- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
benı banlayamaz kazencıgım didiki tolinciğimin bundan sonra banlanmasını yasaklıyorum didi
Yahu at ama olculu olsun tolişko , kazen gelip gprse kendinden suphe edicek neredeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benı banlayamaz kazencıgım didiki tolinciğimin bundan sonra banlanmasını yasaklıyorum didi
inşallah nevosla sen atılırsınız yemek bolumunun ediside büdüsüde ben olurumBence de mune yi cagiralim nevos tolin in ban vakti gelmis ,dayanmiyor yavrucak
Sen bilirsin Nur'cum istersen çağıralım attın nezareteBence de mune yi cagiralim nevos tolin in ban vakti gelmis ,dayanmiyor yavrucak
Aşçı degilim ama bi butik pasta dukkani acma hayalim varr İnsh nasip olur :)
Cok tesekkur ederim derya'cim Senin guzel bakip guzel gorusun
Amaaa yaaaa :)))olmadi bu simdii haksizlikkkkkk :))hem sunum hem tarif muhhtesemmmmm
Beni niye karıştırıyorsuninşallah nevosla sen atılırsınız yemek bolumunun ediside büdüsüde ben olurum
didi tabi inanmazsan sor kendısıne
Amaaa yaaaa :)))olmadi bu simdii haksizlikkkkkk :))hem sunum hem tarif muhhtesemmmmm
sensız olmazBeni niye karıştırıyorsun
inanmaNeredeyse inanicam ,az kaldi
inşallah nevosla sen atılırsınız yemek bolumunun ediside büdüsüde ben olurum
Sen bilirsin Nur'cum istersen çağıralım attın nezarete
Offf yaaa gece gece canım çekti.Nasıl güzel görünüyor.Ellerine sağlık O minik elide yerim ayrıca
Benimde en büyük hayalim o çok severim pasta börek islerini
ama yemek ihhi sevmiyorum yapmayi
Sağol ben gelememsensız olmaz
inanma
Beni götürmese olmazTarifini çok kıskandı nazar etmesinNevosu bu ise karistirma ,bu senin ve benim aramda bu mesele Birak kizi
İnşallah canımBi dahaki kategori pasta borek olursa senin maharetlerini de goruruz ,gozlerimiz senlenir o zaman Dunyada pasta yapmaktan daha keyifli ne olabilir ki Mutfak asktir ya