"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

önemli olmazmıı ben 2 ay hıc dıkkat etmedım şimdii cocugu olan arkadsalrımla konuyorumda ban hepsının ortak soledıgı bısey varrr ilşkiden sonraaa belıne yastık koy ve hemn kalkma dıolar ve herkes bunu soyluyooo demkkı varr bıseyy dneyınn kızlarrrrr ben bu ayy yapmaya basladımm 1saat yatamıyorum ama 25-30 dakıka kalkmaıyorumm :)

ay sorma yaa sen yine erken farketmissin:)) ben 1 sene aninda dus'a giriyodum. ne yastik ne pozisyon bi haber. gitti koca 1 senee:)))

ay sorma yaa sen yine erken farketmissin:)) ben 1 sene aninda dus'a giriyodum. ne yastik ne pozisyon bi haber. gitti koca 1 senee:)))

bende 2 ay senın gıbıı hemn aklkar dusa gırerdımm bu ayy ögrendım herseyııı yatıyorum yarım saat sonrda cok sıcak suyla dgeıl ılık suyla dus alıyorumm ne kadr dogru bılmıyorum ama herskes bısey soluyo bende bı umutt uygulamaya caslıyorum iştee:)

bende biraz yatıorum ama yarım saati bulmuyorr bisiklet hareketide yapan varmış öyle altında yastıkla:)) birde ilişkiden 1 saat önce eşlere kahve içirmek sremleri hızlandırıyormuşş hahaha nelerr neler

iyi yapiyorsun canimm. takipte oldugum doktor bana 2 saat kalkma dedi.yastik falan demedi yinede koyuyorum yastik. 2 saat kalkmamaya calisiyorum. bazen ayaklarim duvarda:)) bazen havada:))

cnm ya bn artık kndi vucut ısımı bllyrm ölçmyrm ısım arttığını hissedyrm akıntı ve kasık batması göğüs hassaasiyetindn hmn anlyrm.

iyi yapiyorsun canimm. takipte oldugum doktor bana 2 saat kalkma dedi.yastik falan demedi yinede koyuyorum yastik. 2 saat kalkmamaya calisiyorum. bazen ayaklarim duvarda:)) bazen havada:))

aaaaa bennn yarım saat yatamıyorummm sen 2saat nasıl yatıyosun neyse ben de azcık uzatıyım sureyı barii:))

bende biraz yatıorum ama yarım saati bulmuyorr bisiklet hareketide yapan varmış öyle altında yastıkla:)) birde ilişkiden 1 saat önce eşlere kahve içirmek sremleri hızlandırıyormuşş hahaha nelerr neler

Kiz valla napacan iste tutturmak icin, sekilden sekle giriyoz:))) valla bazen kendimi maymun gibi hissediyorum ayaklar bi yanda kollar bi yanda :)))

evet ya nelrrr var ben duydukça şaşırıyorum hiç bişey bilmiyomusumm vallaaaaa :)

ben hiç kalkmıyorum :)) sizden farkım yok hala hamiş değilim :))) su içmye bile kalkmyrm sbh duşa kalkyrm sdece :)

aaaaa bennn yarım saat yatamıyorummm sen 2saat nasıl yatıyosun neyse ben de azcık uzatıyım sureyı barii:))

uzat uzat:)) dayanamiyorumkii bide ben cok hareketliyim. geberiyom zaman gecmiyor. iki saati doldurmayinca sanki tutmicak.gibi bir histe uyaniyor. doktor dedi ya illa yatacam iki saat. :))

uzat uzat:)) dayanamiyorumkii bide ben cok hareketliyim. geberiyom zaman gecmiyor. iki saati doldurmayinca sanki tutmicak.gibi bir histe uyaniyor. doktor dedi ya illa yatacam iki saat. :))

evettt uzatmak lazım galıbaa:) ben bu haftasonu bursaya gıdıcem gorumcemeee tam 12 gunume denk gelıyoo boş gecekk dıe uzuluyorummmm kara kara onu dusnuyorummm vallaa 12. gun bişey olmaz dımııı bi gun olmasaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…