- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
benim ki genetik sanirim bir de. Annem de cok gec yasta kiristi baya.Sürekli yani her gün kullandiginiz bi krem ya da nemlendirici var mi?
iyiymis.Yılda bir..
benim ki genetik sanirim bir de. Annem de cok gec yasta kiristi baya.
Ben kisin sadece yag kullaniyorum. Bu tohum yaglari karisimi, health storelarda oluyor.
Peki günün hangi vaktinde uyguluyorsunuz yagi? Sabah aksam mi yoksa sadece sabah mi? Cildinizi her gün bir ürünle temizliyor musunuz öncesinde?
hayir,
sadece sabunla yikarim, ozel bir sabun deyil, ve aksam yatmadan surewrim genelde.
Hergun yapiyormuyum hayir, genelde iki gunde bir filan.
ozellikle mimik cok etkili bence de..Nemlendirici kullanın.
Uyurken yüzünüzü yastığa dayamayın (sırt üstü yatın)
Gözlerinizi kısmayın.
Fazla mimik hareketleri erken kırışıklığa sebep oluyor
Yüzünüzü sabah aksam mi yikiyorsunuz yoksa sadece sabah mi? Her yikadiginizda sabunla mi? Yatmadan önce yagi sürüp yagi cildizde birakarak mi uyuyosunuz? Yani sabaha kadar cildinizde kaliyor sanirim? Peki bu yagi göz cevresine de sürüyormusunuz sürüp yattiginizda, yani yüzün heryerine sürüyormusunuz?
Pink gelene kadar ; yuzune surdugun her nemlendirici goz cevresine surulmez Lavanta. Bu bolge cok hassas ve gecirgen. Surdugun krem dogal zarasiz olsa bile goz altinda toplanip bezelenme yapabilir, yani goz icin ozel krem olmali, ya da yine o bolgeye uygun yaglar. :)ozellikle mimik cok etkili bence de..
nemlendirici goz cevresine surulur mu pink'im?
mimik kullanmıyorum,cildim kuru,sigara içiyorum,su içmiyorum ve kırışıklıklarım varçok kötü bende dönünce botoksa başlayacağım maalesef Seansları ne kadar bunun ..Alnımda bir çizgi var sinirimi bozuyor,bir de malum kaz ayakları ... 28 yaşında olcak şey mi yaaa
evet, bir ara oyle kurumustu ki goz altlarim anlatam.Pink gelene kadar ; yuzune surdugun her nemlendirici goz cevresine surulmez Lavanta. Bu bolge cok hassas ve gecirgen. Surdugun krem dogal zarasiz olsa bile goz altinda toplanip bezelenme yapabilir, yani goz icin ozel krem olmali, ya da yine o bolgeye uygun yaglar. :)
sabah aksam tabi, ben sadece aksam olayini anlattim.
ama sabah surmem hicbirsey genelde, ihtiyac olmaz.
Sabahlari da sabunla yikamam.
Tabiki canım özel nemlendiri var göz çevresi içinozellikle mimik cok etkili bence de..
nemlendirici goz cevresine surulur mu pink'im?
canim su icmemen cok kotu.
cildi kiristiran seylerden biri de yeterince su tuketimi olmamasi, ve kafeinli iceceklerin cok icilmesi.
Cunku cilt hep susuz.
mesela bugunlerde ben de susuz kaldim bir haftadir, hemen belli oluyor yuzumden.
evet ben kullaniyorum, cunku benim kullandigimin goz cevresine zarari yok.Yagi gece sürüp tekrar temizlemeden yatiyorsunuz degil mi? Yani bütün gece yüzünüzde kaliyor yag. Bi de göz cevresine de ayni yagi uyguluyor musunuz yada baska bir krem?
canim seninki cok kafein arti susuzluk.aynen ben 4-5 gün su içmeden yaşayabiliyorum belki daha fazla çünkü elimde hep bir bardak kahve oluyor..Annemde böyle kardeşimdeMakyaj yapmıyorum hiç bir zaman ihtiyacım yok ama kırışıklıklarım artıyor
evet ben kullaniyorum, cunku benim kullandigimin goz cevresine zarari yok.
Siz mesela giderseniz dogal urunlerin satildigi yere, orda bulabilirsiniz buna benzer seyler.
ama emin deyilseniz urunden goze cok surmeyin derim.
bir de bol su icmek ve dengeli beslenmek cok onemli.