• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi sorunu

Önce öyleydi kuzum diyorum ya o ev bozdu önce gitmek bile istemezdi hatta kardeşleri ile arası mesafe koydu ama bilmiyorum nokduysa bu 3 yılda oldu

Bak canim ben esimi cok seviyorum ama yarin bana o el kalksa esim bana duskundur falan diyemem. Ben esimi hic tanimamisim derim. Hadi onu gectim adam daha ne yaptiginin bile farkinda degil. Eve gelsin gorecek gununu diyor. Bak bu adam normal bir adam degil kendine cok dikkat et.

Eşim bu konularda hiç çekinmedi ztn hep yardım ederdi ama ederdi bilmiyorum o aile ile mesafe koymam gerek bunu yaparım bu kesin ama zoruma gidiyor yani
Umarım o aileden kurtulur uzaklaşırsınız. Çift terapisine gideceğiz yazmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar şimdi ben 4 aydır baba evindeyim eşim ve ailesi ile aynı evde yaşıyordum kavga edip çıktım ama büyük agzima geleni saydım ev yaptırıyorum şimdi o ev bitti biz oraya tasinicaz ama bugün eşimin telefonunda kardeşi ile msj gördüm eşim ona ben eve geçince napicagimi biliyorum yazmış oda bişey dememiş ama kardeşi yılan birisi iyi gibi görünür ama değil eşimde kardesine aşırı düşkün eve gelince dayısı benle konuşacakmis bide öyle yazmış aklım çok karışık eve gidince eskisi gibi iyimser olmam ama bende sinir sorunu var kendimi aciklayamam hep aniden sinirleniyorum napsam bilmiyorum
Ben olsam eşime mesajını gördüğümü söylerim hemde ailemin yanında. Dayısının da gelip benle konuşmasına izin vermezdim. Olan olmuş artık barışma sağlanmış gelip neyi konuşacak. Çok istiyosa gelisn ailenizin yanında konuşsun. Eşinize de söyleyin ben döndüğümde kimse gelip benimle konuşmasın.

Ben senin yerinde olsam mesajı söylemem. Evimizde huzuru sağlarım. Yüzüm güler evimin çocuklarımın tadını çıkarırım. Eğer eşin kötü biri değilse ona da saygı sevgi göster. İş te o zaman der ki heeee problem benim ailemdeymiş. Sonrasına da bakarsın. Durup durup eskileri gündeme getirme. Çocuklarına odaklan

Back
X