- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
Kızlar toplu bir açıklama yapmak istedim. Eşimle konuştum, yonja sitesinin ne olduğunu bilmediğini ve arkadası söylediği için meraktan üye olduğunu baktıktan sonra da telefonundan sildigini söyledi. Görüntülü arama yaptığı kişinin de numarasını silmiş. Telefonuna gelen bir mesajdan dolayı bir bakayım demiş! Mail adresini ise bilmiyor ve öyle birini de tanımadığını söylüyor ne hikmetse. 1 sene önce olan olay sondu ve asla bir daha öyle bir hata yapmam diye yeminler edip kurana el basıyor. Benim hayatimda sadece sen ve kızım varsiniz diyor. Eşimle açık açık konuştum boyle bir hayat istiyorsan boşanalım sen istediğin gibi takıl, ben de düşünmek zorunda kalmayayım dedim. Ben boşanmak istemiyorum, öyle bir hayat istemiyorum ve sizi seviyorum vs dedi kısaca. Bir daha telefonundan yanlışlıkla atılmış bir mesaj bile gorursem affetmem ve çeker giderim diye de uyardım. Telefonuna ses kayıt programı yukledim, kiminle ne konuşuyorsa dinl3yebilecegim ve en ufak bir şüphede ailemin yanina dönüp boşanacağım. Ki umarım boyle bir şeye gerek kalmaz. İyi niyetle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Kararım için hak etmiş, bir kere yapan bir daha yapar vb. Yorumlar yapmazsaniz daha az üzülürüm. Çünkü ben de bir şeylerin farkındayım ama evlilik kolay bozulan bir şey değil, hele de babasını 1 gün görmese çıldıran bir çocuk varsa. İyi niyetli yorumlar için tekrar teşekkür ederim. Konu yoruma kapatılıyor mu bilmiyorum, umarım kapanır.