valla ben ılk defa bu kadr cok calıstımmmmm calısmayada devam edıcemm:))
hadi bakalım hayırlısı olsun ozaman inşallah gelir bebişin bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben ılk defa bu kadr cok calıstımmmmm calısmayada devam edıcemm:))
kızlar bende bu sabah test yaptım ve sonuc pozitif :) dün adet olmam gerekiodu kasık ağrım vardı beklemiodum artık ama asasrdım gorunce:)
arkadaşım yumurtlama günleri mevsim değişiklerine göre bile farklılaşıyormuş. kaldı ki ben 3 ay kadar test kullanıp sonuç alamamıştım. hamile kaldığım ay da çizgi hiç koyulaşmamıştı ve sadece 2 birliktelik ile hamile kalmıştım. sen bence yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkiye gir.
"asiselcan" soğan kürünü tam olarak ne zaman başladın. bugün özel günüm başladı ve bende soğan kürüne başlamak istiyorum.
özel gün derken yumurtlamadan mı bahsediyosun eğer öyleyse şimdi olmaz canım reglin bittikten 1 hafta sonra başlıyosun 15 gün sabah akşam içiyosun yumurtlama zamanı içmenin bi faydası olmaz oluşabilecek bebeği bozar allah korusun
yani reglim başladı:) tşklr canım tam ne zaman başlayacağımı bilmiyordum.
ender saracın sayfasında var canım istersen birde ordan bak hem nasıl kaynatıldığı felanda yazıyo sen bide benimgibi bal tarçın çörek otu karıştır üstüne birde kuru incir ye hergün bomba gibi olursun inşallah bu ayda bebişin tutunur
hanımlar benim bat bugün daha gelen giden yok dua edin gelmesin kırmızılar ya:18:
hanımlar benim bat bugün daha gelen giden yok dua edin gelmesin kırmızılar ya:18:
rabbim cümlesininde seninde benimde gönlümüze göre verir inşallahpepenin teyzesi benim de batım bugün ya da yarın aynı senin gibi panik heyacan bekliyorum. ben sana dua ediyorum sende bana et. başkasına edilen dua kabul olurmuş ya inşallah kırmızılar gelmez bu ay. sen nasıl hissediyorsun kendini ne gibi belirtilerin var:26:
sağol cnım hayırlısı herşeyininş. gelmez canım
Kızlar 25 dk önce test yaptım negatif çıktı şimdi baktım silik cizgi var orda ama baya silik daha önce başıma geldi ama hamile değildim o zamnalar cizgi belirip kaybolmuştuöö hem adetime 5-6 gün var çıkmaz dimi şimdden :s
tamam canım bal tarcın çörek otu karısımı soğan kürüne göre yemesi daha kolay bence hayırlısıyla olur inş.
işini şansa bırakma derim ben silik çizgi çıkınca yeni hamiş oluyosun kan thlili ver garantile benceKızlar cvp verin ltffenn .. çıkarmı testtee yaa.. yani fazla silik ama görüyorum.. gebelik olmasada öle çıkarmıı