- Konu Sahibi nagihan_14
-
kızlarrr bugün en büyük doğum günü hediyemi aldım hamileyimmmmmmm çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)))
kızlarrr bugün en büyük doğum günü hediyemi aldım hamileyimmmmmmm çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)))
bu arada doğum günün de kutlu olsun tatlımmm güzel ailenle bebişinle tüm güzellikler sizin olsunnnn öptüm kocamannn bu arada hamile arkadaşlar folik aside önem verinnn hap şeklinde içiliyo ben hamilelik önceside zararı yok diye başladımm ve bide brokoli sebzesinde varmış ve tüm yeşilliklerde
evet tatlımm haklısın...bende başladım ....folik asit başlayın mutlaka 0.4 mg olacak (eğer önemli bir rahatsızlık yıksa şeker, tansiyon, guatr...vs) birde semiz otu yiyin bol bol yoğurda falan karıştırın en fazla omega3 semiz otunda :))
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yupi yupiiiiiii süper ötesi maşallah maşallahh canım benimm saglıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin güzel Rabbim inşallahhh aminnnnnnnnnnn ve inşallahhhh çok rahat bi hamilelik ve doğum geçiririsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum seni ve pamuk şekeri bebişini :))))
gözün aydın tatlımmmm...sağlıkla kucağına alırsın inşalahhh ...çoookkk sevindim wallaa yaaa ..doğum günü kutlu olsunnnn
bu arada doğum günün de kutlu olsun tatlımmm güzel ailenle bebişinle tüm güzellikler sizin olsunnnn öptüm kocamannn bu arada hamile arkadaşlar folik aside önem verinnn hap şeklinde içiliyo ben hamilelik önceside zararı yok diye başladımm ve bide brokoli sebzesinde varmış ve tüm yeşilliklerde
çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canlarımmm çok ama çoooook teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum.Allahım nerde varsa bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ben daha önce düşük yaptım ve 2 yıldır da bebeğim olmuyodu tam tedaviye başlamak üzereyken hamile olduğumu öğrendim.şükürler olsun Yarabbim:) doğum günümü kutladığınız içinde ayrıca teşekkür ederim
Allah nazarlardan saklasın bitanemmmmmmm Rabbimm ne eylerse güzel eylerrr ALLAH ım mutluluğunu ve mutluluğunuzu daim etsinnnn aminnn :)
canlarımmm çok ama çoooook teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum.Allahım nerde varsa bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ben daha önce düşük yaptım ve 2 yıldır da bebeğim olmuyodu tam tedaviye başlamak üzereyken hamile olduğumu öğrendim.şükürler olsun Yarabbim:) doğum günümü kutladığınız içinde ayrıca teşekkür ederim:)
cnm çok svndm adına rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin..bende bu ay hamiş kalırsm öğrenecğm gün evlilik yıldönümüm öyle hayal edyrm :)) 28 mayıs bat tarihim
29 mayıs evlilik yıldönmümz :)
gerçekten arkdşlar söylemişlerdi inanmamaşdm nisan ayındnn sonraki yaz dönemi hamile kalma dönemi diyorlardı sanırım öyle :)) mevsimlerde etkiliyo bizi :))
mayısa ayının ilk haftalarnda ne güzel kaçıcı hamşimi gün gün azalrız inşallahh listemiz..
evet tatlımm haklısın...bende başladım ....folik asit başlayın mutlaka 0.4 mg olacak (eğer önemli bir rahatsızlık yıksa şeker, tansiyon, guatr...vs) birde semiz otu yiyin bol bol yoğurda falan karıştırın en fazla omega3 semiz otunda :))
Canım doktor bana sadece multivitamin verdi geçen seferde öyle yapmıştı.. içinde ne ararsan var folik asit 0.8 mg. sadece bu vitamini içsem yeterli olur sanırım değil mi?
nur89 .................................bat yok--------------
yoncamel...........................bat-19 mayıs
cikolta...............................bat-yok
tatlım doktorun verdiği zaten sana uygun olandır...mutlaka kullan nöral tüp defekti denen rahatsızlık için çok faydalı...benim yazdığımın gram da olan da gebe kalmak isteyen ve çalışmalara başlayanlar için
Kızlar SAT ıma göre hesplattığımda doğum yapacağım tarih 03.01.2013... Aynı zamanda benim doğum tarihim.. inşallah öyle olur ne güzel.. ama ben bebeğin daha küçük olduğunu düşünüyorum.. tabi her halukarda oğlak olacak :))
benimde sürekli tuvaletim var gibi ağrı var midemde yanma geceleri en az iki saat dönüp duruyorummm kuyruk sokumum arada acıyo ve midemden kasıklarıma ve aşağı doğru yanma ama tatlı bi ağrı yanması daha var 19 mayısa ama bide garip bi kaşıntı anlamadım gitti iğne batmaları var hafiften bağırsaklar sanki çok hareketli belkide üşüttümmm soğuk yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?