- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
O zaman yastik kilifin ipek saten olacakya iyi güzel de ben yan yatmadan uykuya dalamıyorum sırtüstü nasıl yatcam ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yastik kilifin ipek saten olacakya iyi güzel de ben yan yatmadan uykuya dalamıyorum sırtüstü nasıl yatcam ((
Lavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.
Goz icin nette epey arastirmistim, incir yagi cok iyi yorumlar almis. Ama turkiye de yoktu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Yeni cikmis piyasaya ilk firsatta alacagim ben.
su an hatirlamiyorum adini.Tamam canim cok tesekkür ederim. Ne yagi kullaniyosun sen? Bi de normalde cildin kurumudur yagli midir cilt tipin yani?
O zaman yastik kilifin ipek saten olacak
hmm bak bu süper oldu şimdi peki denicam çok saolO zaman yastik kilifin ipek saten olacak
simdilik bsy kullanmayi dusunmuyorum canim ama alirsam da kafam cok karisik..Lavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.
Goz icin nette epey arastirmistim, incir yagi cok iyi yorumlar almis. Ama turkiye de yoktu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Yeni cikmis piyasaya ilk firsatta alacagim ben.
Tatlım 25ten sonra yavaş yavaş yapmak lazım aslında, tabi kırıştıktan sonra zor fayda gösterir. Sende başla madem, takıntı olacaksa30dan sonra baslamak lazim diyolar ama o da kisiye gore degisir dmi?
ben de dert etmeye basladim, bsy olmadan onlem almak lazim, kiristiktan sonra tesiri olmaz..
Yo hayir, gunduz yuz kremi diye belirtildiyse gunes sorun olmamali, ama yine ayni sekilde gece kremlerini asla gunduz kullanma.Yagi gündüz sürüp cikmamak lazim peki bu yagli kremler icinde gecerli mi? Hani nivea tarzi cok yagli olanlar?
ne sursem bilemiyorum iste.. yaglar iyi olabilir ama cekiniyorum daha kotu yapar diye..Tatlım 25ten sonra yavaş yavaş yapmak lazım aslında, tabi kırıştıktan sonra zor fayda gösterir. Sende başla madem, takıntı olacaksa
Yo hayir, gunduz yuz kremi diye belirtildiyse gunes sorun olmamali, ama yine ayni sekilde gece kremlerini asla gunduz kullanma.
Canim sen cok gencsin. Suyunu bol ic, meyveni ye, gunese dikkat et. 25 ten sonra yavas yavas baslarsin.simdilik bsy kullanmayi dusunmuyorum canim ama alirsam da kafam cok karisik..
mimik beni kiristiracak bu gidisle
Ipek kiliflar pamuklu kumaslar gibi yuzunde iz birakmiyormus. Bunu cok duydum ama denemedim. Denemek lazim.Yastik saten ipek bile olsa o olusan baski hala var olucak yan yatinca, yani nasil olumlu bi etkisi olurki saten yada ipegin bu durumda?
simdi 25im iste, tehlike çanlariCanim sen cok gencsin. Suyunu bol ic, meyveni ye, gunese dikkat et. 25 ten sonra yavas yavas baslarsin.
Parasina markasina bakip asla kaliteli sanma hic birini. Icerige dikkat et. Tereddutlerin varsa da dogaldan yana secim en kolayi. Shea mesela, cok iyi bir nemlendirici...safini bulmakda cok kolay. El, yuz , ayak, her yere surebilirsin. Saf argan yagida ayni sekilde, ama onun sahtesi cok var piyasada.
Canım ben argan kullanıyorum 2 senedir, aktardan ürün alıyorum sadece, kremimide babam yapıyor zaten. Tonla para veripte cildimi bozmuyorum yoksa.ne sursem bilemiyorum iste.. yaglar iyi olabilir ama cekiniyorum daha kotu yapar diye..
hele o unlu makyaj markalarinin urunlerini asla istemiyorum, daha cok urun alalim diye iyice haşat eder kesin
Shea goz altina surulmez, zaten kati bir formda, cilt icinde biraz elinde eritip suruyorsun.simdi 25im iste, tehlike çanlari
yok o urunlere hic guvenmiyorum zaten, daha cok bozuyolar ki daha fazla urun alalim..
shea ve argan goz altina/cevresine suruluyor mu peki?
argan goz cevresine de suruluyor mu canim?Canım ben argan kullanıyorum 2 senedir, aktardan ürün alıyorum sadece, kremimide babam yapıyor zaten. Tonla para veripte cildimi bozmuyorum yoksa.
Ben sürüyorum canım, hiç sıkıntı yaşamadım.argan goz cevresine de suruluyor mu canim?
tamam arkadasim cok sevinirim, cok sagol :)Shea goz altina surulmez, zaten kati bir formda, cilt icinde biraz elinde eritip suruyorsun.
Argan goze uygun mu ona da emin degilim. Su incir yagini bir deneyeyim ben memnun kalirsam sana mesaj atarim.
anladim canim, cok saolBen sürüyorum canım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Kendiniz evde yapabilirsiniz o yagi zLavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.
Kendiniz yapabilirsiniz o yagi evde gercek zeytin yagi ve biraz gercek incir ileLavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.