tesadüfe bakk bızımde tam 10 ay 11eyluldu dugun tarıhımızzz:)) yok bızım 2ayy bıttı bu 3olucakk ınsda son olucakk:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....
düğün tarihinizi okudum bende 11 eylülde evlendim..ama sizden 1 yıl önce:):)
yaa nasıl tesadüf bu böyle:)) şaşırdım gerçeteninşallah son olur canım müjdeli haber alırız
ayy neguzelll 11 eylulde evlenenlerrr topıgı sankıı:))
inşallah kızlarrr inşallah..
göbüşlerimiz bebişlerle dolsun inşallah
aşılama yaptırdım ben gün sayıyorum son 10 gün.
öyle oldu vallaa umarım güzel tesadüfler güzel haberler getirir hepimizee
getirecek inşşşşşş cnm senın yaş kaçççç :)
28-canım :))sizlerin kaç
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....
düğün tarihinizi okudum bende 11 eylülde evlendim..ama sizden 1 yıl önce:):)
slm kızlar ben de geldim aranıza hayırlı uğurlu olsun ağustos topiğimiz
bende varımmmmmmmmmmmmmmbu ay klomen tedavısı goruyorum bakalım calışmalar sonucunda bende ramazan ayından once guzel haber almak ısteyenlerdenım.. ınşallah burdakı herkes ağustos ayına hamış gırer
slm kızlar benimde sat 3 temmuz çalışmalara başladık.gün aşırı çalışıyoruz. 10 aylık evliyim bu ay ilk denememiz olacak şans dileyin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Emeklerimizin karsiligini aliriz insallahh.. benimde bu cuma randevum var. insallah hayirlisi olur.
tatlım cumaya ikimznde doktr randevsu varmış :)) hadi hayırlısı güzel haberlerle gelrz inşallah.inşallah bnm yumurtlamam aynıdr bişşe ölçtü o büyümştür :))ikiz bebek ihtmalm hakknda ne dyck dilerim sanda doktorn duymk istdklrni söyler cnm
topiğimiz hareketlenmişş ben yokken :)) kızlar geceleri yoğun çalışyrz o nedenle öğlen uyanıyrz :))) kusura bakmayn bu aralar sabha sohpetlernde olamıyorum :2::2::2:
takip ediyrm hepinizi..çoğumuz temmuzun ilk haftası müjdeli haberlerr verecek snrmm bnde öle temmuuzz :)) şimdiden sölyrm arkdşlar 4 gün kaladan önce test yapmak yok snrasnda acaabalrla kalmayalım..ben 4 gün kaladan başlarm zaten :))sabırsızlanrm ya bu ay sanki olacakk diyrm
gelsinnn bayram şekerlerimizzzzzzzzzzzzzz49:
inşşşşşş geliceklerrrr bende bu ay sankı olucakmıs gıbı hısedıyorum nıe bılmıyorum ama sankı bu ay son olucakkkk o sekerlere kavusmamız içinnnnn :)))
bende 11 eylülde evlendim2010
inşallahh tatlımmm :)) boş ggeçmeyn sakın günlerniizii kocalarla küsmek yok enazndn 10 gün felan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?