inşallah cnm valla temennımız okızlarr hoşgeldinizzzz topiğimize sizede uğur getirir inşalalhh....müjdeli haberler beklyrmmmm ....
inşallahh tatlımmm :)) boş ggeçmeyn sakın günlerniizii kocalarla küsmek yok enazndn 10 gün felan:)
selam kızlar bugün kırmızıları gördüm, temmuz topiğinden buraya transfer oldum. ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, hadi hayırlısı.
selam kızlar bugün kırmızıları gördüm, temmuz topiğinden buraya transfer oldum. ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, hadi hayırlısı.
hoşgeldin cnmm inşş burası ugurlu gelıcek hepımız tek tek guzel hberleri vericez:)
inşallah canım sende temmuz topiğindeydin değil mi?
canım ya benim annemle babam ayrı ve bu uğraştıklarım babamın yatakları yıllardır yıkanmıyor kokuyo artık sırf onları yapabilmek için yorgan dikmeyi öğrendim benim içinde en uygun zaman bu zaman olduğu için yapmak zorunda kaldım :18:
tatlım cumaya ikimznde doktr randevsu varmış :)) hadi hayırlısı güzel haberlerle gelrz inşallah.inşallah bnm yumurtlamam aynıdr bişşe ölçtü o büyümştür :))ikiz bebek ihtmalm hakknda ne dyck dilerim sanda doktorn duymk istdklrni söyler cnm
evet canım bencede ıhmal etme gır bır hormonlarına baktır.. ben zamanında gıtmedığım ıcın cok pişmanımkız vilma doğru söylüyosun aslında, ne bileyim oluruna bıraktık biz yani sözde öyleydi. bugün eşime regli olduğumu söyleyince bozuldu biraz olmadı mı yani falan yaptı. beyfendi hemen olacak sanıyoanlattım bende durumları ilk aydan olmamasının normal olduğundan bu konuda edindiğim bilgilerden bahsettim rahatladı biraz.
aslına bakarsan üniversite yıllarında hipertiroidi rahatsızlığım vardı. uzun süreli ilaç kullanımının ardından geçti. 6 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum bi sorun yok gibi görünüyor ama yine de bi jinekologla görüşsem iyi olacak.
Agustosa gecen bütün kizlar hosgeldiniz.. Rabbim agustosa mutlu girmeyi nasip eder insallah. hepimize saglikli uzunömürlü bebekler versin mevlam. ama vermesede üzülmicez insallah. verende O alanda. Allah isteyene verirmis. Allahim nolur bize saglikli bebekler nasip et. bizide annelik taciyla taçlandir( Aminn.
Agustos ayi ikizler ayi olacak gibi :)) Allah gönlümüze göre versin.
ya bişey sorucammmm :) her gun olmasıda ii dgeıl yazıyoo nettn okudum benn en saglıklısı gunasırıymışş sen tecrubelısın en azından bılrıısnnn :))
evett canim cumaaa..Ay nasil heycanliyim. nedicek cok merak ediyorum. yumurtaligini ölcmüstür. onlarin büyümesi önemli biliyosun. insallah kocaman olmuslardirr. benim kasiklarim ara ara sizliyor. klomenden sanirsam. canim ya guzel haberler aliriz insallahhh(amin)..
kız vilma doğru söylüyosun aslında, ne bileyim oluruna bıraktık biz yani sözde öyleydi. bugün eşime regli olduğumu söyleyince bozuldu biraz olmadı mı yani falan yaptı. beyfendi hemen olacak sanıyoanlattım bende durumları ilk aydan olmamasının normal olduğundan bu konuda edindiğim bilgilerden bahsettim rahatladı biraz.
aslına bakarsan üniversite yıllarında hipertiroidi rahatsızlığım vardı. uzun süreli ilaç kullanımının ardından geçti. 6 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum bi sorun yok gibi görünüyor ama yine de bi jinekologla görüşsem iyi olacak.
Agustosa gecen bütün kizlar hosgeldiniz.. Rabbim agustosa mutlu girmeyi nasip eder insallah. hepimize saglikli uzunömürlü bebekler versin mevlam. ama vermesede üzülmicez insallah. verende O alanda. Allah isteyene verirmis. Allahim nolur bize saglikli bebekler nasip et. bizide annelik taciyla taçlandir( Aminn.
Agustos ayi ikizler ayi olacak gibi :)) Allah gönlümüze göre versin.
kızlaer gun asırı demek hergun demek değil bır gun arayla demek.. zaten hergun erkeğin metabolızmasına ters.. Ayrıcada spermlerın kendını yenılemesı ıcıon en az bır gune ıhtıyacları varmış.. yanı aslında en kalıtelı sperm yakalayabıleceğiniz zaman ıkı gunde bır yapılan duzenlı ılışkı.. ama duzenlı ılışkınız yoksa sırf cocuk ıcınsede bır gun arayla derım
inşallah cnm valla temennımız o
valla benımkının ısı dolayısıyla boş gecmeme luxumuz yok bu ay doktor teyzemız dıycek bıze su gun su saat ılışkıye gırın dıye
banada demedn dr ben başladım walla :)) cumaya daha diyck en azndn bu günleri boş geçmemş olayım dedim :)) bakalm cuma günü çatlama büyüme görrse onun diycğni yapcğm..hayırlısı olsnn hakkmzda ...dilerim müjdeli haberler verirz bu ay ..
gelsin bayram şekerlerimiz...
inşallah cnm valla temennımız o
valla benımkının ısı dolayısıyla boş gecmeme luxumuz yok bu ay doktor teyzemız dıycek bıze su gun su saat ılışkıye gırın dıye
banada demedn dr ben başladım walla :)) cumaya daha diyck en azndn bu günleri boş geçmemş olayım dedim :)) bakalm cuma günü çatlama büyüme görrse onun diycğni yapcğm..hayırlısı olsnn hakkmzda ...dilerim müjdeli haberler verirz bu ay ..
gelsin bayram şekerlerimiz...
bende kocısı yakaladıkca değerlendırıyom cnmama işte bakalım doktor teyzemızde yımırtalar buyumuş çatlamış mı dıcek yoksa catlama ığnesımı vucak napcak onuda en guzelınden değerlendırmek sart klomende kullanıyom ya ıkı kat heycanlıyım ıkız sansını aarttırıyomuş ama bakalım ksmet tabı:26::26: ınşallah bekletmez benıde sızıde bebecıklerımız ramazan hedıyesı nıyetıne gelırler rabbımızden
bende kocısı yakaladıkca değerlendırıyom cnmama işte bakalım doktor teyzemızde yımırtalar buyumuş çatlamış mı dıcek yoksa catlama ığnesımı vucak napcak onuda en guzelınden değerlendırmek sart klomende kullanıyom ya ıkı kat heycanlıyım ıkız sansını aarttırıyomuş ama bakalım ksmet tabı:26::26: ınşallah bekletmez benıde sızıde bebecıklerımız ramazan hedıyesı nıyetıne gelırler rabbımızden
cnm klomen ne ?? bide çatlatma iğnesi nerdn nasıl vuruluyo ? banada vurulurmu ? banda dr ikiz olablr dedi ama yumrtalar büyyckmi çatlykmu cumaya belli olckık
bayram şekerlerimz gelsin artıkk
cnm klomen ne ?? bide çatlatma iğnesi nerdn nasıl vuruluyo ? banada vurulurmu ? banda dr ikiz olablr dedi ama yumrtalar büyyckmi çatlykmu cumaya belli olckık
bayram şekerlerimz gelsin artıkk
cnm klomen ılacın bızzat adı ama zaten kolmen tedavısı olarak gecıyo. yumurtalıkları uyararak daha fazla yumurta uremesını ve buyumesını sağlıyo.. yanı en azından bıtane.. yumurtlamayla ılgılı bır sorun yoksa daha cok ıse yarıyo ama yumurtlama sorunu olan bayanlardada bı ıkı ay ıcınde guzel yumurtacıklar olusturmuş okudum bunlarıdabenım yumurtalıklarda bır sorun yoktu.. ama doktor bebeği cok ıstedığımı bıldığı ıcın bu ay bunu kullanmamaı ıstedı eğer bırden fazla yumurta olusursa en azından brı catlar felan dıye ıste ıhtımal arttırmaya calışıyo catlama iğnesını ılk kez vurulcam gerek kalırsa kı ınsallah kalmaz bıldığın kalcadan vurulan normal bır ığneymış bıldığım kadarıyla ama göbektende vuruluyomuş galıba yanlısım yoksa varsada duzeltsın vurulan bırı ığneden 36 saat sonra yumurtan catlıyomuş o yuzden o saatlerde ılışkıye gırmen gerekıyo bakalım ben cuma gıdıcem ne dıycek doktor umutlu heycanlıyım ama korkuyorum da stres te etkılıyo cunku herseyı ınşallah yuzumu guldurecek haberler alırım
cnm klomen ılacın bızzat adı ama zaten kolmen tedavısı olarak gecıyo. yumurtalıkları uyararak daha fazla yumurta uremesını ve buyumesını sağlıyo.. yanı en azından bıtane.. yumurtlamayla ılgılı bır sorun yoksa daha cok ıse yarıyo ama yumurtlama sorunu olan bayanlardada bı ıkı ay ıcınde guzel yumurtacıklar olusturmuş okudum bunlarıdabenım yumurtalıklarda bır sorun yoktu.. ama doktor bebeği cok ıstedığımı bıldığı ıcın bu ay bunu kullanmamaı ıstedı eğer bırden fazla yumurta olusursa en azından brı catlar felan dıye ıste ıhtımal arttırmaya calışıyo catlama iğnesını ılk kez vurulcam gerek kalırsa kı ınsallah kalmaz bıldığın kalcadan vurulan normal bır ığneymış bıldığım kadarıyla ama göbektende vuruluyomuş galıba yanlısım yoksa varsada duzeltsın vurulan bırı ığneden 36 saat sonra yumurtan catlıyomuş o yuzden o saatlerde ılışkıye gırmen gerekıyo bakalım ben cuma gıdıcem ne dıycek doktor umutlu heycanlıyım ama korkuyorum da stres te etkılıyo cunku herseyı ınşallah yuzumu guldurecek haberler alırım
anldm cnm teşkkr ederim bilgilern iiçin ben 13.gün gdcm yumurtlalar ölçlck bde çatladmı dye bakck sölesem iğne vurumu yaani :)) yoksa doktor gülmesn bana :))
canım eğer yumurtan catlamadıysa zaten kendısının vurması gerekıyo.. benımkıde ölçum yapıp ona gore vurucak catlamadıysa.. ama bazı doktorlar baktıklarından yumurta olgunluğa erıştıyse catlama ıhtımalını garantılemek ıcın vuruyolar.. öyle tahmın edıyorum kı benımkıde vuracak.. cunku bıldığım kadaıyla bır zararı yok. hatta bende kendım dıycem catlatma ığnesı vurup ısı sansa bırakmasakmı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?