- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
şuan affetmiş değilim ve şuan için asla suçlu bulmuyorum kendimi. O bir seferlik oldu kendimde de hata buldum, belki de affetmek için öyle dusundum ama şuan ayni şekilde düşünmüyorum. Simdi affedersem yarin tekrar ayni şeyi yapacağının farkındayım çünkü artik.Kiz yollu da kendi namus abidesi mubarek. Aldatiliyosun ve buyuk ihtimal aldatilmaya da devam edeceksin. Hele bu kadar kolay affedersen ve aldatilmanda bile kendinde suc ararken adama o yuzu vermis oluyosun malesef.
Her tesetturlunun esi aldatmiyor.Esiniz sizi aldattigina gore kisiliksiz ,karaktersiz olan kendisi ,konusun susmayin daha fazla sizi aptal yerine koydugunu dusunmesin.Ayrica aldattiginda bahaneside aslinda kendisinin ne kadar guvenilmezz bir insan oldugunu gosteriyor.İyi biri derken iyi bir eş olarak değil, genel olarak iyibir insan manasında söylemek istedim ama evet, siz de haklisjniz. Bunları yapan bi insan aslında iyi olamaz sanırım ilk etapta kabullenmekte zorlandığım için boyle yazmış olabilirim
Yonja yasiyor mu hala : ))
Esiniz bir kiz icin yollu demis ya aslinda kendisi yollu hanimefendi.
Bildiginiz herseyi yuzune carpin.
Kocamı aklamak için yazmadım bubu ben. Melek falan değil kocam keske olsa. Ama kız ile konuşmalarını dinledim. Hani kız da yollu olmasa evli ve çocuğu olduğunu bildiği biriyle konuşmaz, ne sanslisin evde sevenin var burda sevenin var vs gibi rahat konusmazdi heralde.
Ne diyorsunuz siz ya? Yollu olmasa evli cocuklu adama oyle yazar miymis. Zorla mi yazdi? Yolluysada kendine yollu size sadakat borcumu var kizin?
Evli ve cocugu oldugu halde, size sadakatli olmasi gerektigi halde bu tarz konusmalara giren esinize hangi sifati yakistiriyorsunuz acaba merak ettim?
Kiza yolluydu bilmem neydi diyorsunuz ama adama gelince aslinda iyi bir insandi, yok benimde hatam vardi oluyor.
Ayrilmazsiniz umarim. Bu evlilik tam size gore cunku.
Evet benim için önemi var. 1 kere aldatılmış olmak her seferinde kabul edeceğim anlamına gelmez ki. 1kere aldatildim benim de hatam vardı, affettim. 2. Seferi affetmeyi pek düşünmüyorum.
biraz saygılı olun isterseniz. Evet kız bence de yollu. Ve benim eşimle boyle bir sey yapmışsa tabiki düşünürüm boyle. Eşimi savunmuyorum çünkü o da ayni benim gözümde şuan. Yazık, şuan asil bir psikolojide oldugumu tahmin ederek yazmanızı dilerdim. Bana demissiniz ya umarım ayrılmazsınız diye. Umarım aynisi sizin de başınıza gelir madem, siz ne yaparsınız onu görürsünüz.
Evet benim için önemi var. 1 kere aldatılmış olmak her seferinde kabul edeceğim anlamına gelmez ki. 1kere aldatildim benim de hatam vardı, affettim. 2. Seferi affetmeyi pek düşünmüyorum.
mesaj sahibi umarım ayrılmazsınız size mustehak gibi bir şeyler yazdigi için yazdım ben de bunu. Yoksa kolay kolay beddua etmem. Ama yorum yazarken insanlar benim psikolojimi düşünmüyor malesef. Ben biraz cesaret alabilmek için yazdım ama insanlar hep bir kere affetmişsin yine yapar vs yazmış. Bunun ben de farkında olmasam zaten buraya yazmam. Kimse de benim psikolojimi düşünmemiş. Boşanmaya kesin karar vermek ve boşanmak kolay gibi davranıyor herkes. Ben affetmiş olmama rağmen 1 senedir aklımdan bu düşünceyi çıkartmamışım, ama sabretmişim. Simdi cesaret istiyorum. Sırf beni aldattığı kişiye yollu dedim diye beni suçluyor herkes.Beddua döner sahibini bulur..
Kimsenin bu halde bir de ahını almayın, mesaj sahibi size beddua ederse diye de düşünün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?