"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

yine de doğum yaptıracakmış gibi durmasın öyle karşımda:))

bende utanırım yaaaaa hemn kovuyorum zatenn gıt sennn duşa girrr diyeeeeee:))

ikinizde yeni evlisiniz belli :)) kızlar ben neler yapıyrm anlaatsm güülmktn ölürsnz :) iş bitince geyik yapyrm çocuklarım el ele tutuşp gidiyolr şimdi diyrm
kasmayn kendnizi çocuk için birlkte olup düşünmeyn hatta ben çocuğu unutyrm bile

2 saat nasıl yatılır ya wc ihtiyacı gelmiyor mu

kızlar merhaba ben temmuz topiğindeyimm...benimde 12 temmuzdu batım 10 temmuzda kırmızılar geldi bugün 3.günüm umum agustos ayı artıkk..kızalr yazdıklarınızı okudumda bende aynen öylee..şekilden şekle girdim 2 aydır ama tutmadı bu ay şunu denicem eşime ayaklarımı havada sallandırsın biraz belkim o işe yarar bir abla söyledi eşin ayaklarından tutup sallasın kızım dedi bende çok zor hamile kaldım eşime ayaklarımdan sallandırdım öyle hamile kaldım dediii sizde deneyin kızlar bunu utanılacak bişi yok bundaaa :)

tatlım bakalım bnde aynısını yapıyrm olcak mı hayrlısı

ayy daha neler duycazzzzz yaaaa:) herseyıııı göze alabılrıım içimdeee kucuuk bebegıme aitt kalp atıslarını duyabılmak ıcınnnn:))

benimki seve seve yapar söyleyeyimde armuuut gibi sılkalasın

Bende yaptiriyorum onu salliyor beni:))) ayaklarimdan tutup. bazen bi gaza geliyor ( ne düsünüyorsa artik ) hizli sekilde salliyor. napiyosun ya diye kiziyorumm

bu arada kizlar güldürdünüz beni yaa. Allah razi olsun:)))

Bende yaptiriyorum onu salliyor beni:))) ayaklarimdan tutup. bazen bi gaza geliyor ( ne düsünüyorsa artik ) hizli sekilde salliyor. napiyosun ya diye kiziyorumm

valla bendee burda siiznle konutukçaaaaa rahtlıyorumm en azından stres yapmıyorummmmm delı gıbııı duusnup durmuyorumm ii varsınız valllaa burası ban cok ii gelıyokı bu agustos topıgıı dahada bı farklı sankıı:)

sallama değilde ayaklarmı tutuyo o arada o durumu düşünmemek adına geyik yapablrsnz kızlar işe yarıyo

ağustos ayı topiği farklı hep pozitifiiz dilerim ağustos ayndada güzel haberlerle daha farklı mutlu oluruz hepimizin rabbim bu mübarek aylarda yüüznü güldürsün..

gelsin bayram şekerlerimiz....

kızlar hepinizi birdn takip edcm dye napcğmı blemyrm kocam diyı yeni kocan bilgisayr bnde topiğim var bnm arkdşlarm var onlarla ilglnmk zorundym dyrm gülüyoo

hatta dün eşime hiçbi arkadaşıma forumdaki arkdşlarma değişmem dedim şaşırdı...kimseye gerek yok ddm

sallama değilde ayaklarmı tutuyo o arada o durumu düşünmemek adına geyik yapablrsnz kızlar işe yarıyo
esim yatagin ustunde ayakta, benim ayaklari tutmus sallarken nasil düsünmiyimde napimm denicem ama mutlaka geyik yapmayii:))))

zaten 10 aydır hala alışamadım acıyorr hala oda var bende pöfffffff

tatlım ya benm bi doğumum olmasna rağmen hala acıyo yani darsa çözüümü yok doğuma yakın açılma oluyo ama darsa herkesdeki kadar açılma olmuyo doğumdn snrada 3 ayda eski halne dönüyr...ama önce ağrıyo geçiyrdur yani ilşki sırasndaki ağrı ise kendni çok kasıyrsndr..sakın cnm kasma kendni kasarsan eğer döllenme gerçekleşemezmiş.doktorum pazatresi bana öle dedi :)) bnde yoo dedim biz çocuk için beraber olmuyrz merak etmeyn dedimm

esim yatagin ustunde ayakta, benim ayaklari tutmus sallarken nasil düsünmiyimde napimm denicem ama mutlaka geyik yapmayii:))))

walla normaldede ben çok geyik yaparım keyiflidir benmle olmk sıkılmaz kimse :))) nekdr kndmi beğenmşm dimi
ya eşim ne oluyo diyo eskiden bu durumdaykn sen hadi git derdn diyo bende "bana sen lazımsın diyorum" lafa tutuyrm onu :))

canim benim. en iyi biz birbirimizi anlayabiliriz. sende iyiki varsin

valla bilmiyorum benim bu ay tutdu tutdu yoksa bidakine aşılama yapacak doktorum ona gelmeden bu ayı iyi degerlendirmem gerekk tutar inşallah..

inşallah cnm bnmm çoğu arkdş var burda aşılamadan hemen önce hamş kalan dilerim sende onlardn olursn....müjdeli haberler verrsn bizlereee.

ama gercekten öleeee benn cok samımı oldugum arkadslarıma bıle burdakı kadr rahat anlatmıyorummm herseyııı :)) oyuzden bende burayı cok sveıyorummm:) ve agustos topıgı gercektenn cok pozıtıff belkı daha ayın basındayız dıye ama ınss bole devam eder kımse uzulmedennnnn:)

canim benim. en iyi biz birbirimizi anlayabiliriz. sende iyiki varsin

evet herkese anlatmıyosunnnn malesef kiiiii burda herkes bırbırınıı anlıyo ve en onemlısııı guzel bısey olunca herkes bırlıkteee sevınebılıyooo ınan ınsanı aılesınde bılee cekmemzlık yapan ınsanlar olabılıyooo burda kımse kımse ıcın art nıyet duusnmuyoo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…