- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy öldüresi var bizi
Şaka bir yana yıllardır takipteyim, bu eserin karşısında sustum kaldım
nuryolu hey maşallah yaaa abi bu kk da ki hanımlar normal değil.
olağan üstü varlıklar...
tebrik edeerim yarışmada başarılar diliyorum
canım
Tekk kelimeyleeeeeee BAYILDIMMMMM.. NE ettin sen bacımm ellerine sağlıkk ...başarılar dememe gerek varmı MUHTEŞEMSİN...
Bunu senmi diyorsun joker o patlıcanı yapan sen mükemmel bir tarif ile geldin..ve çok severim patlıcanın her halini tarifin cepte .. ve yapıp yiyeceğim
bayıldım nurum ,bayıldım ..biliyorsun beni tarifler için buralardayımm..ve sunumun muhteşem tarifin enfes daha ne olsunn.. aklımdan ne geçti biliyormusun yüreği alınmış bir ekmek ve o bir tanesini içine sıyırmak ve soğan ve biberindende almak ve o ayranıda almakk..Estagfrullah ,tesekkurler canim :*
Tut beni nuryolu allahım sana geliyorum bu ne böyle harika olmuş ellerine sağlık
Tesekkur ederim ablacim Keske ikram da edebilseydim
bayıldım nurum ,bayıldım ..biliyorsun beni tarifler için buralardayımm..ve sunumun muhteşem tarifin enfes daha ne olsunn.. aklımdan ne geçti biliyormusun yüreği alınmış bir ekmek ve o bir tanesini içine sıyırmak ve soğan ve biberindende almak ve o ayranıda almakk..
Sağol hayatım yemiş kadar oldum,çok beğendim sunumda zaten harika olmuş
Sağol hayatım yemiş kadar oldum,çok beğendim sunumda zaten harika olmuş
Tesekkurler ablacim
nurum G gazeldustubaglara dan ses yokmu oda katılacaktı..
Ellerine sağlık.Hem tarifiyle hem görüntüsüyle buram buram lezzet kokuyor.Ailen çok şanslı ki böyle bir başarılı aşçı var evlerinde.
Vay vay vay.Bu ne böyle.Nur kollarımı sıvadım getir tepsiyi bekliyorum.Çok beğendim.Lavaş evde yapılmış,et elde çekilmiş,sunum süper.Daha ne olsun.Ellerine kollarına sağlık canım.Başarılar dilerim.
Çok çok çook güzel olmuş nuryolu .
Eline emeğine sağlık . Başarılar dilerim ...
Tepsiyi alıp gideyim ben