"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....

düğün tarihinizi okudum bende 11 eylülde evlendim..ama sizden 1 yıl önce:):)

inşallah kızlarrr inşallah..
göbüşlerimiz bebişlerle dolsun inşallah

aşılama yaptırdım ben gün sayıyorum son 10 gün.

slm kızlar ben de geldim aranıza hayırlı uğurlu olsun ağustos topiğimiz

bende varımmmmmmmmmmmmmm bu ay klomen tedavısı goruyorum bakalım calışmalar sonucunda bende ramazan ayından once guzel haber almak ısteyenlerdenım.. ınşallah burdakı herkes ağustos ayına hamış gırer

slm kızlar benimde sat 3 temmuz çalışmalara başladık.gün aşırı çalışıyoruz. 10 aylık evliyim bu ay ilk denememiz olacak şans dileyin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

kızlarr hoşgeldinizzzz topiğimize sizede uğur getirir inşalalhh....müjdeli haberler beklyrmmmm ....

topiğimiz hareketlenmişş ben yokken :)) kızlar geceleri yoğun çalışyrz o nedenle öğlen uyanıyrz :))) kusura bakmayn bu aralar sabha sohpetlernde olamıyorum :2::2::2:
takip ediyrm hepinizi..çoğumuz temmuzun ilk haftası müjdeli haberlerr verecek snrmm bnde öle temmuuzz :)) şimdiden sölyrm arkdşlar 4 gün kaladan önce test yapmak yok snrasnda acaabalrla kalmayalım..ben 4 gün kaladan başlarm zaten :)) sabırsızlanrm ya bu ay sanki olacakk diyrm

gelsinnn bayram şekerlerimizzzzzzzzzzzzzz49:

inşşşşşş geliceklerrrr bende bu ay sankı olucakmıs gıbı hısedıyorum nıe bılmıyorum ama sankı bu ay son olucakkkk o sekerlere kavusmamız içinnnnn :)))

inşşşşşş geliceklerrrr bende bu ay sankı olucakmıs gıbı hısedıyorum nıe bılmıyorum ama sankı bu ay son olucakkkk o sekerlere kavusmamız içinnnnn :)))

inşallahh tatlımmm :)) boş ggeçmeyn sakın günlerniizii kocalarla küsmek yok enazndn 10 gün felan:)

inşallahh tatlımmm :)) boş ggeçmeyn sakın günlerniizii kocalarla küsmek yok enazndn 10 gün felan:)

ya bişey sorucammmm :) her gun olmasıda ii dgeıl yazıyoo nettn okudum benn en saglıklısı gunasırıymışş sen tecrubelısın en azından bılrıısnnn :))

selam kızlar bugün kırmızıları gördüm, temmuz topiğinden buraya transfer oldum. ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…