Göz Çevresi Bakımı sanirim kirismaya basladim:(

Neden sünsün ki? Yani bi krem ne kadar agir olabilir?
Canim bazi kremler icerikleri bakimindan kortizonlu olduklarindan ve biz bunu anlayamadigimzdan(recetede yazan apaci yazilari yuzuden) mucize gibi gorunsede zamanla .deformasyon yaratiyor.ve sunu soyleyebilrim agir kremler siyah nokta yapiyor ve gozenek genisletiyor.DENENMISTIR..

Canim bazi kremler icerikleri bakimindan kortizonlu olduklarindan ve biz bunu anlayamadigimzdan(recetede yazan apaci yazilari yuzuden) mucize gibi gorunsede zamanla .deformasyon yaratiyor.ve sunu soyleyebilrim agir kremler siyah nokta yapiyor ve gozenek genisletiyor.DENENMISTIR..

Agir krem hangi kremdir mesela?

botoks bende düşünüyorum ama çok belli olandan değil, sadece kırışmayı önleyecek kadar. kırıştıktan sonra bir işe yaramıyor ki.

aynen ben 4-5 gün su içmeden yaşayabiliyorum belki daha fazla çünkü elimde hep bir bardak kahve oluyor..Annemde böyle kardeşimde :KK43: Makyaj yapmıyorum hiç bir zaman ihtiyacım yok ama kırışıklıklarım artıyor :KK43:
vücudunu içten nemlendirmedikçe bol krem sürmenin hiçbir faydası yok . su içmelisin bol bol

yaşlanıyoruz..çok olağan şeyler bunlar..argan yağı epeyce iyi ama..bol su içmek te lazım

Kizlar kaz ayagi denen o igrenc kirisikliklar bende de basladi sanirim ne yapmam lazim yasim 28:KK43:(
konu benı de ılgılendırıyor. ben de 30 oluyorum. göz çevremde değil ama agız kenarlarımda cızgıler oluşmaya basladı. ve tabı kı yastık ızı:KK43: engelleyemıyorum. yağ kullan demış bır cok üye, tüylenme felan yapmaz mı acaba. krem kullanmak ıstıyorum ama doğru krem hangısı. bı ton para vermek ıstemıyorum ya işe yaramazsa.

Bende masaj tavsiye ederım. ben bı suredır yuzume masaj yapıyorum cok faydasını goruyorum parmak uçlarımı cok hafıf darbelerle yuzumde gezdırıyorum ,kan gıden yere can gıdermıs tavsıye ederım

ben 37 yaşımdayım tca peeling ile geçti kaz ayaklarım ama çok basit bir uygulama sayılmaz..

canım normal 28 yaşındasın (ben de 30) az değiliz artık kabul etmek lazım. bir kere günde iki kere bir sabah bir de akşam olmak üzere cilt bakımını yap. yani temizleyici ile cildini temizle, ardından cildine uygun bir tonik kullan ve sonrasında da nemlendirici kullan. insanlar kış aylarında mevsime aldanıyor güneş koruyucu kullanmıyor. gündüzleri mutlaka güneş koruyuculu krem kullan.
ufak kırışıklıkları botox ile çok ilerlemeden düzeltebilirsin. ben daha hiç yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var. ama tabi onu da yaptırınca hep yaptırman gerekiyor 6 ay ila senede bir.
28 ve 30 yaş kırışmak için çok erken değilmi?Acaba çokmu makyaj yapıyorsunuz ben 49 yaşındayım daha yüzümde kırışık yok ve yüzüme krem bile kullanmıyorum

28 ve 30 yaş kırışmak için çok erken değilmi?Acaba çokmu makyaj yapıyorsunuz ben 49 yaşındayım daha yüzümde kırışık yok ve yüzüme krem bile kullanmıyorum

kırışma gibi değil zaten ama mimik olan yerlerde oluşabiliyor ya da cildiniz çok kuruysa bu da bir etken yaşadığınız şehrin iklimi de keza öyle. benim yaşadığım şehir çok kuru bir havaya sahip dolayısıyla yaz kış sürekli nemlendirici sürmem gerekiyor sürmediğim zaman cildim geriliyor ve onun getirdiği bir kırışıklık oluşması oluyor. yoksa benim cildim bebek gibi kimse yaşıma inanmıyor ama ben iyi bakıyorum biraz da genetik etkisi var. siz 49 yaşındaysanız ve cildinizde hiç kırışıklık yoksa gerçekten şanslısınız kıymetini bilin.

X