inşallah canım hayırlısı hepimize valla bende böyle işi deliliğe vurdumki bu ay sorma gitsin hem kendimi hem burda arkadaşları neşelendirmek istiyorum yoğun enerji en güzel ilaç birde yani bukadar insan burda inşallah maşşallah diye sürekli dua ediliyo rabbim sırasıyla hepimize verir nekadar çok dua okadar enerjı yoğunluğu
gec olsan bı dert erken olsan bı dert yaw nıe bu kadınlar cekıo hepallahım ya evlensen bı dert bekar kalsan bı dert :)))))))
goguslerimm acaipppp kasiniyorrr kizlarr
bende dısardakı ınsanlara sordugun aman zamanı degılmıs napım deyıp duruom yok herseyın bı zamanı var hayırlısı artık ehh herkes bı tarafdan sınanıo falan dıe sacmalıom hep maksat guclu gorunmek nereye kadar gıder bılmıom ,,,
kızlar merhaba şu bu ara çok mutsuzum çünkü bat tarihimden 9 gün önce kahverengi leke geliyor anlam veremedim 9 gün önce ya ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım
kızlar merhaba şu bu ara çok mutsuzum çünkü bat tarihimden 9 gün önce kahverengi leke geliyor anlam veremedim 9 gün önce ya ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım
korkmuyom tabi ki hayatımda 3 kere gittim sadece
kalan ömrümde 3 kere daha giderim sonuncuda damak yaptırıp kurtulurum
brsncim bu kırmızıların gelmesi klomen ilacından olabilir mi acaba benimki 11 gün önce geldi malesef
dişini ihmal etme canım bende 20lik dişimi çektirdim hiç acımadı bi arkadaşım da ameliyatla çektirmişti hiç zorlanmadığını ameliyatın kolay geçtiğini söylemişti inşallah seninde kolay geçer ve bi an önce bu dertten kurtulursun
Canım inanki korkulacak bişi değil hiç bişicik hissetmiosun ameliyatta çünkü çook uyuşmuşoluosunemin ol çekilen ağrı daha beter ben iyiyim canım büyüyoruz işte valla hamişlik de ayrı bi stres oluo insan keseydi kalp atışıydı 2li testiydi derken hep bir meraklı endişeli bekleyişle geçiyor:18: şimdiye kadar herşey yolunda çok şükür cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacak allah nasip ederse 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var organları falan inceleniomuş tek tek şimdide onun heyecanı sardı
insanlara değil kendine güçlü olya allah allah illaki olcak yani birgün kuzum üzülmeyinya
evet yaaaaa hersey dert nedir bu cektigiimiz
ama kızlar ne bileyim 2 gündür devam ediyor ve sadece ara ara geliyor beynimi çok meşgul ediyor ne oldu acaba diye
bı daha kazara dunyaya gelırsem erkek olacam
şimdi kızlar ben aşağıda bakıyorum nik lerinizi hatırlayamıyorum :18: sanki sanki :18: herkez bebeğini alıp gitmişte ben kalmış gibi hissettim kendimi
yok adet olmadim hamile kalmdimmm yumurtlamaadimmm kendimi tavuk saniyorum hehehheherkeklerin kucukken azciik kesiyorlar o kadarrrr
geçen ay adetime 2-3 gün kala aynı lekelenme olmuştu ama bu çok erken oldu ya ekim 12 de adet oldum en son ve bu lekelenme ayın 31 inde belirdi ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?