Kızlar test yaptım
Şu an şoktayım 2. çizgi 10 saniyede gözümün önündeydi
Akşam tekrar test yapçam inanmadım
Şimdi işten çıkıyorum eve gidicem dua edin
bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum hemde çokkkk ...hamileyimmmm bugün öğrendimmm ....kasımdaydı ümidim ama kısmet işte
beta hcg :9627,12.. 10 gün sonra kalp atışını duyacakmışımmm
hamişleri tek tek tebrik ediyorum çok ama çok sevindim adınıza darısıda biz bebiş bekleyenlere
benim bat 9 kasım ve bu gün inanılmaz karın kasık ağrısı yaşıyorum kızlar adet olmuşum gibi sancı çekiyorum
ve göğüslerim bana büyümüş gibi geliyor ama öyle çok ağrısı yok.ağustostan beri deniyoruz artık ümidim kalmadı
Cankızlar eve gelir gelmez bi test daha yaptım yine aynı çizgi aynı koyulukta
Bata kadar kan testi yaptırmayı düşünmüyorum,kimyasal gebelik ihtimaline karşı hergün idrar testini tekrarlicam koyulaştımı diye bakarım.Adet olmazsam(yani düşük yapmazsam) cumartesi kan testi yaptırcam.
Sanırım hamileyim hamilemiyim neyim ne bilim hala şoktayım kendime geleyim dedim suya soktum kendimi
Dua üstüne dua ediyorum hem sizler için hem de ağustosta yaşadıklarımı tekrar yaşamamak için.
Allahım tez zamanda her isteyene nasip etsin
Öpücüklere boğuyoum sizi
Bu ay hepimizin göbişi bebişle dolsun inşallah
off o kadar stresliyimki. hiç bebeğim olmucak gibi.rabbim bizide böyle sınıyor demekki
Sabir canim, Allah insallah tez zamanda hepimize yavrularimizi versinCok stresli zamanlar gercekten insan sanki hic tutmucakmis gibi hissediyor.
beni yine unutmuşsun tatlım bat 10 kasımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?