2 temmuz günü böyle bir konu açdım...1 temmuzda bu ayı bitirdim..benim gibi umudu diğer aya kalanlarla konuşmak istiyrm..temmuz ayında olan arkdaşlar dilerimkii bu aya gelemeden müjdeli haberlerinizi alırım..buraya gelcek arkdşlarla bizde dilerimki ramazan ayında müjdeli haberlerimizi burdan birbirmize söyleriz..
rabbim isteyen herkese versin evlat..aralarnda benide ayırt etmesin...
henüz temmuzun başında ağustos topici açılmış canım dilerim Rabbim hepimize dünyadaki en güzel duygu olan annelik duygusunu hayırlısı ile tattırır...
gerçi sen anneymişsin zaten umarım dilediğin kadar boy boy hayırlı evlatların olur
canım topiğin hayırlı olsun sana şans getirsin inşallah
ben de 1 temmuzda kırmızı kart gördüm ama bat 30 temmuzdatemmuzdan kurtulamadım yani
inş benimde ramazan ayının başlangıcında belli olacak inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bende adet oldum, umudum Ağustosa kaldı. Hadi hayırlısı bakalım yine
benim batta temmuz sonuna doğru ama nedense bu topicte takılasım var inşallah ağustosa kalmadan bebeğim gelir eşimde çok istiyor bebiş çok istiyorum ona mutlu haber verebilmeyi
topic annesi nerelerdesin
topik annesii kafayı yemek üzere 6-7 gün süren adetim 2.günü kesildi ve çok az oldu :)) ağrsz sızısız geçdi..kafam çok karışık
herhangi bir ilaç kullanmadıysan ve strese bağlı kesilme yaşanmadıys ümitlenebilirsin bence aaaay bende çok merak ettim şimdi :) topic açılır açılmaz uğurlumu geldi neyapmadım cnm yaa akşam eve giderken en azındn acabalrım gitsin diye almk istyrm ...çok sürerdi adetim ağrıdn duramazdm
test yaptınmı peki canım biliyorsun normalden az süren adetler şüphelidir
benimde bu ay yumurtlamam gecikti baya ovulasyon testine göre bugün yarın yumurtlarım gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı eğer yarın yumurtlarsam 17 temmuz batım olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?