- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.061
canım haziran ayı için ayrı açalım benceeee
haklısın melisdeniz allah hepimizi vicdanlı insanlarla herdaim karşılaştırsınnn aminn
pampişim türkiyede öyle sıkı bir denetim denetimide aştım bizen resmen o üç saat insan değil robot olmamız isteniyo aynen inşallah türkiyedeki bu haksız düzen inşallah düzelir ve hakkı yenmez inşallah kimseninn inşallah ayın 19 un da hamiş haberimi alırsam tüm üzüntüm gider umrumda bile olmaz bugün resmen ağlamaktan başım şişti hani yapamıyacağım sınav olsa zaten yapamazdım önemli değil derdim inşallahh kızlar hepimiz hamiş haberlerimizi en kısa zamanda alırız aminn
bu arada nurrrr anneler günün kutlu olsunnnnn
adetine kaç var bilmiyom ama akıntı geldiyse bence 1-2 gün içinde bi idrar testi yapabilirsin ama çok varsa bat ına bekle bence
canım bendede öyle olmuştu.. bi kere kahverengi gibi kanamam oldu sadece çamaşırımda gördüm.. sonra bi iki gün de akıntım oldu.. sonuç olarak kan değerime göre hamileyim.. benim adetime baya vardı olduğunda 9 10 gün felan vardı yani..
Kizlar size fransizlarin denedigi gebelik testini yazayim okudum sizinlede paylasiyim. Bi kabin icine idrarinizi yapin sonra hic kullanilmamis bir igne atin kabin icine. Kabi ya bi kapakla yada aluminyum folye ile kapatin.8 saat sonra igne ayni renkteyse hamile degilsin.ama igne sararmis kuflenmis yada kararmissa hamilesin.
kızlar merhaba benim bat 12 mayıs dı ama 2 gün gecikme oldu ayın 8 inde kan tahlili yaptırdım yani adet tarihimden 5 gün önce. bhcg 0,13 çıktı.şimdi bir idrar testi yaptım ikinci çizgi gözle görülebilir ama çok silik çıktı. heyecan yaptım sizce hamilemiyim. ooff adrenelinim tavan modda rabbim yardım et
ilginç gerçekçiliği var mı?
kızlar merhaba benim bat 12 mayıs dı ama 2 gün gecikme oldu ayın 8 inde kan tahlili yaptırdım yani adet tarihimden 5 gün önce. bhcg 0,13 çıktı.şimdi bir idrar testi yaptım ikinci çizgi gözle görülebilir ama çok silik çıktı. heyecan yaptım sizce hamilemiyim. ooff adrenelinim tavan modda rabbim yardım et
netten okudum bu sitede biri yapmis ignede hafif sararma olmus. Denemek lazim ben denemicem zaten 3 saat sonra doktora gitcem. O zaman ogrenirim kahverengi akinti geldi bidahada gelmedi
yaa akıntıyaa inanamazsınız ondan sonra arttı afederseniz resmen işemiş gibi sırılsıklam altım tuvalete gittim akıntım damla damla akıyor o kadar yoğundu bilmiyorum adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum canım aynı senin gibi :)
kızlar son 1günn.3gündür kasık batmalrım varr ödüm patlıoo kırmızıları görücem die.sabır lazım ama duramıorum yaaaa:)idrar testlerine de güvenesim gelmioo.acaba kan testimi yaptırsamm bugün yavv
sende bişeyler var gibi geliyor banada hadi hayırlısı.. yani zaten hissediyorsun hiç olmayan şeyler oluyor bende de hiç o kadar fazla akıntı olmamıştı gerçekten dediğin gibi oluyor.. bende dışardaydım bide eve zor gelmiştim b işey oldu diye düşüğümde olduğu için korkuyordum.. ben adetimi 10 gün geçince yaptığımda bile net bi çizgi göremedim çıkmadı yani o yüzden ya kan testi yaptırın yada acele etmeyin idrar testi için çok büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten.. ama bi test daha alıp yapacağım cuma doktora gitmeden o çift çizgiyi görecem ben :)
yaa akıntıyaa inanamazsınız ondan sonra arttı afederseniz resmen işemiş gibi sırılsıklam altım tuvalete gittim akıntım damla damla akıyor o kadar yoğundu bilmiyorum adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum canım aynı senin gibi :)
canım benim yaaa adet ten beş altı gün önce bel ağrısı yada wc ye gitme sanki idrarı kaçırma hissi olmuşmuydu
Evet canım adet olacağım zamanki gibiydi belim aşağı çekiyor gibi ağrır benim hep adet olacağım zaman. ben hastalanacağım dedim artık hatta.. kasıklarım batıyordu oturup kalkamıyordum rahat şuandada öksürünce hapşırınca kasığıma birşey saplanıyormuş gibi oluyor korkuyorum hatta. ama ilk baştaki ağrıların hiçbiri yok batmalarımda yok kendiliğinden olan. dün sadece çok yürüdüm biraz kasığım sol tarafım yine bayağı ağrıdı hatta bacağıma vurmaya başladı. korktum yine ama geçti eve gelip dinlenince.. idrara çıkma konusunda çok sık çıkıyorum bayadır ama benin sistit problemim olduğu için sürekli tekrarlayan seninkide öyle bişeymidir bilmiyorum o yapar genelde o olunca hem yanma oluyor hemde tuvaletten yeni çıksan bile tuvaletin varmış gibi oluyor.. çok kötü birşey Allah kimseye vermesin.. ama onun haricinde sık idrara çıkıyorum..
çok sağol canımmmm benimmmmmm :) büyük ihtimal sistit o zaman benimki de tatlımmm inşallahhh o zaman ben doktora gidiyim bi bakım Allah nazardan saklasın seni bebeğini ve güzel aileni tatlımm aminnn
Evet canım adet olacağım zamanki gibiydi belim aşağı çekiyor gibi ağrır benim hep adet olacağım zaman. ben hastalanacağım dedim artık hatta.. kasıklarım batıyordu oturup kalkamıyordum rahat şuandada öksürünce hapşırınca kasığıma birşey saplanıyormuş gibi oluyor korkuyorum hatta. ama ilk baştaki ağrıların hiçbiri yok batmalarımda yok kendiliğinden olan. dün sadece çok yürüdüm biraz kasığım sol tarafım yine bayağı ağrıdı hatta bacağıma vurmaya başladı. korktum yine ama geçti eve gelip dinlenince.. idrara çıkma konusunda çok sık çıkıyorum bayadır ama benin sistit problemim olduğu için sürekli tekrarlayan seninkide öyle bişeymidir bilmiyorum o yapar genelde o olunca hem yanma oluyor hemde tuvaletten yeni çıksan bile tuvaletin varmış gibi oluyor.. çok kötü birşey Allah kimseye vermesin.. ama onun haricinde sık idrara çıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?