Sakın akrabalarınıza söylemeyin gebelik düşşündüğünüzü.
sonra her hafta "artık hamile kalamadın mı" gibi abuk sabuk bi ton laf dinlersiniz
ya Allah'in isi sonucunda ama bu bayanlar baya buna inaniyor oyle boyle degil
eskiden bende ayy kiz olsun ayy erkek olsun filan diye secerdim ama dusukten sonra artik hayirli ve saglikli evlat olsunda cinsiyeti onemli degil diyorum her turlu basimin ustunde canimin icinde yerleri var :13:
13 kasım beni de ekler misiniz listeye...
yapma canım yok yok bekle accuk daha,bi yapıyım bugun bı dnemek için dıyorumm evde testim varr ama dah 4gun varr bı yapmıyım dıyorum bıde bnım evdekı testım nova marka odaa hatalıymıss galıbaa öle bıseyler okudum amaaa napcam bılmıyorum sence yapıyyımmı:18:
bende o testlerden sipariş vereyim şimdi unutmadan. 20 tl her ay gitsin artık napalım, birazda şu laboquiki zengin edelim dimi kızlar yaa
Günaydın hatunlar heycanlı bekleyişler başladı
bat yaklaşan hanımlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
benim daha çoook var
yapma canım yok yok bekle accuk daha,
zaten bütün markalara kötü diyolar işte napalım öyle bi risk de olsa yapçaz merak bu
ver canım ver gelsinben alırken bi ara gözüm takıldı 100 lük mü alsam dedim
sonra yok artık dedim 20 aldım
günde 3 tane yapıyodum zaten
Canım bende 13 kasım ınsallah bırlıkte güzel haberler verırız benım bır oğlum var 6 yasında sımdı 2. Bebegım olsun ıstıyorum artık. Bende lısteye yazırmısınız kızlar
başla canım belli olmaz ben hep 16. gün yumurtlardım bu ay tesadüfen yaptım testi 7. günde yakaladım bebeişi
Günaydın hatunlar heycanlı bekleyişler başladı
bat yaklaşan hanımlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
benim daha çoook var
yapma canım yok yok bekle accuk daha,
zaten bütün markalara kötü diyolar işte napalım öyle bi risk de olsa yapçaz merak bu
ver canım ver gelsinben alırken bi ara gözüm takıldı 100 lük mü alsam dedim
sonra yok artık dedim 20 aldım
günde 3 tane yapıyodum zaten
Gunaydin arkadaslar,
bugun bat gunum ama adet olmadim, test yaptim sonuc negatif cikti, bundan sonrada gec dollenme olmaz herhalde :)))
Günaydın
Benim yeni tarihimi yazmışsınız 7 kasım diye ama gerek kalmadı.
HamileyiimmmmAllahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar
Burası gerçekten uğurlu geldi buraya yazdığım gün öğrendim çünkü:))
Darısı tüm isteyenlere...
hep silik çıkıyo canım vucutta bu lh hormonu hep varmış sadece ovulasyon yaklaınca koyulaşıyo ve o gün ilk çizgiden daha koyu oluyo ondan sonra yine silikleşmeye başlıyo benim böle olmuştu canım belki daha erken ya da daha geç yumurtlamış olabilrsinsengelencim sona doğru çizgi tamamen kayboluyo mu acaba? benim hiç iki çizgi aynı koyulukta olmadı ama batıma 5 gün var tamamen silikte olmadı, böyle mi olması gerekiyor acaba?
tebrik edrim canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah değerin kaç çıktıGünaydın
Benim yeni tarihimi yazmışsınız 7 kasım diye ama gerek kalmadı.
HamileyiimmmmAllahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar
Burası gerçekten uğurlu geldi buraya yazdığım gün öğrendim çünkü:))
Darısı tüm isteyenlere...
bu arada günaydın herkese topıiğimiz biraz şenlense şöle düşünmesek bebeişleri artıkkk ta stres yapmasakk
merhaba tatlımmmm
bencedeee şenlenelim birazzz stresten uzak duraLımmmmmmmmmmmmmmm
hep silik çıkıyo canım vucutta bu lh hormonu hep varmış sadece ovulasyon yaklaınca koyulaşıyo ve o gün ilk çizgiden daha koyu oluyo ondan sonra yine silikleşmeye başlıyo benim böle olmuştu canım belki daha erken ya da daha geç yumurtlamış olabilrsin
tebrik edrim canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?