Göz Çevresi Bakımı sanirim kirismaya basladim:(

benim ki genetik sanirim bir de. Annem de cok gec yasta kiristi baya.
Ben kisin sadece yag kullaniyorum. Bu tohum yaglari karisimi, health storelarda oluyor.

Peki günün hangi vaktinde uyguluyorsunuz yagi? Sabah aksam mi yoksa sadece sabah mi? Cildinizi her gün bir ürünle temizliyor musunuz öncesinde?

Peki günün hangi vaktinde uyguluyorsunuz yagi? Sabah aksam mi yoksa sadece sabah mi? Cildinizi her gün bir ürünle temizliyor musunuz öncesinde?

hayir,
sadece sabunla yikarim, ozel bir sabun deyil, ve aksam yatmadan surewrim genelde.
Hergun yapiyormuyum hayir, genelde iki gunde bir filan.

hayir,
sadece sabunla yikarim, ozel bir sabun deyil, ve aksam yatmadan surewrim genelde.
Hergun yapiyormuyum hayir, genelde iki gunde bir filan.

Yüzünüzü sabah aksam mi yikiyorsunuz yoksa sadece sabah mi? Her yikadiginizda sabunla mi? Yatmadan önce yagi sürüp yagi cildizde birakarak mi uyuyosunuz? Yani sabaha kadar cildinizde kaliyor sanirim? Peki bu yagi göz cevresine de sürüyormusunuz sürüp yattiginizda, yani yüzün heryerine sürüyormusunuz?

yuz yogasi yapin cok faydasini goreceksiniz..oyle botoks filan icin cok erken,guzel kaliteli bir de gozalti kremi edinin.bide kirisiklarin tersi yonunde dairesel masaj yapin gozaltlariniza.cok iyi geliyor,gozaltlari netlesiyor resmen

Kim ne derse desin en etkili faktör genetik.
Arkadaşımı makyajsız gördüğümü hatırlamam, sürekli fontoten kullanır, günde 1 paket sigara içer ama bebek gibi cildi var.
En temizi estetik operasyonlar, göz altı-üstü-yanı kremlerinin pek işe yarayanını görmedim.

mimik kullanmıyorum,cildim kuru,sigara içiyorum,su içmiyorum ve kırışıklıklarım var çok kötü bende dönünce botoksa başlayacağım maalesef Seansları ne kadar bunun ..Alnımda bir çizgi var sinirimi bozuyor,bir de malum kaz ayakları ... 28 yaşında olcak şey mi yaaa

gerçekten nemlendirici ile geciktirmek mümkün mü o çizgileri

sabah aksam tabi, ben sadece aksam olayini anlattim.
ama sabah surmem hicbirsey genelde, ihtiyac olmaz.
Sabahlari da sabunla yikamam.

ozellikle mimik cok etkili bence de..
nemlendirici goz cevresine surulur mu pink'im?
Pink gelene kadar ; yuzune surdugun her nemlendirici goz cevresine surulmez Lavanta. Bu bolge cok hassas ve gecirgen. Surdugun krem dogal zarasiz olsa bile goz altinda toplanip bezelenme yapabilir, yani goz icin ozel krem olmali, ya da yine o bolgeye uygun yaglar. :)

canim su icmemen cok kotu.
cildi kiristiran seylerden biri de yeterince su tuketimi olmamasi, ve kafeinli iceceklerin cok icilmesi.
Cunku cilt hep susuz.
mesela bugunlerde ben de susuz kaldim bir haftadir, hemen belli oluyor yuzumden.

evet, bir ara oyle kurumustu ki goz altlarim anlatam.
ben de krem surmustum, bildigin krem.
Hemen bezelenme baslamisti.
biraktim tabi ve o bezelenmeler kayboldu zamanla.

sabah aksam tabi, ben sadece aksam olayini anlattim.
ama sabah surmem hicbirsey genelde, ihtiyac olmaz.
Sabahlari da sabunla yikamam.

Yagi gece sürüp tekrar temizlemeden yatiyorsunuz degil mi? Yani bütün gece yüzünüzde kaliyor yag. Bi de göz cevresine de ayni yagi uyguluyor musunuz yada baska bir krem?

canim su icmemen cok kotu.
cildi kiristiran seylerden biri de yeterince su tuketimi olmamasi, ve kafeinli iceceklerin cok icilmesi.
Cunku cilt hep susuz.
mesela bugunlerde ben de susuz kaldim bir haftadir, hemen belli oluyor yuzumden.

aynen ben 4-5 gün su içmeden yaşayabiliyorum belki daha fazla çünkü elimde hep bir bardak kahve oluyor..Annemde böyle kardeşimde Makyaj yapmıyorum hiç bir zaman ihtiyacım yok ama kırışıklıklarım artıyor

Yagi gece sürüp tekrar temizlemeden yatiyorsunuz degil mi? Yani bütün gece yüzünüzde kaliyor yag. Bi de göz cevresine de ayni yagi uyguluyor musunuz yada baska bir krem?
evet ben kullaniyorum, cunku benim kullandigimin goz cevresine zarari yok.
Siz mesela giderseniz dogal urunlerin satildigi yere, orda bulabilirsiniz buna benzer seyler.
ama emin deyilseniz urunden goze cok surmeyin derim.
bir de bol su icmek ve dengeli beslenmek cok onemli.

Yani aksam sabunla yikiyorsunuz önce, ardindan bu yagi tüm yüzünüze sürüp o yagla birlikte yatiyorsunuz degil mi? Bu arada cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…