canım ben dedim senin açtıgın topik ugurlu diye bak hemen döküülmeye başladık yavaş yavaşcnm dilerim hamişsindrr geç döllenmedir değilsedee üzülmek yk yola devam hakkında hayırlısı olsn inşllhh...burdayız hepimiz :))
cnmm tebrikler rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin....
şaka gibi yaa ekim ayı topiği olduk :)))ekim ayınıda yazdık dileiğim zaten ekim ayındakilerin kasıma kalmamalrndan yanaydıı..
kalmadığna çok sevindim dilerimm ekim ayını bekleyen diğer arkdşlardaaa kasım ayını beklemzler..müjdelerini verirlerr
mrb cnmm bnm kızımda 2007 aralık doğmlu ....
11 ay oldu 2.hala yok.. hayırlısıı diyrmm
seni zaten listeye eklemşdm sanrm göremedin kndini....
o zaman gittiğimde doktor adet olmuşsun dedi stresten olabilir bişey yok dedi canım ama ben erken yumurtladım ondan sonra onu farkettim öle hamile kaldım yarın başka bi doktora gidicem durumu ona da anlatıcam bakalım o ne dicek böle olunca gebelik hafta mı hesaplamakta zorlandı hemşireler yarın doktor sölicek ama sen 9. günde gördüysen pozitifi iyi değerlendircanım öncelikle tebrik ederim.
ben de son 6 ayda iki kez yumurtlama günümde adet gördüm. sende de benzer durum olmuş.
doktor ne dedi? aslında üzerine mi adet görmüşsün?
adetin 7. günü ovulasyon testi yaptığında aslında önceden hamile mi kalmışsın?
kusura bakma canım çok sordum ama bu ay benim de ovulasyon testim herzamankinden erken (9.günde) pozitif gösterdi.
o nedenle merek attim.
valla bende anlamadım canım ama zaten gün aşırı birliktelik olduysa sıkıntı etme belli olmaz bi bakarsın oluvermişhep silik çıkıyo canım vucutta bu lh hormonu hep varmış sadece ovulasyon yaklaınca koyulaşıyo ve o gün ilk çizgiden daha koyu oluyo ondan sonra yine silikleşmeye başlıyo benim böle olmuştu canım belki daha erken ya da daha geç yumurtlamış olabilrsin
teşekkür ederim cnm kafamı karıştıran hiç aynı koyulukta çizgi çıkmaması
minikkelebekcim yanii daha önce böyle sızı olmadııı ama her ayyy yumurtlamışımdır heralde.....hayal kuruyorum kendimce yumurtladım mesela 2 -3 gün öncee simdi de tutunuyo ya bebek yerleşiyo yaa ondan öle hafif hafif sızılar geliyooor sabahtan beriii....ayyyy durumum çok vahim değil mi ????daha bata 13 gün var şimdiden senaryolar hazırrr:)
belirtim varmı bende bıllmıyorummm beyazımnsı bı akıntım varr benı en cok suphlendıren oo goguslerım benım adetten once hep acırdıı bu sefr dha fazla acıo sankı ve dha onceden acımaya basladı sankı ama ben onuu saymıyorum belırtıdennn kasıkalrımda dgheıısk bıseyler oluyo ama adet agrısı gıbı dgeıll anlyamıyorum yanıı ama sankı yok gıbıı ögrensemde kasım için baslasam calısmlaraaa die beklıyorum:)
hdi bkalım hayırlısı olsun inş. cnm birden içime hamileymişsin gbi dogduutopiğimizin 2. ugurLu hmişi sen olursun inş.
ne kadar zamandır istiyodun senı agustos topiğinden hatırlıyorum ..
kızlar tpiği yeni gördüm ama süper olmuş bende bu ay klomene aşladım kasımda anne adayı olmayı hayal edenlerdenim inş. allah herkesi bebişine kavuşturur
İnsaAllah bizler de bu bayramı çifte sevinçle karşılaşırız.. ve kasım ayı anneleri oluruz.. Allahım ne olur bizlerinde yüzünü güldür, kucağımızı doldur, evimize neşe getir ...
benim bu ay ki bat tarihim, 30 ekim.. insallah bu ay olur, Rabbim yılların ardından benm gibi çok isteyenlerin kucağını boş bırakma, sağlıklı sekilde onların kokusuna doymayı nasip et, hepimize ikiz nasip eyle Allahımm
EĞLENCELİ kız sen hamişmişin ne :)) okuyurm okuyrm 3.hamşş inşlllh sen olcksn :)) dilerim içime doğan olur..olmazsda burdyz bizle kasım beklrsn kuzum :) bnce beklemeycksin :))
adete yakın normlde akıntın oluyrsaaa adet olcksn ama normlde olmuyrsaa kuru günlerse adet öncesi hamişsin...
birsenn kızz ne 2 siiii....1907 hamilee.....3.hamiş eğlencelii :))
hoşgeldn cnmmm dilerim topiğimizz senide mutlu eder....
günaydın cankız adet olmadıysan hala bi umut var demektir
geç döllenme de olabilir olmaz diye bişey yok
ay ne güzel dua etmişin sen öyleİnsaAllah bizler de bu bayramı çifte sevinçle karşılaşırız.. ve kasım ayı anneleri oluruz.. Allahım ne olur bizlerinde yüzünü güldür, kucağımızı doldur, evimize neşe getir ...
benim bu ay ki bat tarihim, 30 ekim.. insallah bu ay olur, Rabbim yılların ardından benm gibi çok isteyenlerin kucağını boş bırakma, sağlıklı sekilde onların kokusuna doymayı nasip et, hepimize ikiz nasip eyle Allahımm
canım şu her zaman sabitmiş yumurta bata 14 gün kala oluyo.o zaman sen şu ara yumurtluyon ve 5 gün sonra bebiş kendine yer bulup tutunucakminikkelebekcim yanii daha önce böyle sızı olmadııı ama her ayyy yumurtlamışımdır heralde.....hayal kuruyorum kendimce yumurtladım mesela 2 -3 gün öncee simdi de tutunuyo ya bebek yerleşiyo yaa ondan öle hafif hafif sızılar geliyooor sabahtan beriii....ayyyy durumum çok vahim değil mi ????daha bata 13 gün var şimdiden senaryolar hazırrr:)
yok yok ben bu ay hamile kalmicam cunku en son yumurtlama tarihinin son gununde iliskiye girmistik, en son derken o zaman ayaklarimi havaya kaldirdim uzun bi sure yattim, ve spermin en fazla 5-6 gun yasama omru varmis, ondan sonra 5-6 gun iliskiye girmemistik zaten yumurtlama tarihi gecti diyerekten hemen kalktim onda:44:
yok yok ben bu ay hamile kalmicam cunku en son yumurtlama tarihinin son gununde iliskiye girmistik, en son derken o zaman ayaklarimi havaya kaldirdim uzun bi sure yattim, ve spermin en fazla 5-6 gun yasama omru varmis, ondan sonra 5-6 gun iliskiye girmemistik zaten yumurtlama tarihi gecti diyerekten hemen kalktim onda:44:
EĞLENCELİ kız sen hamişmişin ne :)) okuyurm okuyrm 3.hamşş inşlllh sen olcksn :)) dilerim içime doğan olur..olmazsda burdyz bizle kasım beklrsn kuzum :) bnce beklemeycksin :))
adete yakın normlde akıntın oluyrsaaa adet olcksn ama normlde olmuyrsaa kuru günlerse adet öncesi hamişsin...
hoşgeldn cnmmm dilerim topiğimizz senide mutlu eder....
Günaydın Kızlar;
Benim Bat dündü. Ama hiç umudum yok. Keşke gelse de bir an önce kasım çalışmalarına başlasak. bir önceki ay 34 günde adet olmuştum. geçen ay hiç stresim sıkıntım yoktu 29 günde adet oldum. bu ay sıkıntılıydı yine. bakalım ne zaman gelecek. Ben stres ve sıkıntıdan çok etkileniyorum yaaaa.
Bu arada 2 yeni hamilemiz daha var. 1907 ve eğlenceli sizleri tebrik ediyorum. darısı bizlerin başına. Ben hep Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla hayırlı bir evlat ver diye dua ederim. Sonuna bakabilirsin dersen ikiz de verebilirsin diye eklerim. Ailemde ikiz var. Bende de olma olasılığı yüksek . Çok severim ikizleri.
Bir komşumuzun ikizleri var onları ilk bebekken gördüğümde yüzümbu haldeydi. Ama şimdi çok şirinler....
Can kız geç döllenme olabilir. Neyin nasıl olduğunu bilemessin. Allah aileniz için en hayırlısını göstersin.
kızlar tpiği yeni gördüm ama süper olmuş bende bu ay klomene aşladım kasımda anne adayı olmayı hayal edenlerdenim inş. allah herkesi bebişine kavuşturur
.
kızlarr sizee evettt 3hamiş benım dmeyı cooooooooookkk ıstıyodum ama dunn eve gıttım bı baktım kırmızılar bende sok oldum 3gun onceden geldı agrısız sızısız napalım hayırlısı bölemıs otuırdum agladımm agladım aksam geldım kendımeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?