o zağten herkezde yada her gebelikte olcak diye bişey yok canım ama regl olmazsan 2 gün sonra kanda baktır mutlaka varsa çıkar
16 gun gecti adetimden olmadim dr duphaston verdi neden b88lmiyorumm soramaddim da misirli kendsi catlamak uzereyim
ya tabı dedıgın dogru,herzaman aynı olcak dıe bıse yok,,
ne bılım bazen okuyorum kanda yapıolar cıkmıo adet zamanı gelmeden ,,zaten carsamba olcakdım eger o gune kadar olsazsam yaptırcam ınsallah pozıtıf cıkar,
16 gun gecti adetimden olmadim dr duphaston verdi neden b88lmiyorumm soramaddim da misirli kendsi catlamak uzereyim
inşallah çıkar canım
yok yapmadım,zaten eczaneden alınanlarda cıkmazkı daha 6 gun vardı adetıme,21 gunde bır olurum adet,,
Gelsiinn bebisler gelsinnnninsallah canim, senin tabloyu begendim insallah hamilesindir. Bende bat gunumde yumurtladim hala beklemedeyim 10 gunu gecti, 3-4 gun daha beklicem negatif cikarsa ve hastalanmazsam doktora gidicem offfff Gelsin bebelerimizz yaaaaa
Canim eger kanama devam etmezse 2gun sonra test yap cikar ins.. Hamilesindir ins. Canim yaaa
tmm :)) ınsallah bakalım mevlan ne eylerse guzel eylermıs ,,zamanıysa olur ınsallah:))
kızlar benide alın aranızaaaaaaaaaa ende ebiş istiyorum hemde 4 yıldırrrrr.ama bu ay çok çalışcam çok umutluyum çünküüüü
Evet canim rabbim hayirli zamanda versin ins.. Senin kacinci denemendi cnm?
kaldı 9 gün bebeğini alan gitti kızlar başka topiklere biz aynı tempoda bıkmadan usanmadan mücadeleye devam ediyoruz hakkımızda hayırlısı kızlar tam gaz ileri
Aynen canim kaldik bizbize dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden ben bu ay kirmiziyi gordum malesef koskoca bir ay daha var onumde ins. Siz gormezsiniz kirmizilari canm hakkimizda hayirlisi..
ıkı kez gebe kaldım ,sonra pıhtılasma sorunum varmıs kaybettım ıkısınıde,,
1.5 sene korunduk yaklasık 1 yıla yakın ılac kullandım sonra 6 ay kullanmadım ama yıne korunduk,
mayısdan berı korunmuyoruz ama olmadı,,
dıger ıkı kez gebe kaldıgımda bırakdıgım ay kaldıydım ama bu sefer bı turlu olmadı ,,
ee test falan yaptırmadın mı negatıf mı cıkdı?
gebelik yok dedi neden gecti bu kadar anlamdimmmm patlamak uzereyyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?