• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Şanlıurfa Mutfağından -Urfa kebap(Bağdat baharat sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Estagfrullah ,tesekkurler canim :*
bayıldım nurum ,bayıldım ..biliyorsun beni tarifler için buralardayımm..ve sunumun muhteşem tarifin enfes daha ne olsunn.. :KK68::KK68:aklımdan ne geçti biliyormusun yüreği alınmış bir ekmek ve o bir tanesini içine sıyırmak ve soğan ve biberindende almak ve o ayranıda almakk..:kk77::kk77:

bayıldım nurum ,bayıldım ..biliyorsun beni tarifler için buralardayımm..ve sunumun muhteşem tarifin enfes daha ne olsunn.. :KK68::KK68:aklımdan ne geçti biliyormusun yüreği alınmış bir ekmek ve o bir tanesini içine sıyırmak ve soğan ve biberindende almak ve o ayranıda almakk..:kk77::kk77:

Utandiriyorsun beni canim , sende cok iyisin biliyorsun dimi :KK19:

Vay vay vay.Bu ne böyle.:rolleyes:Nur kollarımı sıvadım getir tepsiyi bekliyorum.:KK70:Çok beğendim.:kk77:Lavaş evde yapılmış,et elde çekilmiş,sunum süper.Daha ne olsun.:KK50:Ellerine kollarına sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

Ya adrama 5 porsiyon yolliyim hemen :rolleyes: Senin begenmis olman benim icin cok onemli , şefimden boyle ovguler duymak guur verici :KK60: Tesekkur ederim kiymetlim :KK19:

Back