Göz Çevresi Bakımı sanirim kirismaya basladim:(

Lavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.
Goz icin nette epey arastirmistim, incir yagi cok iyi yorumlar almis. Ama turkiye de yoktu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Yeni cikmis piyasaya ilk firsatta alacagim ben. :KK39:

Yagi gündüz sürüp cikmamak lazim peki bu yagli kremler icinde gecerli mi? Hani nivea tarzi cok yagli olanlar?

Lavantam , dikkat et tamammi, bir cok yagi asla gunduz surup disari cikmamalisin, yapilan cok buyuk bir yalnis. Gunes + yag, al sana kizartma resmen.
Goz icin nette epey arastirmistim, incir yagi cok iyi yorumlar almis. Ama turkiye de yoktu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Yeni cikmis piyasaya ilk firsatta alacagim ben. :KK39:
simdilik bsy kullanmayi dusunmuyorum canim ama alirsam da kafam cok karisik..
mimik beni kiristiracak bu gidisle :-)

30dan sonra baslamak lazim diyolar ama o da kisiye gore degisir dmi?
ben de dert etmeye basladim, bsy olmadan onlem almak lazim, kiristiktan sonra tesiri olmaz..
Tatlım 25ten sonra yavaş yavaş yapmak lazım aslında, tabi kırıştıktan sonra zor fayda gösterir. Sende başla madem, takıntı olacaksa

Yagi gündüz sürüp cikmamak lazim peki bu yagli kremler icinde gecerli mi? Hani nivea tarzi cok yagli olanlar?
Yo hayir, gunduz yuz kremi diye belirtildiyse gunes sorun olmamali, ama yine ayni sekilde gece kremlerini asla gunduz kullanma.

Tatlım 25ten sonra yavaş yavaş yapmak lazım aslında, tabi kırıştıktan sonra zor fayda gösterir. Sende başla madem, takıntı olacaksa
ne sursem bilemiyorum iste.. yaglar iyi olabilir ama cekiniyorum daha kotu yapar diye..
hele o unlu makyaj markalarinin urunlerini asla istemiyorum, daha cok urun alalim diye iyice haşat eder kesin :KK53:

Yo hayir, gunduz yuz kremi diye belirtildiyse gunes sorun olmamali, ama yine ayni sekilde gece kremlerini asla gunduz kullanma.

Yastik saten ipek bile olsa o olusan baski hala var olucak yan yatinca, yani nasil olumlu bi etkisi olurki saten yada ipegin bu durumda?

simdilik bsy kullanmayi dusunmuyorum canim ama alirsam da kafam cok karisik..
mimik beni kiristiracak bu gidisle :-)
Canim sen cok gencsin. Suyunu bol ic, meyveni ye, gunese dikkat et. 25 ten sonra yavas yavas baslarsin.
Parasina markasina bakip asla kaliteli sanma hic birini. Icerige dikkat et. Tereddutlerin varsa da dogaldan yana secim en kolayi. Shea mesela, cok iyi bir nemlendirici...safini bulmakda cok kolay. El, yuz , ayak, her yere surebilirsin. Saf argan yagida ayni sekilde, ama onun sahtesi cok var piyasada.

Yastik saten ipek bile olsa o olusan baski hala var olucak yan yatinca, yani nasil olumlu bi etkisi olurki saten yada ipegin bu durumda?
Ipek kiliflar pamuklu kumaslar gibi yuzunde iz birakmiyormus. Bunu cok duydum ama denemedim. Denemek lazim.

Canim sen cok gencsin. Suyunu bol ic, meyveni ye, gunese dikkat et. 25 ten sonra yavas yavas baslarsin.
Parasina markasina bakip asla kaliteli sanma hic birini. Icerige dikkat et. Tereddutlerin varsa da dogaldan yana secim en kolayi. Shea mesela, cok iyi bir nemlendirici...safini bulmakda cok kolay. El, yuz , ayak, her yere surebilirsin. Saf argan yagida ayni sekilde, ama onun sahtesi cok var piyasada.
simdi 25im iste, tehlike çanlari :KK48:
yok o urunlere hic guvenmiyorum zaten, daha cok bozuyolar ki daha fazla urun alalim..
shea ve argan goz altina/cevresine suruluyor mu peki?

ne sursem bilemiyorum iste.. yaglar iyi olabilir ama cekiniyorum daha kotu yapar diye..
hele o unlu makyaj markalarinin urunlerini asla istemiyorum, daha cok urun alalim diye iyice haşat eder kesin :KK53:
Canım ben argan kullanıyorum 2 senedir, aktardan ürün alıyorum sadece, kremimide babam yapıyor zaten. Tonla para veripte cildimi bozmuyorum yoksa.

simdi 25im iste, tehlike çanlari :KK48:
yok o urunlere hic guvenmiyorum zaten, daha cok bozuyolar ki daha fazla urun alalim..
shea ve argan goz altina/cevresine suruluyor mu peki?
Shea goz altina surulmez, zaten kati bir formda, cilt icinde biraz elinde eritip suruyorsun.
Argan goze uygun mu ona da emin degilim. Su incir yagini bir deneyeyim ben memnun kalirsam sana mesaj atarim.

Kendiniz evde yapabilirsiniz o yagi z
Kendiniz yapabilirsiniz o yagi evde gercek zeytin yagi ve biraz gercek incir ile
Temiz bir kavanoza kuru incirleri acip parcalamadan koyun ustunu zeytin yagi ile kapatip ustune o gunun tarihini atin
Kesinlikle gunes gormeyen birkoseye karanlik yere kavanozu bir beze sarin bir kuytuya koyun tam iki ay
Sonra cikarip suzun size incir yagi
Incirleride bagirsaklara cok iyi geliyordu yiyebilirsiniz
Piyasada satilan tume yakini%90bu sekilde yapiliyor
Her cesit seyi boyle yapabilirsiniz

X