• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlarr hoşgeldinizzzz topiğimize sizede uğur getirir inşalalhh....müjdeli haberler beklyrmmmm ....
inşallah cnm valla temennımız o:16::16::16:
inşallahh tatlımmm :)) boş ggeçmeyn sakın günlerniizii kocalarla küsmek yok enazndn 10 gün felan:)

valla benımkının ısı dolayısıyla boş gecmeme luxumuz yok bu ay doktor teyzemız dıycek bıze su gun su saat ılışkıye gırın dıye:30::30::9::9::9::9::9::9::17::17::17:
selam kızlar bugün kırmızıları gördüm, temmuz topiğinden buraya transfer oldum. ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, hadi hayırlısı.

daha ılk denememı merak etme gelır bı ıkı aya:24::24: ama madem calışmalara başladınız haydı hayırlısı olsun:6::6::6: bu arada her ay köz köz beklemek yerıne doktora gıt ve en acından hormın testlerını yaptır derım :19: bende ha bu ay ha o ay bekledım durdum her ay hayal kırıklığına uğradım meğersem troıdlerım az calışıyomuş prolaktınımde yuksekmış.. bu ay tedavım bıttı.. doktor baska bır sorun olmadığını soyledı ama yınede klomen tedavısı verdı.. sanırım daha fazla yumurta urettırcek kısmetse:32::32::32: zaten bende hep ıkızım olsun ısterdım bakalım bu ay tutacakmı tutmazsa önumuzdekı ay aşılama denıcez dedı onuda dener artık oluruna bırakırım ama ınşallah gerek kalmaz bu ay mubarek gunler gelır bebeğim banada:49::49::43::43::17::17:

selam kızlar bugün kırmızıları gördüm, temmuz topiğinden buraya transfer oldum. ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, hadi hayırlısı.

hoşgeldin cnmm inşş burası ugurlu gelıcek hepımız tek tek guzel hberleri vericez:)

kız vilma doğru söylüyosun aslında, ne bileyim oluruna bıraktık biz yani sözde öyleydi. bugün eşime regli olduğumu söyleyince bozuldu biraz olmadı mı yani falan yaptı. beyfendi hemen olacak sanıyo :20: anlattım bende durumları ilk aydan olmamasının normal olduğundan bu konuda edindiğim bilgilerden bahsettim rahatladı biraz.
aslına bakarsan üniversite yıllarında hipertiroidi rahatsızlığım vardı. uzun süreli ilaç kullanımının ardından geçti. 6 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum bi sorun yok gibi görünüyor ama yine de bi jinekologla görüşsem iyi olacak.

canım ya benim annemle babam ayrı ve bu uğraştıklarım babamın yatakları yıllardır yıkanmıyor kokuyo artık sırf onları yapabilmek için yorgan dikmeyi öğrendim benim içinde en uygun zaman bu zaman olduğu için yapmak zorunda kaldım :18:

Anladim canim benim. yinede cok yorma kendini dikkat et..

tatlım cumaya ikimznde doktr randevsu varmış :)) hadi hayırlısı güzel haberlerle gelrz inşallah.inşallah bnm yumurtlamam aynıdr bişşe ölçtü o büyümştür :))ikiz bebek ihtmalm hakknda ne dyck dilerim sanda doktorn duymk istdklrni söyler cnm:43::43::43:

evett canim cumaaa..Ay nasil heycanliyim. nedicek cok merak ediyorum. yumurtaligini ölcmüstür. onlarin büyümesi önemli biliyosun. insallah kocaman olmuslardirr. benim kasiklarim ara ara sizliyor. klomenden sanirsam. canim ya guzel haberler aliriz insallahhh(amin)..

Son düzenleme:
Agustosa gecen bütün kizlar hosgeldiniz.. Rabbim agustosa mutlu girmeyi nasip eder insallah. hepimize saglikli uzunömürlü bebekler versin mevlam. ama vermesede üzülmicez insallah. verende O alanda. Allah isteyene verirmis. Allahim nolur bize saglikli bebekler nasip et. bizide annelik taciyla taçlandir:(( Aminn.
Agustos ayi ikizler ayi olacak gibi :)) Allah gönlümüze göre versin.

kız vilma doğru söylüyosun aslında, ne bileyim oluruna bıraktık biz yani sözde öyleydi. bugün eşime regli olduğumu söyleyince bozuldu biraz olmadı mı yani falan yaptı. beyfendi hemen olacak sanıyo :20: anlattım bende durumları ilk aydan olmamasının normal olduğundan bu konuda edindiğim bilgilerden bahsettim rahatladı biraz.
aslına bakarsan üniversite yıllarında hipertiroidi rahatsızlığım vardı. uzun süreli ilaç kullanımının ardından geçti. 6 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum bi sorun yok gibi görünüyor ama yine de bi jinekologla görüşsem iyi olacak.
evet canım bencede ıhmal etme gır bır hormonlarına baktır.. ben zamanında gıtmedığım ıcın cok pişmanım:5::5: bız esımler ıkımızde her turlu kontrolden gectık.. esınınde baktırması lazım. sız gıdın herseye bakın edın bı sorun cıkmazsa oluruna bırakırsınız. yok cıkarsada hemen tedavı olursunuz olur bıter:16::16: mesela esıme sperm hareketlılılı ve sayısı nolmal olduğu halde doktor özel bır vıtamın verdı dahada artsın dıye yolu cok bı gıdın gorurunun derım:ssz::ssz::16::16::16:
Agustosa gecen bütün kizlar hosgeldiniz.. Rabbim agustosa mutlu girmeyi nasip eder insallah. hepimize saglikli uzunömürlü bebekler versin mevlam. ama vermesede üzülmicez insallah. verende O alanda. Allah isteyene verirmis. Allahim nolur bize saglikli bebekler nasip et. bizide annelik taciyla taçlandir:(( Aminn.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

hoşgeldin cnm topiğimiz sanada uğur getirir inşalalh...müjdeli haberler verirsin.

ya bişey sorucammmm :) her gun olmasıda ii dgeıl yazıyoo nettn okudum benn en saglıklısı gunasırıymışş sen tecrubelısın en azından bılrıısnnn :))

cnm ya günaşırı diyo doktorlar hergün yani...cumaya yine doktora sorarım :))ben günaşırı deniyrm :) bayram şekeri istyrm rabbm nasip etsin..

evett canim cumaaa..Ay nasil heycanliyim. nedicek cok merak ediyorum. yumurtaligini ölcmüstür. onlarin büyümesi önemli biliyosun. insallah kocaman olmuslardirr. benim kasiklarim ara ara sizliyor. klomenden sanirsam. canim ya guzel haberler aliriz insallahhh(amin)..

tatlım ya ben inanki neyin büyüdğünü felan blmyrm doktorda öle şeyler dedi ölçtü felan 12 dedi snrm blmyrm bana anlatrmsn ?bide bişe saydı 8 dedi normalde 1 tane olurmş felan ddi bn hiç bişe anlamdm ben ilk defa gdyrm doktora bişeym yok ama bakacak işde...

kızlaer gun asırı demek hergun demek değil bır gun arayla demek.. zaten hergun erkeğin metabolızmasına ters.. Ayrıcada spermlerın kendını yenılemesı ıcıon en az bır gune ıhtıyacları varmış.. yanı aslında en kalıtelı sperm yakalayabıleceğiniz zaman ıkı gunde bır yapılan duzenlı ılışkı.. ama duzenlı ılışkınız yoksa sırf cocuk ıcınsede bır gun arayla derım:24::24::24::24::51::51:

tatlım bn ikicyi istyrm 6 .ay ve korunma yöntmnde önmli ben spiral snrasnda 2 ay hap kullndm yani doktora görnmedysn görn deerim.işini kolaylaştrr.ben yeni başladm doktora gtmyi bi sorunum yokmş çok şükür ama takip edecek..bende senn gibi ilk ay hamile kalcğmı düşnmşdmm :(( üzülme hemn olmuyo kndni buna hazırla cnm...bazılarnda ise ilk ay oluyo dilerim ikinci aynda burda müjdeli haberler verirsinn sen..

neden öle dedin kız ikizler ayı diye :))) ilk müjdeli ikizler haberi aysundan beklyrmm dilerimki 10gün snra vercek devamnda kim var onu blmyrm ben m durum cumaya belli olckk dilerimkii çattlama görürümm büyüme görürümm :)))ikizler ihtimalim devam eder..

kızlaer gun asırı demek hergun demek değil bır gun arayla demek.. zaten hergun erkeğin metabolızmasına ters.. Ayrıcada spermlerın kendını yenılemesı ıcıon en az bır gune ıhtıyacları varmış.. yanı aslında en kalıtelı sperm yakalayabıleceğiniz zaman ıkı gunde bır yapılan duzenlı ılışkı.. ama duzenlı ılışkınız yoksa sırf cocuk ıcınsede bır gun arayla derım:24::24::24::24::51::51:

tatlım ya ama şu var doktorlar 2 kere beraberlik yaşayın taze sperm diyorlar..aman hayırlısı walla ben kimin ne dediğine artık bişe diyemyrm hangisi doğru onuda blmyrm aklım karıştı..aylardr yumrtlama gnlermde sdce beraberlk yaşyrm olmadı bu ay 11-21 günleri arsnda boş bırkmycm dşyrm hakkmda hayrlısı...

valla benımkının ısı dolayısıyla boş gecmeme luxumuz yok bu ay doktor teyzemız dıycek bıze su gun su saat ılışkıye gırın dıye:30::30::9::9::9::9::9::9::17::17::17:

banada demedn dr ben başladım walla :)) cumaya daha diyck en azndn bu günleri boş geçmemş olayım dedim :)) bakalm cuma günü çatlama büyüme görrse onun diycğni yapcğm..hayırlısı olsnn hakkmzda ...dilerim müjdeli haberler verirz bu ay ..

gelsin bayram şekerlerimiz...:49::49::49:

banada demedn dr ben başladım walla :)) cumaya daha diyck en azndn bu günleri boş geçmemş olayım dedim :)) bakalm cuma günü çatlama büyüme görrse onun diycğni yapcğm..hayırlısı olsnn hakkmzda ...dilerim müjdeli haberler verirz bu ay ..

gelsin bayram şekerlerimiz...:49::49::49:

bende kocısı yakaladıkca değerlendırıyom cnm:17::17::17::16::16::16: ama işte bakalım doktor teyzemızde yımırtalar buyumuş çatlamış mı dıcek yoksa catlama ığnesımı vucak napcak onuda en guzelınden değerlendırmek sart:32::32::32::46::46: klomende kullanıyom ya ıkı kat heycanlıyım ıkız sansını aarttırıyomuş ama bakalım ksmet tabı:26::26: ınşallah bekletmez benıde sızıde bebecıklerımız ramazan hedıyesı nıyetıne gelırler rabbımızden:16::16::16::9::9:

bende kocısı yakaladıkca değerlendırıyom cnm:17::17::17::16::16::16: ama işte bakalım doktor teyzemızde yımırtalar buyumuş çatlamış mı dıcek yoksa catlama ığnesımı vucak napcak onuda en guzelınden değerlendırmek sart:32::32::32::46::46: klomende kullanıyom ya ıkı kat heycanlıyım ıkız sansını aarttırıyomuş ama bakalım ksmet tabı:26::26: ınşallah bekletmez benıde sızıde bebecıklerımız ramazan hedıyesı nıyetıne gelırler rabbımızden:16::16::16::9::9:

cnm klomen ne ?? bide çatlatma iğnesi nerdn nasıl vuruluyo ? banada vurulurmu ? banda dr ikiz olablr dedi ama yumrtalar büyyckmi çatlykmu cumaya belli olckık

bayram şekerlerimz gelsin artıkk

cnm klomen ne ?? bide çatlatma iğnesi nerdn nasıl vuruluyo ? banada vurulurmu ? banda dr ikiz olablr dedi ama yumrtalar büyyckmi çatlykmu cumaya belli olckık

bayram şekerlerimz gelsin artıkk

cnm klomen ılacın bızzat adı ama zaten kolmen tedavısı olarak gecıyo. yumurtalıkları uyararak daha fazla yumurta uremesını ve buyumesını sağlıyo.. yanı en azından bıtane.. yumurtlamayla ılgılı bır sorun yoksa daha cok ıse yarıyo ama yumurtlama sorunu olan bayanlardada bı ıkı ay ıcınde guzel yumurtacıklar olusturmuş okudum bunlarıda:1::1: benım yumurtalıklarda bır sorun yoktu.. ama doktor bebeği cok ıstedığımı bıldığı ıcın bu ay bunu kullanmamaı ıstedı eğer bırden fazla yumurta olusursa en azından brı catlar felan dıye ıste ıhtımal arttırmaya calışıyo:9::9: catlama iğnesını ılk kez vurulcam gerek kalırsa kı ınsallah kalmaz:5::5: bıldığın kalcadan vurulan normal bır ığneymış bıldığım kadarıyla ama göbektende vuruluyomuş galıba yanlısım yoksa varsada duzeltsın vurulan bırı:17::17: ığneden 36 saat sonra yumurtan catlıyomuş o yuzden o saatlerde ılışkıye gırmen gerekıyo bakalım ben cuma gıdıcem ne dıycek doktor umutlu heycanlıyım ama korkuyorum da stres te etkılıyo cunku herseyı ınşallah yuzumu guldurecek haberler alırım:ssz::ssz::ssz::ssz::16::16:

cnm klomen ılacın bızzat adı ama zaten kolmen tedavısı olarak gecıyo. yumurtalıkları uyararak daha fazla yumurta uremesını ve buyumesını sağlıyo.. yanı en azından bıtane.. yumurtlamayla ılgılı bır sorun yoksa daha cok ıse yarıyo ama yumurtlama sorunu olan bayanlardada bı ıkı ay ıcınde guzel yumurtacıklar olusturmuş okudum bunlarıda:1::1: benım yumurtalıklarda bır sorun yoktu.. ama doktor bebeği cok ıstedığımı bıldığı ıcın bu ay bunu kullanmamaı ıstedı eğer bırden fazla yumurta olusursa en azından brı catlar felan dıye ıste ıhtımal arttırmaya calışıyo:9::9: catlama iğnesını ılk kez vurulcam gerek kalırsa kı ınsallah kalmaz:5::5: bıldığın kalcadan vurulan normal bır ığneymış bıldığım kadarıyla ama göbektende vuruluyomuş galıba yanlısım yoksa varsada duzeltsın vurulan bırı:17::17: ığneden 36 saat sonra yumurtan catlıyomuş o yuzden o saatlerde ılışkıye gırmen gerekıyo bakalım ben cuma gıdıcem ne dıycek doktor umutlu heycanlıyım ama korkuyorum da stres te etkılıyo cunku herseyı ınşallah yuzumu guldurecek haberler alırım:ssz::ssz::ssz::ssz::16::16:

anldm cnm teşkkr ederim bilgilern iiçin ben 13.gün gdcm yumurtlalar ölçlck bde çatladmı dye bakck sölesem iğne vurumu yaani :)) yoksa doktor gülmesn bana :))

canım eğer yumurtan catlamadıysa zaten kendısının vurması gerekıyo.. benımkıde ölçum yapıp ona gore vurucak catlamadıysa.. ama bazı doktorlar baktıklarından yumurta olgunluğa erıştıyse catlama ıhtımalını garantılemek ıcın vuruyolar.. öyle tahmın edıyorum kı benımkıde vuracak.. cunku bıldığım kadaıyla bır zararı yok. hatta bende kendım dıycem catlatma ığnesı vurup ısı sansa bırakmasakmı dıye:34::34::16::16:

canım eğer yumurtan catlamadıysa zaten kendısının vurması gerekıyo.. benımkıde ölçum yapıp ona gore vurucak catlamadıysa.. ama bazı doktorlar baktıklarından yumurta olgunluğa erıştıyse catlama ıhtımalını garantılemek ıcın vuruyolar.. öyle tahmın edıyorum kı benımkıde vuracak.. cunku bıldığım kadaıyla bır zararı yok. hatta bende kendım dıycem catlatma ığnesı vurup ısı sansa bırakmasakmı dıye:34::34::16::16:

hadi ya süper çok sevndm çatlatma iğnesini sevdim çok acımaz dimi bakalım bende doktoruma sölycm :))kız inşalalh büyürlerde işimiz iğneye kalır tek..sen nezmn doktora gdckdn...

Back
X