Göz Çevresi Bakımı sanirim kirismaya basladim:(

Kizlar kaz ayagi denen o igrenc kirisikliklar bende de basladi sanirim ne yapmam lazim yasim 28(
ben 36 yasindayim, ama daha kirisigim yok. (Nispet diye yazmiyorum emin olun )
kisin cildim cok kuru oldugu icin daha yeni yeni hissediyorum cildimin eskisi kadar esnek olmadigini.
Ama bunu hic yuzume fondoten ya da pudra gibi seyleri surmemeye bagliyorum.
eyer kullaniyorsaniz bu tur makyaj malzemelerini, yuzunuze, duzenli olarak profesyonel bakim yaptirmanizi tavsiye ederim.

zeytinyagi kullanin..
kuru ciltler erken kirisirmis

Nemlendirici kullanın.
Uyurken yüzünüzü yastığa dayamayın (sırt üstü yatın)
Gözlerinizi kısmayın.
Fazla mimik hareketleri erken kırışıklığa sebep oluyor

Yaşlanıyoruz.. Botoksun faydasını gördüm ben. Gülünce hiç kırışmıyorsunuz ne güzel.

Genetik olabilir,çok mimik kullanıyor olabilirsniz,yatış pozisyonu önemli.
Güneş gözlüğü alışkanlığınız var mı bilmiyorum yoksa edinmeye çalışın.İyi bir göz çevresi ürünü edinin.
Botox un faydasını da kesinlikle görürsünüz.

genetikse yapacak bişey yok bu yaşta, ama nemlendirme önemli özellikle kışın, çok güneşte kalanlarda çabuk kırışıyor

Ah ah doğanın kanunu. Sanırsın 50 yaşındayım böyle dertlendim 23 ümdeyim ama zamanı gelince o kremlerden bende kullanacağım. Belki de gelmiştir zaman bilmiyorum. Tabi sadece krem değil beslenme de önemli. Uykuda ki yatış pozisyonuna kadar önemli. Yazın gözlüksüz çıkmamak vs. Ben alın mimiği çok yaparım annem hep uyarır. Mimiksiz konuşmak karşıdakine samimiyetsiz gelse de bazen deniyorum

güneş kremi güneş gözlüğü kullanın sırt üstü yatın yanagınızı yastıga dayamayın su bazlı bır kremle nemlendirin .ok faydasını görürsünüz. botoks yaptırmadım ama çok faydasını gören var aslında yılda 2 kez yapılsa kırışıklık ilerlemeden süper olur

Bence doğal olmayan yöntemlere çok yönelmeyin derim cildiniz kuruysa nemlendirmek iyi bir yöntem. Benim cilt karma ailemin kadınlarda kırışıklık vs çok geç başlıyor ama bizimde derdimiz göz altı morlukları genetikse öyle kalıyor. En önemlisi huzurlu olmak stresten uzak durmak cilt parlıyor ve insanlara güzel görünüyorsunuz. Kimi Kardashian ve Victorya Beckham'ın çözümü de hiç gülmemek gülümsememek ifade kırışıklığı olmasın diye gayet abes yöntemlerde var yani

Sürekli yani her gün kullandiginiz bi krem ya da nemlendirici var mi?

Kizlar kaz ayagi denen o igrenc kirisikliklar bende de basladi sanirim ne yapmam lazim yasim 28(

canım normal 28 yaşındasın (ben de 30) az değiliz artık kabul etmek lazım. bir kere günde iki kere bir sabah bir de akşam olmak üzere cilt bakımını yap. yani temizleyici ile cildini temizle, ardından cildine uygun bir tonik kullan ve sonrasında da nemlendirici kullan. insanlar kış aylarında mevsime aldanıyor güneş koruyucu kullanmıyor. gündüzleri mutlaka güneş koruyuculu krem kullan.
ufak kırışıklıkları botox ile çok ilerlemeden düzeltebilirsin. ben daha hiç yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var. ama tabi onu da yaptırınca hep yaptırman gerekiyor 6 ay ila senede bir.

Bnm cildim yağlı kuru değil ama kırışıyr bu nemlndirici ile olck iş değil . Olacağı varsa oluyr işte alın ve göz kenarımda vr B'nmde kalıcı çözümü yok kremler geçici bnce botoks bile mimik kaybı yapıyr doğallık iyi ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…