Gunaydin arkadaslar,
bugun bat gunum ama adet olmadim, test yaptim sonuc negatif cikti, bundan sonrada gec dollenme olmaz herhalde :)))
Günaydın
Benim yeni tarihimi yazmışsınız 7 kasım diye ama gerek kalmadı.
HamileyiimmmmAllahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar
Burası gerçekten uğurlu geldi buraya yazdığım gün öğrendim çünkü:))
Darısı tüm isteyenlere...
Günaydın canım benimde bat 12 Kasım.benimde 6 yasında oğlu
Var.2007 Ocak doğumlu.ikinciyi dusunuyrm bende.Rabbim hayırlısını versin.8
kuzucanlar merhaba...özledim hakikaten sizleri..Ama kendime söz verdim adet tarihim geçene kadar yani kasımın 4-5 ine kadar yazmayacağım diye. çünkü farkettim ki okudukça , hele bir de bende hamileyim topicine girdikçe aşırı stres yapıyorum.neden olmuyor diye kuruntu yapıyorum. Öyle böyle değil. Şimdilik çalışmalara devam bakalım. ovulasyon testi var ama onu da yapmıyorum. ki zaten gün aşırı çalışıyoruz. bir aksilik olmazsa yumurtlama günümü kaçırmam imkansız. kendimi rahat bıraktım.eşime evime işime verdim. akşamları ilişkiden sonra hiç kalkmadan yatıp uyuyorum sabahları duş alıyorum.(normalde kesinlikle duramam duş almadan ama bebeğim için mecbur (doktorum tavsye etti)) allahın izni ile bu ay güzel haberimi allırım inşallah. Sizleri çok seviyorum. Müjdeli haberle dönmeyi nasip etsin rabbim ..bana da sizlere de
tşkler cnm senin kendi topiğin var cnmmm orası devam edyr diye düşünyrdm ben :))
TABİİ eklerim...merak etme bu diğernden daha uğurlu olck diye düşünyrm :)))
yok canım çok şükür hiç bi rahatsızlığım yok ama bu ay yumurtlama günümde adet oldum doktorumda olabilir normal strestendir dedi normal seyreder döngün dedi bende adetimin 7. günü akıntıdan şüphelenip tovulasyon testi yaptım pozitif çıktı hemde kopkoyu ben o gün yumurtladıgımı düşündüm eğer o gün yumurtlama olduysa şu an 12. günü yani bat 10 ekim dedim
bide şu var canım doktorum normal döngün olur demişti benim döngüm 16. günümde yumurtlarım doktoru düşünürsek benim o gün yumurtlamadıgımı düşünürsek bugün yumurtlama zamanım oluyo o yüzden karar veremedim yani çok karışık oldu en iyisi beklemek sanırım ama bugünde hem kasık agrısı hem bel agrısı başladı bakalım artık bi kaç gün daha yaparım ovulasyonlarım belli olur
evet ya kimse girmiyo topige agustos topıgı gıbı olalım :) düşün düşün kafayı yiycem az kaldıı:)
Senin ne kadar kaldı bat tarıhıne cnımm..
aynennn yaa düşünn düşünn nereye kadarrrrrrben emınımkı hıc aklımızda yokken tahmın etmıyorken gelıcek bebişlerimizz süprüüüzz yapcekk
offf bugünn cnm çok sıkılıyooo nedenseeeeeeeeeeeeeeee puffffffff
inşş gec dolleenmedirde canımmm topıgımızın bı hamısı dha olurrrrr
cnm dilerim hamişsindrr geç döllenmedir değilsedee üzülmek yk yola devam hakkında hayırlısı olsn inşllhh...burdayız hepimiz :))
19 ekim canım 3 gün kaldı yanii:))
hep silik çıkıyo canım vucutta bu lh hormonu hep varmış sadece ovulasyon yaklaınca koyulaşıyo ve o gün ilk çizgiden daha koyu oluyo ondan sonra yine silikleşmeye başlıyo benim böle olmuştu canım belki daha erken ya da daha geç yumurtlamış olabilrsin
teşekkür ederim cnm kafamı karıştıran hiç aynı koyulukta çizgi çıkmaması
cnm dilerim hamişsindrr geç döllenmedir değilsedee üzülmek yk yola devam hakkında hayırlısı olsn inşllhh...burdayız hepimiz :))
cnmm tebrikler rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin....
şaka gibi yaa ekim ayı topiği olduk :)))ekim ayınıda yazdık dileiğim zaten ekim ayındakilerin kasıma kalmamalrndan yanaydıı..
kalmadığna çok sevindim dilerimm ekim ayını bekleyen diğer arkdşlardaaa kasım ayını beklemzler..müjdelerini verirlerr
mrb cnmm bnm kızımda 2007 aralık doğmlu ....
11 ay oldu 2.hala yok.. hayırlısıı diyrmm
seni zaten listeye eklemşdm sanrm göremedin kndini....
cnmm tebrikler rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin....
şaka gibi yaa ekim ayı topiği olduk :)))ekim ayınıda yazdık dileiğim zaten ekim ayındakilerin kasıma kalmamalrndan yanaydıı..
kalmadığna çok sevindim dilerimm ekim ayını bekleyen diğer arkdşlardaaa kasım ayını beklemzler..müjdelerini verirlerr
mrb cnmm bnm kızımda 2007 aralık doğmlu ....
11 ay oldu 2.hala yok.. hayırlısıı diyrmm
seni zaten listeye eklemşdm sanrm göremedin kndini....
hmm ne gzl az kalmış yaa inş. iyi haberlerini alırız tatlım
varmı peki belirti hiç ..
belirtim varmı bende bıllmıyorummm beyazımnsı bı akıntım varr benı en cok suphlendıren oo goguslerım benım adetten once hep acırdıı bu sefr dha fazla acıo sankı ve dha onceden acımaya basladı sankı ama ben onuu saymıyorum belırtıdennn kasıkalrımda dgheıısk bıseyler oluyo ama adet agrısı gıbı dgeıll anlyamıyorum yanıı ama sankı yok gıbıı ögrensemde kasım için baslasam calısmlaraaa die beklıyorum:)
hdi bkalım hayırlısı olsun inş. cnm birden içime hamileymişsin gbi dogduutopiğimizin 2. ugurLu hmişi sen olursun inş.
ne kadar zamandır istiyodun senı agustos topiğinden hatırlıyorum ..
Bende bugün sonunda ovulasyon testini ısmarladım netten 20 ovulasyon+6 gebelik testi+ kargo= 20 TLoldukça ucuz değil mi gittigidiyor.com'dan aldım arkadaşlar merak eden varsa...
İlk kez kullanacağım. Benim derdim tam ovulasyonu tutturmak aslında o gün döllenme olsun diye istiyorum onun dışındaki günleri pek değerlendirmiyorum. Bakalım eğer işime yararsa isteyenlere bilgi veririm. Şu an müsait değilim denemeye bu yaın 21'inde başlayacağım. Bir şey yiyip içmeden 4 saat geçirdikten sonra yapılmalı diyorlar en zoru o olacak sanırım :) Bu arada ada çayı için her gün iyi gelir gebe kalmak için...
ben de adaçayı erkeklere ii değil diye duydumadaçayını ben de duymuştum ama galiba hamileyken içilmemesi gerekiyomuş...ben de bu ay tutmazsa almayı düşğnüyorum test daha önce hiç kullanmadım...ama nedendir bilmiyorum içimde sankiii bu ay olacak gibi bir his var...hatta rahimde ara ara hafif sızılar oluşuyor....yumurtlama günüm bu günler tahminimcee...sormak istiyorum o günlerde böylee belirtiler olur mu
hoşgeldin canım yaa özlettin kendinikuzucanlar merhaba...özledim hakikaten sizleri..Ama kendime söz verdim adet tarihim geçene kadar yani kasımın 4-5 ine kadar yazmayacağım diye. çünkü farkettim ki okudukça , hele bir de bende hamileyim topicine girdikçe aşırı stres yapıyorum.neden olmuyor diye kuruntu yapıyorum. Öyle böyle değil. Şimdilik çalışmalara devam bakalım. ovulasyon testi var ama onu da yapmıyorum. ki zaten gün aşırı çalışıyoruz. bir aksilik olmazsa yumurtlama günümü kaçırmam imkansız. kendimi rahat bıraktım.eşime evime işime verdim. akşamları ilişkiden sonra hiç kalkmadan yatıp uyuyorum sabahları duş alıyorum.(normalde kesinlikle duramam duş almadan ama bebeğim için mecbur (doktorum tavsye etti)) allahın izni ile bu ay güzel haberimi allırım inşallah. Sizleri çok seviyorum. Müjdeli haberle dönmeyi nasip etsin rabbim ..bana da sizlere de
yook canım yaa ben tam 20 tane gebelik testi almıştımmerhaba arkadaşlar... Sanırım ovulasyon testi alıyorsunuz ilk kez bu ay ben de almayı düşünüyorum en uygun hangi sitede satılıyor o marka iyi mi cevaplarsan sevinirimkaç günde geliyo internetten sipariş edince? özelden göndermek istedim ama mesaj sayım 100 ün altında olduğu için olmadı.
günaydın cankız adet olmadıysan hala bi umut var demektirGunaydin arkadaslar,
bugun bat gunum ama adet olmadim, test yaptim sonuc negatif cikti, bundan sonrada gec dollenme olmaz herhalde :)))
gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın
Benim yeni tarihimi yazmışsınız 7 kasım diye ama gerek kalmadı.
HamileyiimmmmAllahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar
Burası gerçekten uğurlu geldi buraya yazdığım gün öğrendim çünkü:))
Darısı tüm isteyenlere...
bekliyorum canım ama 3gun kaldı ama sankı 1aymıs gıbı gelıooo :) bu ay buyuk bıhtımal olomaycakta benımm cunku adet belırtılerım tek tek ortya cıkmay basladı öbür aya bendemi ovü. testi alsam acaba diyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?