- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
Evet benim için önemi var. 1 kere aldatılmış olmak her seferinde kabul edeceğim anlamına gelmez ki. 1kere aldatildim benim de hatam vardı, affettim. 2. Seferi affetmeyi pek düşünmüyorum.bacım bi kere aldatılmışsın zaten. ikinci kere aldatılıp aldatılmadığının önemi mi var?
Aynen aynen öyle. Kız öyleyse kendisi ne peki?Yakalayınca kız yolluydu o yüzden takildim dedi.
ilki i affetmek hataydı biliyorum ama kendimce hatalarım da vardi diye bir sans vereyim dedim. Ama simdi bilmiyorum. Affetmek istemiyorm ama sanki cesaret edemiyorum.Eşiniz berbat biri... tam anlamıyla... O ilk aldatmanın üstüne sünger çekmemeliydiniz. Keşke biraz cesaretiniz olsa da kızınızla birlikte mutlu bir hayata yelken açsanız...
Ben sok oldum heyy gidi gunlerr dedim anneannem gibi bir ic cekip : ))Yonja'nın hâla açık olmasına şaşkınım...
valla ben de şaşırdım açıkçası. Hani kendi fotosunu görmesem spam maildir diyecektim ama kendi fotosu vardı.Yonja'nın hâla açık olmasına şaşkınım...
ciddiye almasam burda boyle bir konu açmazdım değil mi? Sadece biraz cesaretsizim gibi geliyor ve cesarete ihtiyacım var.Aileniz ciddi bir durum olsa arkanızda durur öyle mi? Güzel.
Ama sanırım siz aldatılmayı pek ciddiye almıyorsunuz.
ilki i affetmek hataydı biliyorum ama kendimce hatalarım da vardi diye bir sans vereyim dedim. Ama simdi bilmiyorum. Affetmek istemiyorm ama sanki cesaret edemiyorum.
Son yazdığınız cümlelere dayanarak söyledim bunu.ciddiye almasam burda boyle bir konu açmazdım değil mi? Sadece biraz cesaretsizim gibi geliyor ve cesarete ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?