En başında belirttigim gibi şuanda benim sorunum gerçekten kimseyi inandırmak felan değil. Yahu siz burada buna inandıniz bende yalan söylüyorum diyelim elime ne geçicek neyin eğlencesi? Neden eğleneyim kendimin de hatalarının olduğunu düşündüğüm ozelimi paylaşıyorum burada bunun üzerinden ne kazanabilirim. Neyse kisacasi benim size danışmak istediğim nokta sizce eşimi bıraksam mi gibi saçma sapan bir soru değil tabi ki. Yada ne yapsam ? Da değil. Yapmam gereken ortada. Ben sadece böyle tuhaf garip bi olayı birileriyle paylaşıp rahatlamak istedim. Evliyim kime anlatırsan önyargılı davranacak anlatamıyorum o yüzden istedim buraya yazmak
Bende sizin gibiydim bu olayı yaşayan kadar :) bu tür şeyler duyunca büyük tepkiler verirdim o yüzden de diyorum acaba çok mu büyük konuştum. Normalde ben o arabayı binmeyi bırakin dolmuşta kafamı çevirip yüzüne bile bakmazdim. Çok şükür kı büyük bi hata yapacak kadar suurumu kaybetmedim. O sokun o anın nasıl olduğunu anlatamam bile. insanın asla yapmam diye buyuklendigi herseyi yaşayacağını bilin. Ben öğrendim..O değil de kimse yazmamış ben yazayım, evli barklı kadınsın ne diye tanımadığın Adamla beraber o adamın kardeşinin arabasına biniyorsunuz ve ne diye inince adama sarılıp ağlıyorsunuz. Nasıl cesaret Nasıl şuur bu
Eşine karşı sorumluluğu geçtim kendi canından Nasıl korkmaz yahu. Nasıl bir akıl tutulması yaşamışsınız. Kadınların yaşadığı bu tür şiddet ve cinayet haberlerini de mi okumuyorsunuz. Hele ki Mersin de... Gerçekten tuhafBende sizin gibiydim bu olayı yaşayan kadar :) bu tür şeyler duyunca büyük tepkiler verirdim o yüzden de diyorum acaba çok mu büyük konuştum. Normalde ben o arabayı binmeyi bırakin dolmuşta kafamı çevirip yüzüne bile bakmazdim. Çok şükür kı büyük bi hata yapacak kadar suurumu kaybetmedim. O sokun o anın nasıl olduğunu anlatamam bile. insanın asla yapmam diye buyuklendigi herseyi yaşayacağını bilin. Ben öğrendim..
Seni kırıp incittiysem özür dilerim. Sadece düşüncemi yazdımHanımefendi ben şizofrenim de arada böyle senaryolar yazıyorum siz ciddiye almayın boşverin. İyi aksamlar
Rica ederim ben sert çıktım kusura bakmayin bu inanamama mevzusuna. Aslında garip değil inanilmamasi.Seni kırıp incittiysem özür dilerim. Sadece düşüncemi yazdım
Allah yardımcın olsun, doğru yoldan ayırmasınRica ederim ben sert çıktım kusura bakmayin bu inanamama mevzusuna. Aslında garip değil inanilmamasi.
Kaderin eşin senin... hırsizmi uğursuzmu göçmenmi belli değil.. görüşmeyi kes aldatmak olur bu...Bugün bunu düşündüm inanın buraya yazdıktan sonra. Bu heyecan esrarengiz tavırlar ve son olarak tesadüfler benim aslında kafamı karısırdı. Onunla evli olsaydım muhtemelen eşim için neden beni bıraktı ? Diye düşünüp içimde hep huzursuz olacaktım..