hadi ya süper çok sevndm çatlatma iğnesini sevdim çok acımaz dimi bakalım bende doktoruma sölycm :))kız inşalalh büyürlerde işimiz iğneye kalır tek..sen nezmn doktora gdckdn...
ınşallah cnm.. valla bana cuma yada cumartesı gel dedı ama ben cuma gdıcıem bı gun fazladan dayanamam gormem lazım ıcerde noluyo ılaç ıse yaradımıbu ay olmazsa onumuzdekı ay doktor asılama dednıcez dedı.. onuda pek yaptırmak ıstemıyom aslında ben.. bı kaç ay oluruna bırakam dıyom ama esım doktor ne dıyosa o dıyor bılmıyorum bakalım ınşallah guzel mevlam bu ay verırde gerek kalmaz:44: ınsan zaman gectıkce stresı dahada artıyo her ay sankı olmucakmış gıbı hıssetmeye baslıyo kötu duygulara yenılmemeye calışıyorum ama ınsanız ıste
cnm hayırlısı olsn cuma gnü mutlakahaberleşelim senn kaç yumurtan vardı nezmn gttn ? kaç ml di :)) nekdr çok soru sordım bn bunların hepsnii yeni öğrndmde :))
bu arada ben stresteb sıgarayada fazla sardım ya bebışım gelsede bıraktırsa annesıne sıgarayı
bende sdece yumurtlama takibi bu ay gttm doktora 9,gün 12 ml dedi 8 tane var dedi ikiz olablr dedi içtiğim ilaç yok..
13,gün gdcm bakck blmyrm ne dyck büyyüp çatlayckmı diye bakckmşş.
bnde sigra içyrm :))
offf aslında ıcmek ıstemıyorum ya cok ıcmıyım dıye ıncecıklerden aldım ama onuda cok ıcıyom normallerıde cok ıcıyom ya bu bıraz vıcdanımı rahatlatıyoaslında ıcmesem ıcemem öle tıplerdenım bı bırakırım aylarca senelerce ıcmem bazen ortamlarda ıcerım felan ama cocuk stresı yuzunden bıldığın tıryakı oldu
bende sdece yumurtlama takibi bu ay gttm doktora 9,gün 12 ml dedi 8 tane var dedi ikiz olablr dedi içtiğim ilaç yok..
tatlım ya ben inanki neyin büyüdğünü felan blmyrm doktorda öle şeyler dedi ölçtü felan 12 dedi snrm blmyrm bana anlatrmsn ?bide bişe saydı 8 dedi normalde 1 tane olurmş felan ddi bn hiç bişe anlamdm ben ilk defa gdyrm doktora bişeym yok ama bakacak işde...
neden öle dedin kız ikizler ayı diye :))) ilk müjdeli ikizler haberi aysundan beklyrmm dilerimki 10gün snra vercek devamnda kim var onu blmyrm ben m durum cumaya belli olckk dilerimkii çattlama görürümm büyüme görürümm :)))ikizler ihtimalim devam eder..
Ya kuzu sen naptiinnnn 8 mii valla superrrr. evet 1 yada 2 olur yumurtalik. hadi tas catlasa 3:))
Biz klomen kullaniyoz ya sen masallah kullanmadann 8i bulmussun. Masallah yaa
benim 2 olmustu gecen ay klomensiz. doktorum memnun kalmisti:))
Ay kiz valla ben bu ay kendimden icin hep ikiz doguyor icime. üstüne sen geldin ikiz ihtimali müjdesiyle. aysundan ümitliyim. vilmadanda umitliyim klomen kullaniyo ya :)) bir kalacaz pir kalacaz heraldee:))
ben böyle oldğnu bilmyrdm ilaçla ihtimal felan yükseliyoBilsm mutlka bnde içmk istrdm güzel haberler vermyi naip etsn rabbim..
sigarayi bende iciyorum maleseff :26:
Kizlar gebe kalmadan önce mutlaka hormon tahlili yaptirin. ufak bi stres ve her ay yasadigimiz adetler hormonlarimizi alt üst edebiliyor. benim düsügümün birtanesi prolaktin (süt hormonu) yüzünden oldu. Eger gebe kalmadan önce prolaktin yuksek olursa düsüge sebep oluyor. Paylasmak istedim cünkü basit bi tahlil belkide bir cok kötü seyin olmasini engellicek(Allahin izniyle).. i
günaydın kızlarrrrrrrr bende ikizim benimde ikizlerim olsun istiyorum:)) ailede de var ikiz:))
reglimin 10.günündeyim çalışmalar devam ediyor ama yumurtlama dönemine ne zaman girecem takip edemiyorum reglim 10 gün geçmişti
günaydın kızlarrrrrrrr bende ikizim benimde ikizlerim olsun istiyorum:)) ailede de var ikiz:))
reglimin 10.günündeyim çalışmalar devam ediyor ama yumurtlama dönemine ne zaman girecem takip edemiyorum reglim 10 gün geçmişti
bendde 12.gündym..
tatlım 11 den başlaa 21 e kadr git :)) ben nedense böle yapcm diyrm tabi yarn dr.kontrolm var o ne derse o olck...
ağustos topiğinin adını değiştircmm bizim topiğin hepsi ikizler istyo ama zuzu en yüksk ihtimal sennmi ailede varmış :)))
bizde yok ama yumurtm fazlaymş bnm :)) diğer arkdşlarda ilaç ve aşılama var yani her türlü ikiz çıkarcz topiğimzdn bakalım hayrlısı ikiz patlaması yaşarız inşalalh topiğimzde....
yumurtlayacğnda ateş yükslir kasık batması olur..akıntın başlar....bunlara bak istersn bnm akıntım dün başladı 11.gün ateşimde öle bakalım ne kdr devm edck..
insallah canim guzel haberler alirsin. canim yumurta olmasida büyümesi kadar önemli. olmassa nasil büyücek canim benim:))cnm ya olması değil sanırım büyümesi bide çatlaması önmlymşş ne olck blmyrm...inanınki bunlara yabancıyım bilerk bişe söylemyrm iyibişemi kötübişemi onuda sizdn öğrnyrm:)
yarın inşallah randevum..
bisey olsa kesin söylerdi. Bazi doktorlarin agzindan cimbizla aliyorsun lafi. ama aksilik olsa kesin söylerdi..cnm ya ben tüm hormon testlerni yaptrdğmı biliyrm ama velaki yani doktr bana açklmamaşsı snrm
vaaarrrr bende :)) teyzemin cocuklari ikiz.. tabi o enistedende kaynaklaniyo olabilir:)) baba tarafindanmi olmasi lazimbendde 12.gündym..
tatlım 11 den başlaa 21 e kadr git :)) ben nedense böle yapcm diyrm tabi yarn dr.kontrolm var o ne derse o olck...
ağustos topiğinin adını değiştircmm bizim topiğin hepsi ikizler istyo ama zuzu en yüksk ihtimal sennmi ailede varmış :)))
bizde yok ama yumurtm fazlaymş bnm :)) diğer arkdşlarda ilaç ve aşılama var yani her türlü ikiz çıkarcz topiğimzdn bakalım hayrlısı ikiz patlaması yaşarız inşalalh topiğimzde....
ates ölcümüyle alakali hic bi fikrim yok :). ama öylede böylede gün asiri olmiyacakmi. oyuzden ben hic ates mates ugrasmiyorum. direk calismaya:)))aynen ayın son haftasına kadar devam:)) ikiz halamda da var kuzeniminde oldu şimdi:)) çok güzel canım ya nasıl fazla oluyor yumurta mucizevi birşey.
bende de akıntı baya olur ama daha başlamadı galiba.ateş yükselmesini nasıl takip ediyorsunuz.kaçıncı günde başlıyorsun ölçüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?