- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel görünüyor eline sağlık canım başarılar
nur bu ne yine beni niye pcye yapistirip duruyon amacin ne
ellerine saglik nurum cok lezzetli görünüyor sunumda harika
yarismada basarilar dilerim
Nur eve servis var mı canım çekti lohusa halimle. Rahat edeyim diye annemin yanına geldim doğuma daha beter çıktı bir odanın içinde günlerimi sayıyorum dışarı adım attırmıyor. Çıksam bir urfa yesem dönsem ne var sanki
17 günlük olduk bile hiç ilgilenmiyorsun benimle çok sıpa bir kızım var yanına gidene kadar bir feryat figan koşarak gidersin birşey oldu diye yanına gidip elimi dokununca susuyor dalga geçiyor benimle resmen.Ayyy inanmiyorum canim Hayirli olsun ,Allah anali-babali buyutsun insh Cok sevindim ya Nasil miniktir simdi Opuyorum ikinizi de
Off yakin olsan da gondesem sana Anneler oyledir , yasimuz kac olursa olsun ,anne bile olsak bizi korumaktan vazgecmezler
17 günlük olduk bile hiç ilgilenmiyorsun benimle çok sıpa bir kızım var yanına gidene kadar bir feryat figan koşarak gidersin birşey oldu diye yanına gidip elimi dokununca susuyor dalga geçiyor benimle resmen.
Annemin bugün dışarı çıkması gerekti 100 kere aradı eve gelse de kurtulsam artık
Çok geçmiş olsun canım rabbim evlatla sınamasın çok zor. Kızımın anne karnında pozisyona bağlı ayağında egrilik var doktor egzersizle düzelir dedi ama anne yüreği işte dayanılmıyor. Aklım sürekli onda evlat çok zor imtihan rabbim evlatlarımıza sifa versin inşallah. Annelerimize de uzun uzun ömürler versinAyy canim ya , haklisin Benim de oglum hastaydi malesef , oksurunce kan atiyordu ,dr tuberkulozdan falan bahsedince aklim cikti Sukur taramalarda tuberkuloz cikmadi ama zaturre baslangici denildi İlaclarimiz bitti Haftaya genel tarama yapilcak bakalim insh temiz cikar. Zaten oglumun istegi uzerine yaptim bu yemegi :) Bu telas arasinda arkadaslarimi ihmal ettim
Kiz cocuklari acayip cambaz oluyor canim ,aynen seninki gibiyle benim kizda
Anneler ne kadar kutsal insanlar ,varliklarina Elhamdulillah
Aman Allah'ım iştahım kabardı.
Muhteşem görünüyor.
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Çok geçmiş olsun canım rabbim evlatla sınamasın çok zor. Kızımın anne karnında pozisyona bağlı ayağında egrilik var doktor egzersizle düzelir dedi ama anne yüreği işte dayanılmıyor. Aklım sürekli onda evlat çok zor imtihan rabbim evlatlarımıza sifa versin inşallah. Annelerimize de uzun uzun ömürler versin
Biraz toparlandım iste canım şükür. Oğlum kıskanıyor onunla uğraşıyorum öyle eve dönünce ne olacak hiç bilmiyorumAmin insh canim
O ayak egriligi bizde de vardi msg'cim ,hic dert etme ,bol bol masaj egzersizle geciyor İlk adimlara kadar da devam etti bizimki ,ortopedik ayakkabi ve masaj a devam ettim su anda 2 bucuk yasinda gayet normal ,hic bi problem kalmadi elhamdulillah Uzme kendini ,bende cok uzuldum ogrenince ama bi cok bebekte olan ve kolayca gecen biseymis Rabbim beterinden korusun ,evladin parmagina bi igne batsa bizim parmagimiz kopuyor sanki Annelik ne kutsal bisey ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insh
Sen.nasilsin peki canim ? Toparlanabildin mi
Vay vayyy vaayyyy. Ellerine sağlık nurummm
Biraz toparlandım iste canım şükür. Oğlum kıskanıyor onunla uğraşıyorum öyle eve dönünce ne olacak hiç bilmiyorum
Senin kız da tam cadıymış maşallah. Kocaman bir helikopter almıştım hep istiyordu kardeşin almış dedim doğduğunda verdim. Şimdi de anne kardesim neden oyuncak almıyor bana diyor ortasını bulamadık henüzDaha yeni ,bi kac aya duzelir insh canim Kiskanclik her cocukta oluyor ama aradaki dengeyi kurunca pek problem olmuyor. Mesela ben kizimi kucakladigim gun kv lere gectim ,halalarimiz ogluma supriz 'abi olma'partisi duzenlemislerdi Pasta ,hediye falan ... Oglum cok sevinmisti ve kardesini daha cok sahiplendi :) Bi hediye alininca digerine de aliyoruz falan bu sekilde kiskanclik olayini em.aza.indirgedik ama benim cadi buyuyunce "Anne menim ,baba menim " demeye basladi Oglani kurtardik simdi de cadim basladi Rabbim hepimizin evladini bagislasin insh
Senin kız da tam cadıymış maşallah. Kocaman bir helikopter almıştım hep istiyordu kardeşin almış dedim doğduğunda verdim. Şimdi de anne kardesim neden oyuncak almıyor bana diyor ortasını bulamadık henüz