Yok kaynanam bu yıl düştü o düştü bunlar bana saldırdı kayınvalidem çok iyiydi iş yaltirmazdi çıkar gezdirirdi bana biri bı laf söylese ağzının payını verirdiEsin seni bakici olarak mi goturdu o eve?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kaynanam bu yıl düştü o düştü bunlar bana saldırdı kayınvalidem çok iyiydi iş yaltirmazdi çıkar gezdirirdi bana biri bı laf söylese ağzının payını verirdiEsin seni bakici olarak mi goturdu o eve?
Konuda yazdığınız gibi sizde de öfke sorunu var. Eşinizle birlikte öfkenizi yönetmeyi bilmiyorsunuz. Bağırıp çağırmak,tokat atmak, vurmak, hakaretler edip küfretmek,beddua etmek bunlar hiç normal değil. Sağlıklı bir ilişki böyle olamaz zaten. Yerinizde olsam ev yaptırmaz, o eşle ayrı eve çıkmaz barışmazdım. Çocuklar 4 ve 6 yaşında demiştiniz. Sanırım biri anasınıfına başlamış diğeri 1. Sınıf öğrencisi muhtemelen. Çalışma imkanınız var mı? Zaten 4 aydır ailenizle yaşıyorsunuz. Çocuklara anneniz ya da güvendiğiniz bir yakın bakabilir mi ?Kızlar şimdi ben 4 aydır baba evindeyim eşim ve ailesi ile aynı evde yaşıyordum kavga edip çıktım ama büyük agzima geleni saydım ev yaptırıyorum şimdi o ev bitti biz oraya tasinicaz ama bugün eşimin telefonunda kardeşi ile msj gördüm eşim ona ben eve geçince napicagimi biliyorum yazmış oda bişey dememiş ama kardeşi yılan birisi iyi gibi görünür ama değil eşimde kardesine aşırı düşkün eve gelince dayısı benle konuşacakmis bide öyle yazmış aklım çok karışık eve gidince eskisi gibi iyimser olmam ama bende sinir sorunu var kendimi aciklayamam hep aniden sinirleniyorum napsam bilmiyorum
Yok kaynanam bu yıl düştü o düştü bunlar bana saldırdı kayınvalidem çok iyiydi iş yaltirmazdi çıkar gezdirirdi bana biri bı laf söylese ağzının payını verirdi
Hayır biri 4 yeni girdi 2 hafta oldu biride 1 ay önce 6ya girdi söyle dim biz çok mutlu bı ciftik herkes imrenirdi eşim çok bağlıydı bana nokduysa o evde oldu eşim değişti ben geceleri hamileyken korkardım oda bundan dolayı hep oturur basimi beklerdi temizlik yemek hep beraber yapardık bir hamilelik ev yemeği kahvaltı yapamıyorum diye kendi yaptı yemegi bende eşimi ise yollardin o gelmeden hazirkanirdim ama bu ev bize çok kötü geldiKonuda yazdığınız gibi sizde de öfke sorunu var. Eşinizle birlikte öfkenizi yönetmeyi bilmiyorsunuz. Bağırıp çağırmak,tokat atmak, vurmak, hakaretler edip küfretmek,beddua etmek bunlar hiç normal değil. Sağlıklı bir ilişki böyle olamaz zaten. Yerinizde olsam ev yaptırmaz, o eşle ayrı eve çıkmaz barışmazdım. Çocuklar 4 ve 7 yaşında demiştiniz. Sanırım biri anasınıfına başlamış diğeri 1. Sınıf öğrencisi muhtemelen. Çalışma imkanınız var mı? Zaten 4 aydır ailenizle yaşıyorsunuz. Çocuklara anneniz ya da güvendiğiniz bir yakın bakabilir mi ?
Konuda yazdığınız gibi sizde de öfke sorunu var. Eşinizle birlikte öfkenizi yönetmeyi bilmiyorsunuz. Bağırıp çağırmak,tokat atmak, vurmak, hakaretler edip küfretmek,beddua etmek bunlar hiç normal değil. Sağlıklı bir ilişki böyle olamaz zaten. Yerinizde olsam ev yaptırmaz, o eşle ayrı eve çıkmaz barışmazdım. Çocuklar 4 ve 7 yaşında demiştiniz. Sanırım biri anasınıfına başlamış diğeri 1. Sınıf öğrencisi muhtemelen. Çalışma imkanınız var mı? Zaten 4 aydır ailenizle yaşıyorsunuz. Çocuklara anneniz ya da güvendiğiniz bir yakın bakabilir mi ?
Hayır biri 4 yeni girdi 2 hafta oldu biride 1 ay önce 6ya girdi söyle dim biz çok mutlu bı ciftik herkes imrenirdi eşim çok bağlıydı bana nokduysa o evde oldu eşim değişti ben geceleri hamileyken korkardım oda bundan dolayı hep oturur basimi beklerdi temizlik yemek hep beraber yapardık bir hamilelik ev yemeği kahvaltı yapamıyorum diye kendi yaptı yemegi bende eşimi ise yollardin o gelmeden hazirkanirdim ama bu ev bize çok kötü geldi
Esin mi dedi sana dayi seninle konusacak diye? Bana tokadi atan sensin, namusuma laf edilirken susan sensin, hic mi utanman yok bide dayinla konusacakmisim de. Cok istiyorsan git sen konus de
Ve biz eşimle hep imrenilirdik o evde bişey var eşimin eski halini bilmesem okeyim ama ben kilo aldım bı ara elbisem olmadı diye oturdum ağladım resmen eşim dışarı çıktı geri geldiğinde elbise ile gelmistiYahu hangimiz es ailesi ile cumbur cemaat yasasak ofke sorunumuz olur. Tokadi atan esi yarabbi sukur deyip oturmak icin peygamber sabri lazim. Bu kadinin bosuna sinirleri bozulmamistir. Anlattigi su kadar detay bile bizim icin cok uc seyler, kadincagiz kimbilir neler yasadi. Dusunsene evini,duzenini kuruyorsun sonra hop esinin ailesi ile cubur cemaat yasiyorsun. Bu bile insanin sinir sistemini bozar.
Biliyorum ben de eski eşle ailesiyle 9 ay aynı evde kaldım boşandım ama sakin bir yapım var . Çok şükür ki eski evliliğimde fiziksel şiddet olmadı. Ben kimseye öyle küfürler edemem ağzımdan çıkmaz hiç. Ama konu sahibinin çok üzerine gelmişler ailecek. Eşi ve görümcesi sorunlu tipler. Onun da psikolojisini bozmuşlar. Bu süreçte psikolojik destek almanızı öneririm umarım daha iyi olur ve mantıklı kararlar verirsinizYahu hangimiz es ailesi ile cumbur cemaat yasasak ofke sorunumuz olur. Tokadi atan esi yarabbi sukur deyip oturmak icin peygamber sabri lazim. Bu kadinin bosuna sinirleri bozulmamistir. Anlattigi su kadar detay bile bizim icin cok uc seyler, kadincagiz kimbilir neler yasadi. Dusunsene evini,duzenini kuruyorsun sonra hop esinin ailesi ile cubur cemaat yasiyorsun. Bu bile insanin sinir sistemini bozar.
Maddi konular eşim battı ev sahibi evi boşaltın dedi evi satmis ev bulamadık evin üstüne ev yaptırıyorum mecbur kaldikNeden o eve tasindiniz?
Alıyorum hatta eşimle çift terapistine baslicazBiliyorum ben de eski eşle ailesiyle 9 ay aynı evde kaldım boşandım ama sakin bir yapım var . Çok şükür ki eski evliliğimde fiziksel şiddet olmadı. Ben kimseye öyle küfürler edemem ağzımdan çıkmaz hiç. Ama konu sahibinin çok üzerine gelmişler ailecek. Eşi ve görümcesi sorunlu tipler. Onun da psikolojisini bozmuşlar. Bu süreçte psikolojik destek almanızı öneririm umarım daha iyi olur ve mantıklı kararlar verirsiniz
Biliyorum ben de eski eşle ailesiyle 9 ay aynı evde kaldım boşandım ama sakin bir yapım var . Çok şükür ki eski evliliğimde fiziksel şiddet olmadı. Ben kimseye öyle küfürler edemem ağzımdan çıkmaz hiç. Ama konu sahibinin çok üzerine gelmişler ailecek. Eşi ve görümcesi sorunlu tipler. Onun da psikolojisini bozmuşlar. Bu süreçte psikolojik destek almanızı öneririm umarım daha iyi olur ve mantıklı kararlar verirsiniz
Sana da cok gecmis olsun en dogrusunu yapmissin. Keske konu sahibi de senin yaptigini yapabilse. Beddua kisminda haklisin ben de edemezdim o biraz alislanlik herhalde ama ben olsam ben de oylece oturmazdim :) tokatlar atiliyor, bir yandan saclar cekiliyor nereye dustum ben derdim :) valla Allah yardimcisi olsun konu sahibinin cunku esinde is yokama
Amin cnm ama o ev bize iyi gelmedi eşimi o evden ayırmam şart ki ayrılır düşkün bana bunuda biliyorum o yüzden rabbim bu konuda bana sabır versinSana da cok gecmis olsun en dogrusunu yapmissin. Keske konu sahibi de senin yaptigini yapabilse. Beddua kisminda haklisin ben de edemezdim o biraz alislanlik herhalde ama ben olsam ben de oylece oturmazdim :) tokatlar atiliyor, bir yandan saclar cekiliyor nereye dustum ben derdim :) valla Allah yardimcisi olsun konu sahibinin cunku esinde is yok.
Teşekkür ederim. Evet ev halkı kaos ile besleniyor gibi resmen. Bir de aklıma takıldı tüm bu tokat atma, saç baş yolma esnasında 2 çocuk da bunları gördü şahit oldu mu acaba... Yeniden barışıp bir araya gelseler , görümcesi dedikoducu iftira atan , ara bozmaya çalışan birisi yine fitne fesat davranabilir. Konu sahibi boşanmayacaksa eğer kesinlikle eşinin ailesine sınır koyup hiç görüşmemeli görümcesiyle. (Bir de eşinin kardeşine ben ona napıcağımı biliyorum demesi) tehlike çanı her yerden çalıyor.Sana da cok gecmis olsun en dogrusunu yapmissin. Keske konu sahibi de senin yaptigini yapabilse. Beddua kisminda haklisin ben de edemezdim o biraz alislanlik herhalde ama ben olsam ben de oylece oturmazdim :) tokatlar atiliyor, bir yandan saclar cekiliyor nereye dustum ben derdim :) valla Allah yardimcisi olsun konu sahibinin cunku esinde is yok.
Teşekkür ederim. Evet ev halkı kaos ile besleniyor gibi resmen. Bir de aklıma takıldı tüm bu tokat atma, saç baş yolma esnasında 2 çocuk da bunları gördü şahit oldu mu acaba... Yeniden barışıp bir araya gelseler , görümcesi dedikoducu iftira atan , ara bozmaya çalışan birisi yine fitne fesat davranabilir. Konu sahibi boşanmayacaksa eğer kesinlikle eşinin ailesine sınır koyup hiç görüşmemeli görümcesiyle. (Bir de eşinin kardeşine ben ona napıcağımı biliyorum demesi) tehlike çanı her yerden çalıyor.
Dayısının konuşmak istemesi bana çok saçma geldi zaten. İki yetişkin insan karı koca çözmeli bu sorunu. Evet konu başında eşim de kardeşine düşkün diye yazmış. Ben bu sitede birçok konu okudum. Karısını aldatan, psikolojik şiddet uygulayan, eve geç gelen , sorumsuz , ilgisiz davranan , kumar,alkol bağımlısı olan , ev işlerinde, çocuk bakımında hiç destek olmayan ama benim kocam iyi efendi birisidir diye bahsedilen o kadar çok örnek var ki... Oysa çocuk ikisinin de çocuğu. Çocuk bakımı neden annelere ait bir yükümlülük gibi öteleniyor. Ev işleri, çamaşır, bulaşık,temizlik neden kadınların işi olarak görülüyor? Hayat müşterek,o evde kim yaşıyorsa yardımlaşmalı. Ama bazı kadınlar için erkeğin eve sadece ekmek getirmesi yeterli gibi.Konun girisinde esim kardesine duskundur demisti sanki. O aile ile sinir koymasi demek buyur buradan yak demek o es icin. Adamda azicik beyin olsa dayisiyla esini konusturmaya calismazdi zaten. Konu sahibi esim bana duskundur diyor yazikne diyebiliriz ki herkesin kendi hayati.
Bilmiyorum ama bir kere adam akıllı konuşmak gerek çünkü ailesi ile görüşmek istemediğimi biliyir bunlardan soylicem çok defa son şans dedim ona bunu kaybederse o kaybeder ki artık zarar verenez çünkü babam amcam kuzenler ona yetti buna kalkismaz bidaha ama eğer böyle gudecekse o eve gitmem gerekirse bosanirim ilk boşanan kadın değilim sonuçtaTeşekkür ederim. Evet ev halkı kaos ile besleniyor gibi resmen. Bir de aklıma takıldı tüm bu tokat atma, saç baş yolma esnasında 2 çocuk da bunları gördü şahit oldu mu acaba... Yeniden barışıp bir araya gelseler , görümcesi dedikoducu iftira atan , ara bozmaya çalışan birisi yine fitne fesat davranabilir. Konu sahibi boşanmayacaksa eğer kesinlikle eşinin ailesine sınır koyup hiç görüşmemeli görümcesiyle. (Bir de eşinin kardeşine ben ona napıcağımı biliyorum demesi) tehlike çanı her yerden çalıyor.
Dayısının konuşmak istemesi bana çok saçma geldi zaten. İki yetişkin insan karı koca çözmeli bu sorunu. Evet konu başında eşim de kardeşine düşkün diye yazmış. Ben bu sitede birçok konu okudum. Karısını aldatan, psikolojik şiddet uygulayan, eve geç gelen , sorumsuz , ilgisiz davranan , kumar,alkol bağımlısı olan , ev işlerinde, çocuk bakımında hiç destek olmayan ama benim kocam iyi efendi birisidir diye bahsedilen o kadar çok örnek var ki... Oysa çocuk ikisinin de çocuğu. Çocuk bakımı neden annelere ait bir yükümlülük gibi öteleniyor. Ev işleri, çamaşır, bulaşık,temizlik neden kadınların işi olarak görülüyor? Hayat müşterek,o evde kim yaşıyorsa yardımlaşmalı. Ama bazı kadınlar için erkeğin eve sadece ekmek getirmesi yeterli gibi.
Önce öyleydi kuzum diyorum ya o ev bozdu önce gitmek bile istemezdi hatta kardeşleri ile arası mesafe koydu ama bilmiyorum nokduysa bu 3 yılda olduKonun girisinde esim kardesine duskundur demisti sanki. O aile ile sinir koymasi demek buyur buradan yak demek o es icin. Adamda azicik beyin olsa dayisiyla esini konusturmaya calismazdi zaten. Konu sahibi esim bana duskundur diyor yazikne diyebiliriz ki herkesin kendi hayati.
Eşim bu konularda hiç çekinmedi ztn hep yardım ederdi ama ederdi bilmiyorum o aile ile mesafe koymam gerek bunu yaparım bu kesin ama zoruma gidiyor yaniDayısının konuşmak istemesi bana çok saçma geldi zaten. İki yetişkin insan karı koca çözmeli bu sorunu. Evet konu başında eşim de kardeşine düşkün diye yazmış. Ben bu sitede birçok konu okudum. Karısını aldatan, psikolojik şiddet uygulayan, eve geç gelen , sorumsuz , ilgisiz davranan , kumar,alkol bağımlısı olan , ev işlerinde, çocuk bakımında hiç destek olmayan ama benim kocam iyi efendi birisidir diye bahsedilen o kadar çok örnek var ki... Oysa çocuk ikisinin de çocuğu. Çocuk bakımı neden annelere ait bir yükümlülük gibi öteleniyor. Ev işleri, çamaşır, bulaşık,temizlik neden kadınların işi olarak görülüyor? Hayat müşterek,o evde kim yaşıyorsa yardımlaşmalı. Ama bazı kadınlar için erkeğin eve sadece ekmek getirmesi yeterli gibi.