• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

*Gebe kalmak için uygun cinsel pozisyonlar hangileridir?*
Gebe kalmak istiyorum fikrine kapıldığınızda en uygun cinsel ilişki pozisyonunu denemek zorundasınız. Spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonlar gebe kalmak için en uygun olanlardır.Hamile kalmak için ana kurallardan biri budur.
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız.Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun.
Ayakta,oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.

önemli olmazmıı ben 2 ay hıc dıkkat etmedım şimdii cocugu olan arkadsalrımla konuyorumda ban hepsının ortak soledıgı bısey varrr ilşkiden sonraaa belıne yastık koy ve hemn kalkma dıolar ve herkes bunu soyluyooo demkkı varr bıseyy dneyınn kızlarrrrr ben bu ayy yapmaya basladımm 1saat yatamıyorum ama 25-30 dakıka kalkmaıyorumm :)

önemli olmazmıı ben 2 ay hıc dıkkat etmedım şimdii cocugu olan arkadsalrımla konuyorumda ban hepsının ortak soledıgı bısey varrr ilşkiden sonraaa belıne yastık koy ve hemn kalkma dıolar ve herkes bunu soyluyooo demkkı varr bıseyy dneyınn kızlarrrrr ben bu ayy yapmaya basladımm 1saat yatamıyorum ama 25-30 dakıka kalkmaıyorumm :)

ay sorma yaa sen yine erken farketmissin:)) ben 1 sene aninda dus'a giriyodum. ne yastik ne pozisyon bi haber. gitti koca 1 senee:)))

ay sorma yaa sen yine erken farketmissin:)) ben 1 sene aninda dus'a giriyodum. ne yastik ne pozisyon bi haber. gitti koca 1 senee:)))

bende 2 ay senın gıbıı hemn aklkar dusa gırerdımm bu ayy ögrendım herseyııı yatıyorum yarım saat sonrda cok sıcak suyla dgeıl ılık suyla dus alıyorumm ne kadr dogru bılmıyorum ama herskes bısey soluyo bende bı umutt uygulamaya caslıyorum iştee:)

bende biraz yatıorum ama yarım saati bulmuyorr bisiklet hareketide yapan varmış öyle altında yastıkla:)) birde ilişkiden 1 saat önce eşlere kahve içirmek sremleri hızlandırıyormuşş hahaha nelerr neler

bende 2 ay senın gıbıı hemn aklkar dusa gırerdımm bu ayy ögrendım herseyııı yatıyorum yarım saat sonrda cok sıcak suyla dgeıl ılık suyla dus alıyorumm ne kadr dogru bılmıyorum ama herskes bısey soluyo bende bı umutt uygulamaya caslıyorum iştee:)

iyi yapiyorsun canimm. takipte oldugum doktor bana 2 saat kalkma dedi.yastik falan demedi yinede koyuyorum yastik. 2 saat kalkmamaya calisiyorum. bazen ayaklarim duvarda:)) bazen havada:))

aynen ayın son haftasına kadar devam:)) ikiz halamda da var kuzeniminde oldu şimdi:)) çok güzel canım ya nasıl fazla oluyor yumurta mucizevi birşey.

bende de akıntı baya olur ama daha başlamadı galiba.ateş yükselmesini nasıl takip ediyorsunuz.kaçıncı günde başlıyorsun ölçüme:31:

cnm ya bn artık kndi vucut ısımı bllyrm ölçmyrm ısım arttığını hissedyrm akıntı ve kasık batması göğüs hassaasiyetindn hmn anlyrm.

iyi yapiyorsun canimm. takipte oldugum doktor bana 2 saat kalkma dedi.yastik falan demedi yinede koyuyorum yastik. 2 saat kalkmamaya calisiyorum. bazen ayaklarim duvarda:)) bazen havada:))

aaaaa bennn yarım saat yatamıyorummm sen 2saat nasıl yatıyosun neyse ben de azcık uzatıyım sureyı barii:))

bende biraz yatıorum ama yarım saati bulmuyorr bisiklet hareketide yapan varmış öyle altında yastıkla:)) birde ilişkiden 1 saat önce eşlere kahve içirmek sremleri hızlandırıyormuşş hahaha nelerr neler

Kiz valla napacan iste tutturmak icin, sekilden sekle giriyoz:))) valla bazen kendimi maymun gibi hissediyorum ayaklar bi yanda kollar bi yanda :)))

evet ya nelrrr var ben duydukça şaşırıyorum hiç bişey bilmiyomusumm vallaaaaa :)

insallah canim guzel haberler alirsin. canim yumurta olmasida büyümesi kadar önemli. olmassa nasil büyücek canim benim:))

ya olupda büyümeyende varmış ay neblm bi günde öğrndm bu kadr şey aklım karıştı neyseki dr randevum erken 12 de öğlen snnki kaçda cnmm
bisey olsa kesin söylerdi. Bazi doktorlarin agzindan cimbizla aliyorsun lafi. ama aksilik olsa kesin söylerdi..

vaaarrrr bende :)) teyzemin cocuklari ikiz.. tabi o enistedende kaynaklaniyo olabilir:)) baba tarafindanmi olmasi lazim:D

cnm ikiz olma anne tarfndn baba tarafnn etksi azmış

ben hiç kalkmıyorum :)) sizden farkım yok hala hamiş değilim :))) su içmye bile kalkmyrm sbh duşa kalkyrm sdece :)

aaaaa bennn yarım saat yatamıyorummm sen 2saat nasıl yatıyosun neyse ben de azcık uzatıyım sureyı barii:))

uzat uzat:)) dayanamiyorumkii bide ben cok hareketliyim. geberiyom zaman gecmiyor. iki saati doldurmayinca sanki tutmicak.gibi bir histe uyaniyor. doktor dedi ya illa yatacam iki saat. :))

uzat uzat:)) dayanamiyorumkii bide ben cok hareketliyim. geberiyom zaman gecmiyor. iki saati doldurmayinca sanki tutmicak.gibi bir histe uyaniyor. doktor dedi ya illa yatacam iki saat. :))

evettt uzatmak lazım galıbaa:) ben bu haftasonu bursaya gıdıcem gorumcemeee tam 12 gunume denk gelıyoo boş gecekk dıe uzuluyorummmm kara kara onu dusnuyorummm vallaa 12. gun bişey olmaz dımııı bi gun olmasaaa:)

Back
X