleyen insanlar var bu dünyada Allah yardımcıları olsun,biz sağlıklıyız Allah a çok şükür ilk denememizdi bebeğimiz olsun diye,inşallah canım benden de bebek haberleri gelir mutlu mutlu size...kısmet bakalım
sonuç negatif kızlar
haziran ayı artık benim için..
Kizlat maleseff hazirana kaldi umutlarim cok bozuldum ya
Kizlar acil.. Aranizda ovulasyon icin hap kullanan oldumu. Doktor adetin ilk gunu icilcek 3 gun ara verilcek dedi. Ama doktordan ciktim adetim kesildi adetim 1 gun bile surmedi. Simdi iciy
immi yardim edin
immi yardim edin