- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
canim seninki cok kafein arti susuzluk.
olumcul ikili.
canim seninki cok kafein arti susuzluk.
olumcul ikili.
ben o tarz urunlerden korkuyorum nedenseTabiki canım özel nemlendiri var göz çevresi için
Ben argan yağı kullanıyorum, birde babamın yaptığı özel kremim var..
yas kac canim dedin mi ona daBenim tanidigim bi adam var, 40 yasinda, hayatinda boyunca günde en koyusundan bardak bardak siyah cay icmis ve hala da icer ve bu da kafein biliyosunuz, su ictigini hayatta görmedim, sanirim hic icmiyo, soruyorum nasil susuz yasiyosun diyorum, susamiyorum diyo. Ama adam inanin abartmiyorum en fazla 24 yasinda gösteriyor.
yaninda su sisesi tasi.çok haklısın ama değişmiyor bu çünkü su aklıma gelmiyorBazen başım falan dönüyor ne eksik diyorum sonra aklıma geliyor belki 1 haftadır su içmemişim Nasıl atlatıcam ben bunu yaaa ...
Mecburen kullanıyorum ki, cildim kuru, birde çok mimik yaparım ben, ee 30 a çok bir şey kalmadı önlem almak lazım yavaş yavaşben o tarz urunlerden korkuyorum nedensesanki kullanmayi birakirsam daha kotu yapacakmis gibi..
masallah, o da genetiktir iste.Benim tanidigim bi adam var, 40 yasinda, hayati boyunca günde en koyusundan bardak bardak siyah cay icmis ve hala da icer ve bu da kafein biliyosunuz, su ictigini hayatta görmedim, sanirim hic icmiyo, soruyorum nasil susuz yasiyosun diyorum, susamiyorum diyo. Ama adam inanin abartmiyorum en fazla 24 yasinda gösteriyor.
tesekkur ederi canimPink gelene kadar ; yuzune surdugun her nemlendirici goz cevresine surulmez Lavanta. Bu bolge cok hassas ve gecirgen. Surdugun krem dogal zarasiz olsa bile goz altinda toplanip bezelenme yapabilir, yani goz icin ozel krem olmali, ya da yine o bolgeye uygun yaglar. :)
Kilolu olabilir mi yengen? Kilolu insanlarin cildi yagdan gergin durdugundan oyle kirisiksiz gibi durabiliyor.Benim teyzem 40 yasinda hayatta kendine bakmaz, krem nedir yag nedir bilmez denecek kadar ilgisiz bu tür seylere, su icmez pek, günde bir paket sigara icer, günes kremi hayatta kullanmaz, zaten hic bir krem kullanmaz, tatlisiydi, abur cuburdu yaglisiydi herseyi hic dikkat etmeden yer, size yemin ediyorum cogu 23 yasindaki kizda onda olan bebek gibi cilt yok
masallah, o da genetiktir iste.
Kilolu olabilir mi yengen? Kilolu insanlarin cildi yagdan gergin durdugundan oyle kirisiksiz gibi durabiliyir
Canim sana son bi soru sordum onu da cevaplasan cok mutlu olurum
kusura bakma, hangi soru ?
Bulamadim.
30dan sonra baslamak lazim diyolar ama o da kisiye gore degisir dmi?Mecburen kullanıyorum ki, cildim kuru, birde çok mimik yaparım ben, ee 30 a çok bir şey kalmadı önlem almak lazım yavaş yavaş
sabah sadece yuzumu yikiyorum, sabun kullanmiyorum.Yani aksam sabunla yikiyorsunuz önce, ardindan bu yagi tüm yüzünüze ve göz cevrenize sürüp o yagla birlikte yatiyorsunuz degil mi? Ertesi sabah da sadece suyla yikiyorsunuz. Bu arada cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim
ya iyi güzel de ben yan yatmadan uykuya dalamıyorumgüneş kremi güneş gözlüğü kullanın sırt üstü yatın yanagınızı yastıga dayamayın su bazlı bır kremle nemlendirin .ok faydasını görürsünüz. botoks yaptırmadım ama çok faydasını gören var aslında yılda 2 kez yapılsa kırışıklık ilerlemeden süper olur
Lavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.tesekkur ederi canim
su limonyagi, lavantayagi filan var, goz cevresini tazeleyen ne vardir?
sabah sadece yuzumu yikiyorum, sabun kullanmiyorum.
aksam da dusta sabunluyorum yuzumu de.
Sonra da yagi suruyorum, oyle yatiyorum.
Goz cevresine de kullaniyorum, ama cok fazla deyil.
cunku fazla yag beze olusturabilir.
Bir de alicaksan bu tur seyler dikkatli ol, gercek bir urun olmasina dikkat et.