belirtidir canım tecrübeyle sabittir adete günler kala başlayan ve hamile olduğumu anladığım belirtidir.
İnşallah senin için de aynı durum söz konusudur
hamilemym blmyrm :)) zanntmyrmdaa ama geçikmyn adetim geçikdi.....
belirti ise blmyrmm çok yoğn akıntm var hatta herdefsnda adt olddm dye wcye gdyrm :))) adet belrtlrrmde yok :)) bi kereddee bi ayıda normal atlatsamm dişmi kırcm ya imdatttttttttttt
İnşallah öyledir canım tabiki şartlama ama bu bende olan bi belirtiydi şahsenAyyy gercektenmi kelebekcimmm.. öylemidirki.... yinede kendimi şartlamayayım. 2 gün beklesem bişey kaybetmem. umarım dediğin gibidir bkalım hayırlısı artık :) sende cvp vermesen kimse vermicek saol bu arada.
oooh ohh gelsin bebeciklerhamilemym blmyrm :)) zanntmyrmdaa ama geçikmyn adetim geçikdi.....
belirti ise blmyrmm çok yoğn akıntm var hatta herdefsnda adt olddm dye wcye gdyrm :))) adet belrtlrrmde yok :)) bi kereddee bi ayıda normal atlatsamm dişmi kırcm ya imdatttttttttttt
adet olcam gibi ağrılar war hamilelerr böylemi oluodu kasık ağrısı dediğinizz...beyaz akıntım war ama çok değil az...bide bu gece tuwalete kalktım ay bi sewindim gece kalktım ilk defa hamlemiyimki die kafayı yemeye az kaldı :)) birisi yazmış az önce okuudum karnımı sewiyorum die walla öle nası bi hismiş yaa gel artık bebişimm
aşk olsun kızlar bugün bat günümm heyecandan ölecem napıyım şimdii testmi alayımm adet olmadım bugünnnnn
aşk olsun kızlar bugün bat günümm heyecandan ölecem napıyım şimdii testmi alayımm adet olmadım bugünnnnn
Hadi guzelim neyi bekliyorsun git testini yap, sonuc ne olursa olsun beklemekten ve meraktan daha iyidir..
AMmmaaaa insallah hamilesindirrrr
Kızlar tünaydınnnnnnn... 2 gündür gece midem bulanıyor çok kötü ama dün gece fena bulantım oldu.. Fakat sadece gece oluyo gündüz bişey yok... Şimdi korkuyorum hamile değilsem neyim var diye... çok rahatsız edici bişey cünkü... bide hamileler sabah mide bulantısı yaşar diye biliyorummmm
İnşallah yavruşum neden olmasın
koca delirdi zaten ben biraz iştahlandım ayıp sölemesi durmadan yicek bişeyler istiyorum
evde ne yesem ne yesem diyip duruyorum adam taşıyo taşıyo
en son az önce ne yesek dedim ne var yicek dedim
dayak kaldı yicek dedi
mantar falan mı oldu canım?kaşıntı vs var mı?
kanama herkeste olmuyo ki canım olmasın zaten aman allah korusun
ben de çok heycanlıyım yarın adet olmam lazım normalde inşallah olmam.. dün akşamdan beri belim inanılmaz ağrıyor.. bel de değil aslında yani belimin arka kısmı sanki böbreklerin olduğu yer gibi tam anlayamadım
dayanamayıp bugün de test yapacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?