- 10 Kasım 2009
- 1.444
- 0
o zaman inşallah bidahaki ay yumurtayı tutturursun cankız niye dersine çalışmıyosun
minikkelebek hayirlisi bakalim dersime bu ay cok iyi calismistim halbuki, sogan kuru geceli gunduzlu ice ice herkesi sogan gibi gormeye baslamistim :) apartmanda sogan kokusu gelince artik icim bulaniyor sanki onlarda mi sogan kuru yapiyolar diye geciriyom icimden, bidaki aya da zor gibi, bayramdan sonra 4-5 gun istanbulda olacagiz bu kadar detayli calismam imkansiz o zaman. Gerci doktorlar kendinizi kasmayin diyolar, caniniz ne zaman isterse oyle birlikte olun yoksa zaten o stressle cocuk tutmazmis
Merhaba arkadaşlar... İş yerimden herkese selam gönderiyorum. Hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı isteyenlerin başına! Bakalım kasımda kimler güzel haberler alacak? Ben soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Regl dönemindeyim bitince hemen başlayacağım. Hem zayıflamak hem de kolay hamile kalmak için. Deneyen var mı hiç? Sabah akşam aç karnına içiliyormuş öyle mi? İşe yarıyor mu?
Merhaba bbrraa, aleykum selam. Amin insallah darisi tuuuuum isteyenlerin basina olsun, ben iste gecen ay sogan kurunu uygularim, sabah aksam 1 orta sogani bolup kaynatiyon, kahvaltidan yarim saat once iciyorsun 1 bardak ilik olarak icmen gerekiyor bunu, bir de aksam yatmadan once kaynatip ictim 5 dakka boyuna kaynatiyon, bildigimiz beyaz sogan olmasi lazim koy sogani falan degil. Kaynadiginda rengi zaten sarimtirak oluyor. onu reglin 7.ci gunu baslayip 15 gun boyunca sabah aksam tekrarliyosun. Benim en son gunum zaten yumurtlama donemimin son gunune denk geldi. Denedim ictim, bat gunum dun du 16 ekim, adet olmadim ama testte negatif cikti, saskin saskin bekliyorum artik sonuc ne olucak bilmiyorum, ama sunu soyleyim etrafimda butun insanlar sogan kuruyle hamile kaldilar, yani hamileligi kolaylastiriyo. ilk kurde tutacak diye birsey yok, ilk kur olmazda 2.ci kur var onuda bidaki aya yani adetine 10 gun kala 10 gun boyunca yapiyorsun. benim deneyimler bu kadar :)
Günaydın Kızlar;
Can kız geç döllenme olabilir. Neyin nasıl olduğunu bilemessin. Allah aileniz için en hayırlısını göstersin.
Evet bekliyorum bende bundada vardir bi hayir, insallah guzel haberler vermek nasip olur, rabbim isteyen herkese versin bol bol :)