- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
Chat programı gibi bi şey mi? İlk kez duyuyorum.Ben sok oldum heyy gidi gunlerr dedim anneannem gibi bir ic cekip : ))
sizi anlıyorum ama affetmişseniz dönüşü yok malesefmesaj sahibi umarım ayrılmazsınız size mustehak gibi bir şeyler yazdigi için yazdım ben de bunu. Yoksa kolay kolay beddua etmem. Ama yorum yazarken insanlar benim psikolojimi düşünmüyor malesef. Ben biraz cesaret alabilmek için yazdım ama insanlar hep bir kere affetmişsin yine yapar vs yazmış. Bunun ben de farkında olmasam zaten buraya yazmam. Kimse de benim psikolojimi düşünmemiş. Boşanmaya kesin karar vermek ve boşanmak kolay gibi davranıyor herkes. Ben affetmiş olmama rağmen 1 senedir aklımdan bu düşünceyi çıkartmamışım, ama sabretmişim. Simdi cesaret istiyorum. Sırf beni aldattığı kişiye yollu dedim diye beni suçluyor herkes.
+1Yonja yasiyor mu hala : ))
Esiniz bir kiz icin yollu demis ya aslinda kendisi yollu hanimefendi.
Bildiginiz herseyi yuzune carpin.
aynen açık kadınlar da aldatılıyor adam kafaya koyduysa kadının tarzı kilosu vs önemini yitiriyorAyrıca ben şunu anlamıyorum. Neden tesettürlüsünüz diye özgüveniniz kırılıyor?
Naptınız konu sahibi ?mesaj sahibi umarım ayrılmazsınız size mustehak gibi bir şeyler yazdigi için yazdım ben de bunu. Yoksa kolay kolay beddua etmem. Ama yorum yazarken insanlar benim psikolojimi düşünmüyor malesef. Ben biraz cesaret alabilmek için yazdım ama insanlar hep bir kere affetmişsin yine yapar vs yazmış. Bunun ben de farkında olmasam zaten buraya yazmam. Kimse de benim psikolojimi düşünmemiş. Boşanmaya kesin karar vermek ve boşanmak kolay gibi davranıyor herkes. Ben affetmiş olmama rağmen 1 senedir aklımdan bu düşünceyi çıkartmamışım, ama sabretmişim. Simdi cesaret istiyorum. Sırf beni aldattığı kişiye yollu dedim diye beni suçluyor herkes.
henüz işyerinde gece 12 gibi gelir eve ancak. Geldikten sonra konuşmayı düşünüyorum.Naptınız konu sahibi ?
Konuşabildiniz mi ?
Bizi de bilgilendirirsiniz umarımhenüz işyerinde gece 12 gibi gelir eve ancak. Geldikten sonra konuşmayı düşünüyorum.
Aldatilmada Nasil bir hataniz olabilir ?Evet benim için önemi var. 1 kere aldatılmış olmak her seferinde kabul edeceğim anlamına gelmez ki. 1kere aldatildim benim de hatam vardı, affettim. 2. Seferi affetmeyi pek düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?