Kizlar Gunaydinlar herkese..Burda saat 13.30 oldu..
Sabah Doktora gittik esimle..Bat dundu..Ultrasonda baktilar once..Yok dedi doktor..Adetini 10 gun gecmeden gorunmez dedi..Kan testi yaptir dedi..Kana gittim..Kanda HGT diye bir degere baktilar.. 7.1 ME/I cikti...referans araliginda 0-10 yaziyor ...Gebelik yok dedi..Simdi olmaz dedi kan sonucunu veren baska doktor..Adetini 10 gun gecsin oyle cikar dedi..Ya nasil 10 gun gecsin yaaa? Ben ilk gebeligimi 3gun gece ultrasonda bile gormustum(alttan bakmisti doktor)..birak kani,idrari..! Gozunu seveyim Turk hastanelerinin,Turk doktorlarinin...
Hastaneden ciktik ve ben hungur hungur aglamaya basladim..Cunku BURDAN NEFRET EDIYORUM..HICBIRSEY BILMIYORLAR..PARALI CAHILLER...PARA VERIP DOKTOR OLUYORLAR..ULKE OLARAK BOK GIBI PARAA HARCIYORLAR AMA TEKNOLOJIDEN BIHABERLER....TURKIYE'YI OZLEDIM!!!!!!!!
Hala daha agliyorum..Esim biliyorduk boyle olacagini dedi..Niye uzuluyorsun dedi...Ama elimde degil..Nasil dua ediyorum aksamdan beri..Reglimde olmadi henuz..HAyir yoksa bu mide burulmalari , kokulardan tiksinme neden? psikolojik olmadigina eminim..?Hadi gectim onlari hissettigim seyde mi psikolojik..Bebisim varmis gibi..Ilk defa boyle hissettim ben..O silik cizgiyide gorduk esimle..Hayal gormedim ki..
Internette arastiriyorum..HGT kanda ne demek diye..yok ! yok arkadas...! boyle birsey yok! Zaten ben kafama ediyim ! Cok afedersiniz ama cok gerildim..Ben bunlarin boyle oldugunu bile bile ne diye gidiyorum ki? Once idrarda pozitif cikmasi lazim sonra kanda gorunur diyen bir zihniyetten neyi bekledim ki? Niye bekledim...
Oturmus hem yaziyor,hem agliyorum..ofisteyim..bakanida tersliyorum..Adetimi bekliyorum...Madem yokmus...Allah diger bekleyenlere versin insallah...