Kızlar test yaptım
Şu an şoktayım 2. çizgi 10 saniyede gözümün önündeydi
Akşam tekrar test yapçam inanmadım
Şimdi işten çıkıyorum eve gidicem dua edin
İşte bu işte bu
Çok sevindim çok...Özellikle senden bu haberi duymayı çok istiyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar test yaptım
Kızlar test yaptım
Kızlar test yaptım
canlarım yaa çok haklısınız ben hamile olmasam hamile kalmış birisi böyle şeyler yazsa çok kızardım...şükürsüze bak derdim...galiba hormonların verdiği duygusal dalgalanmalar da yaşıyorum....inşş.sizlerden de en kısa zamanda güzel haberler alırım da daha mutluu olurum...bebişim arkadaş istiyor:)
Kızlar test yaptım
Kızlar test yaptım
Kızlar test yaptım
oofff beklemek zorr daha 1 hafta var adet günüme ama bekleyemiyorum yaaa alıp yapsam mıı
oofff beklemek zorr daha 1 hafta var adet günüme ama bekleyemiyorum yaaa alıp yapsam mıı
arkadaşlar ben de katılacağım aranıza, ekim umutlarım sona erdi.. bat 30 kasım. çok uğurlu olduğunu söylemişsinz, umarım bana da öyle gelir.6-7 aydır istiyoruz, ikinci bebeğim olacak olursa inşallah, haziranda bir boş gebelik yaşadım( rabbim bu ay nasip eder inşallah...
Kızlar test yaptım
Kızlar test yaptım
Sağol canım duaya ihtiyacım var,sağlıkla olsun bu defa inşallahdualarımız seninlee olsun,hadi hayırlısı bakalım senin adına sevindim :)))
sağol canım allah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallahtebrikleeer
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ooww maşallah canım ya o nası hcg kaç gün gecikti adetin
valla bende anlamadım neden bu kadar yüksek çıktığını... 10 gün geçti hatta 9 gün... 17 eylülde sat 24 ve 25 de bir beraberlik oldu.ekim 21 de regl olmam gerekiyordu 30 da doktora gitim böle çıktı...bişi de soramadım heyecandan yarın gidicem doktora bakalım herşeyi soracam :)))))
teşekkür ederim canım istersin de vermem miİşte bu işte bu
Çok sevindim çok...Özellikle senden bu haberi duymayı çok istiyordum.
pilistikçim kız teyze oluyon şehzademe hatun arıyorum anladın sen onuueveeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu
benimki değerim 98 olduğu halde 5-6 dk sonra çıktı. miniğin miniği geliyorr hadi canım haber bekliyoruz
sağol canım benim :81: haftaya bu zaman da seni omuzlarda taşıyalım allahın izniyle havaya atıcam seniıslık ıslık tebrikler şekerim allah kucağına almayıda nasip etsin bitanem
oyy kuzum benim etmemmi hep aklımdasın artık birbirimizi rüyamızda bile görüyozCanıııımmm benimmm ne kadar sevindim biLemezsin....
zaten ben sana bu ay için hep hamişsin diyodum...o yüzden ben şaşırmadım hiiiçççç bak ne guzel rabbım aratmadan hemencecık verdi...
inşaaLLaahh çok saglıklı bir hamılelik geçirirsinnn kocaman öpüyorum seni duaLarımız senınle sende bızım iiçin dua et olurmu
sağol canım allah sana da nasip etsin sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah.Tebrikler canım inşaallah doğrudur sonuç kaç günün geçmişti? tabloya baktım senin bat benden bir gün sonraymış yani 5 kasım bende 4 bendemi test yapsamki :26:
amiiiiiiiin canım inşallah,hepimiz hepimiz hepimiz olsun3 kasımmıydı senin adet günün canım yani 4 gün kala netleşti ne güzel yaaaa çooookk sevindimmmm ALLAH BİZE DE NASİP EDER İNŞALLAHH :) çok sevindim inşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirirsin...:)
çok sağol siwitim evet temmuz annelerine uğradım dün akşam şöyle bi baktım acabaaaa dedimminikkelebek çok mutlu oldummm yaa....temmuz anneleri topiğine gelmişsin gördüm. artık temelli oradasın:)asiselcanım ve diğer arkadaşlar inşş siz de en kısa güzel haberlerle gelirsinizz ayyyy çok heyecanlııı
teşekkür ederim tatlım çok uğurlu bu topik yaa öle böyle değilhaydi gözünaydınn canım :) darısı bekleyenlere bize olsun inş. :)) bu topic hepimize uğurlu olsunnn...
ayyy hayırlı olsunnn çok sevindimm
kasım neşemiz ekimin son günlerinden başladı..darısı kasımda bizlerin başına inşallahhh
kızlar bugün bana bişeyler oluyo hiper aktifler gibiyim yerimde duramıyorum buraya geliyorum çenem (elim) durmuyo bugün çok mutluyum sanki bu sefer tuttu gibi çok merak ediyorum medyum arkadaşıma sorsammıki